Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks

Zobraziť katalóg
Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks
4,9 190 hodnotení
Nabíjateľná batéria tužková AA (LR6), NiMH článok, životnosť 2100 nabíjacích cyklov, napätie až 1.2V, 1900mAh, 8 ks v balení - 3,11 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM065d7i Produktové číslo:  HR-3UTGB-8BP Stránky výrobcu

Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks

Jedna batéria Panasonic eneloop nahradí až 2 100 jednorazových batérií

Nabíjacie batérie Panasonic eneloop sú ideálne pre napájanie prenosných zariadení ako sú digitálne fotoaparáty, mp3 prehrávače, holiace strojčeky a pod. Ich hlavnou prednosťou je eliminovanie efektu samovybíjania a dlhá životnosť. Batéria si zachová až 80 % svojej pôvodnej kapacity aj po roku nepoužívania. Japonský dizajn a ekologická úspornosť sú zárukou vysokej kvality, vďaka ktorej používajú batérie eneloop tisíce spokojných zákazníkov po celom svete.

Nabíjacie batérie Panasonic majú viac ako dvojnásobnú životnosť

Špičkové vyhotovenie, využitie moderných materiálov a dôsledná kontrola kvality prispievajú k tomu, že batériu eneloop je možné dobíjať až 2 100-krát, čo je dvakrát viac v porovnaní s konkurenciou. Zaobstarajte si batérie eneloop a ušetríte nielen energiu, ale aj vaše financie. Jednou z hlavných výhod batérií eneloop je vyššia hladina napätia. Oproti klasickým Ni-MH batériám si eneloop dokáže udržať napätie nad úrovňou 1,1 ktoré poklesne pod tento limit až tesne pred úplným vybitím. Vďaka tomu vaše zariadenie vydrží pracovať dlhšiu dobu.

Nabíjacia batéria Panasonic eneloop AA 1900 mAh

Vhodná aj na dlhodobé skladovanie

Vďaka zlepšeniu veľkosti mriežky z kovohydritovej zliatiny si batérie eneloop uchovajú 70 % kapacity aj po 10 rokoch skladovania. 

Nabíjacia batéria Panasonic eneloop AA 1900 mAh

Vydržia oveľa dlhšie ako alkalická batéria

Výdrž batérií eneloop je vďaka stabilnému napätiu oveľa dlhšia ako je to pri štandardných alkalických článkoch. Odteraz už nemusíte so sebou nosiť sadu záložných batérií.

Nabíjacia batéria Panasonic eneloop AA 1900 mAh

Batérie sú použiteľné pri nízkych teplotách

Aj pri nízkych teplotách si batéria udrží vysoké napätie. Pokiaľ často prevádzkujete zimné športy, sú batérie eneloop tou pravou voľbou. Možno ich používať pri teplotách až -20 °C. 

Nabíjateľné batérie Panasonic eneloop sú pripravené na použitie ihneď po zakúpení

Batérie eneloop sú vopred nabité solárnou energiou a pripravené na používanie, sú to najekologickejšie batérie na svete. Vydržia oveľa dlhšie ako alkalické batérie vďaka stabilnému napätiu.

Nerobte si starosti s pamäťovým efektom

Pokiaľ opätovne nabijete batériu, ktorá nebola úplne vybitá, „zapamätá“ si, že bola používaná krátku dobu a pri opätovnom použití môže napätie rýchlo poklesnúť. Tomuto javu sa hovorí pamäťový efekt. Batérie eneloop majú na začiatku vysoké napätie, takže si uchovajú vždy dostatok energie, aj keď dôjde k tomuto efektu.

Batérie Panasonic eneloop sú šetrné k životnému prostrediu

Pri vývoji batérií eneloop sa maximálne pamätalo na udržateľnosť a ochranu životného prostredia. Ročne je po celom svete používaných cca 30 miliárd batérií. Batérie sú prednabité s využitím solárnej energie a vďaka možnosti mnohonásobného dobíjania a recyklovateľnosti prispievajú k udržateľnému životnému štýlu.

Kľúčové vlastnosti nabíjacích batérií Panasonic eneloop

  • Udržia až 70 % svojej kapacity aj po piatich rokoch skladovania
  • Batérie majú kapacitu 1 900 mAh a vynikajú vysokým výkonom a bezpamäťovým efektom
  • Nízka doba samovybíjania
  • Batérie Panasonic  možno dobíjať úplne aj čiastočne vybité
  • 2 100 dobíjacích cyklov oproti bežným batériám
  • Použitie v extrémnych podmienkach (až do -20 °C)
  • V balení nájdete 8 kusov batérií, ktoré sú už výrobcom prednabité

Parametre a špecifikácia

Kapacita
1,9 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
2 100 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
1,9 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
2 100 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AA (LR6) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
8 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Objednal som si tieto baterie a k tomu nabijacku voltcraft cc-2. Je to dobra volba ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jsou tyto baterie nabité od výrobce na 100%. Baterie, které jsem koupil, byly vyrobeny v listopadu 2021 - takže před 6 měsíci. Mohu tedy počítat s kapacitou nad 90%? Děkuji Martin Trefný

Maju ochranu proti prilisnemu vybitiu? Pri akom napati sa "vypnu"?

Dobrý den, jsou tyhle baterie vhodné do ovladače Gamepad Microsoft Xbox Wireless Controller? Taky se chci zeptat, zda se pak baterie normálně dobijí, když ovladač zapojím přes USB do notebooku, nebo potřebuji nabíjet přes zásuvku?

Dobrý den, mohu Vás požádat o informaci, zda jsou baterie kompatibilní s nabíječkou Panasonic BQ - CC55? Děkuji předem za odpověď!

Dobry den, jedna se o verzi Made in China or Made in Japan? Dekuji za odpoved.

Pohu požádat o informaci zda se jedná o baterie s napětím 1,5V nebo 1,2V. Předem děkuji moc za info.

Diskusia a poradňa k Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks
Príslušenstvo pre Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 8 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop AA 1900mAh 8ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AA 1900 mAh 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop AA 1900 mAh 8 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic eneloop AA 1900mAh 8db.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií