Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition

Zobraziť katalóg
PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition
Grafická karta 8GB GDDR5X (10000MHz), NVIDIA (GP104) Pascal GeForce GTX1080 (1756MHz), Boost clock 1885MHz, PCIe x16, 256bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  PAL135g Produktové číslo:  NEB1080H15P2G Stránky výrobcu
PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition 722,24 € Rozbalené

PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition

PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vypnuto
Výkon

GeForce GTX 1080

Vlajková loď společnosti NVIDIA přináší dosud nepoznanou silu grafického výkonu i ve 4K rozlišení.

Vypnuto
Nová úroveň hraní

16nm jádro

Úplně nové jádro Pascal GP104 se skládá ze 7,2 miliard tranzistorů, které běží na o poznání vyšších taktech než předchozí generace.

Vypnuto
VR ready

Podpora VR

Simultánní výpočet více pohledů na jednu scénu dopomůže ke skvělým výsledkům ve virtuální realitě.

Vypnuto
Herní zážitky ve 4K

Moderní platforma, která nemá konkurenci

Grafické jádro Pascal GP104 má ve své výbavě hned 2 560 CUDA jader doplněných o 160 texturovacích jednotek. Základní takt jádra je vysokých 1 756 MHz a během Boost režimu však vystřelí až na úctyhodných 1 885 MHz.

Virtuální realita nebyla nikdy tak blízko

Za očekávaným pokrokem ve virtuální realitě může i využití zcela nových pamětí GDDR5X, jejichž nový výrobní proces umožnil dosáhnout vyšší propustnosti. I samotná rychlost stoupla na gigantických 10 GHz.

Celkově lze očekávat až 3× vyšší výkon během používání VR aplikací.

Vypnuto

Vylepšený model od PALIT

Karta je vybavena nereferenčním chladičem od společnosti PALIT, který má lepší chladící účinek a tím pádem je karta mnohem efektivnější. Dvojice robustních ventilátorů účinně odvádí odpadní teplo, zejména díky speciálně tvarovaným listům a systém otáčení, kdy se každý ventilátor točí na jinou stranu. Navíc chladič dokáže pasivně chladit kartu až do 50 °C, kdy jsou ventilátory zastaveny a nevydávají tak nadbytečný hluk.

Vypnuto
Hexagonální průduchy

Promyšlená konstrukce

Řada GameRock je opatřena ochranným zadním plátem, který zpevňuje celkovou konstrukci grafiky a zabraňuje jejímu poškození. Konstrukce je promyšlena do detailu. Hexagonální průduchy zvyšují proudění vzduchu až o 15 %.

Vyšperkujte si svou sestavu

Fajnšmekry potěší LED osvětlení, které dodá vaší herní sestavě parádní vzhled. Díky RGB spektru si můžete vybrat z 16,8 milionů barev a přizpůsobit si tak styl přesně podle sebe.

Vypnuto
RGB LED
Vypnuto
Duální BIOS

Duální BIOS

Specialitou karty je duální BIOS, kdy při náhodném selhání systému dokáže karta automaticky aktivovat záložní BIOS a být tak znovu připravena do akce.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
133 mm Hotovo!
Hĺbka
285 mm Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1080 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 560× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
133 mm Hotovo!
Hĺbka
285 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
GTX 1080 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 560× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5X Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 746 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
10 500 MHz (10,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
200 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mate u této karty mylně napsaný base a memory Clock , správte si to prosím

Ďalšie informácie

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii.

AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2 (Recenzia a testy)

Grafické karty AMD Vega z novej rodiny Radeonov spoločnosti AMD sú tu, a my sa tak môžeme konečne pozrieť na to, ako si tieto grafické karty vedú oproti konkurencii v podaní grafických kariet GeForce spoločnosti NVIDIA. Dnes sa konkrétne pozrieme na grafickú kartu AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2, ktorej výkon a prevádzkové vlastnosti si otestujeme.

AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2 (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhá, a oproti Radeon RX Vega 64 o niečo výkonnostne slabšia grafická karta z novej rodiny Vega, ktorú spoločnosť AMD v minulých dňoch predstavila, nesie označenie AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2. Ako sa tomuto novému Radeon Vega 56 darí proti ostatným grafickým kartám v segmente vysokého výkonu, to si otestujeme práve dnes.

MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom v ponuke spoločnosti MSI je grafická karta MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO. Hoci ide o grafickú kartu hernej série Gaming, nie je táto grafická karta vybavená dobre známym a veľmi populárnym systémom chladenia Twin Frozr VI, ale spoločnosť MSI prišla tentoraz s chladením úplne novým, ktoré nesie označenie TRI-FROZR. To, ako sa tejto novinke spoločnosti MSI darí, si ukážeme v dnešných testoch.

EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N Gaming (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon, vysoké frekvencie a možnosti extrémneho pretaktovania. Tým všetkým sa môže pochváliť grafická karta EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N gaming, ktorá nesie meno podľa známeho extrémneho overclockera. Ako sa tejto špeciálne na overclocking navrhnutej grafickej karte darilo v herných testoch, si prečítate v našej recenzii.

Gainward GTX 1070 8 GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Gainward sú v našich končinách veľmi populárne, najmä grafické karty z hernej edície Phoenix. Dnes sa však žiadnemu Phoenixu venovať nebudeme, otestujeme si totiž niečo oveľa menej sofistikované, a to grafickú kartu Gainward GTX 1070 8 GB.

Zotac GTX 1080 Ti Mini (RECENZIA A TESTY)

Vysoký herný výkon nemusí byť výsadou len „dospelých“ grafických kariet. O tom, že aj taký „drobec“ ktorým je grafická karta Zotac GTX 1080 Ti Mini, vám poskytne výkon veru ultimátny, vás azda presvedčí dnešná recenzia.
Príslušenstvo pre PALIT GeForce GTX 1080 GameRock Premium Edition
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií