PET AD homeoffice

Panasonic ER-GC71

Zobraziť katalóg
Panasonic ER-GC71
Zastrihávač – vlasov aj fúzov, umývateľný, nastavenie dĺžky 1-20mm v 39 krokoch, 2 nadstavce, najmenšia dĺžka strihu 0.5mm, sieťová/bezsieťová prevádzka, otočný ovládač pre rýchle nastavenie dĺžky, LED indikátor, cestovné puzdro
62,46 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PANZV011 Produktové číslo:  ER-GC71-S503 Stránky výrobcu
Panasonic ER-GC71 62,46 € Zánovné

Panasonic ER-GC71

Panasonic ER-GC71 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Precízne zastrihnutie fúzov a vlasov

So zastrihávačom Panasonic ER-GC71 behom pár chvíľ upravíte vlasy či fúzy na požadovanú dĺžku. Strojček je vybavený precíznym ostrím v uhle 45° z nehrdzavejúcej ocele, ktoré zabezpečí dokonalé výsledky. Ergonomická rukoväť s prehnutým dizajnom navyše zaručí komfortné ovládanie a pohodlný úchop.


Kľúčové vlastnosti zastrihávača Panasonic ER-GC71

  • Spoľahlivý a precízny zastrihávač
  • Pohyblivé brity s prevráteným zužujúcim sa tvarom
  • Prevádzka na batériu i káblom zo siete
  • Prevádzková doba na batériu až 40 minút
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • LED kontrolka nabíjania
  • Bez nástavca dĺžka zástrihu 0,5 mm
  • Dva hrebeňové nadstavce
  • Cestovné puzdro


Vylepšené brity

Pohyblivé brity s prevráteným zužujúcim sa tvarom pevne uchopia časť vlasu alebo fúzov, takže strojčeku doslova neunikne ani vlások. Brit z nehrdzavejúcej ocele so 45° ostrím disponuje ostrými hranami, ktoré hladko odstránia nielen silnejše chlpy, ale dobre si poradia aj s pevnými vlasmi.


Precízne zarovnanie

Presný zastrihávač umožní precízne zarovnanie fúzov pre vytvorenie rovných línií na krku, vo vlasových linkách, na krku alebo na čeľusti. Dokonalý výsledok má na svedomí úzka medzera medzi fixnými a pohyblivými čepeľami, ktoré sa postarajú o rovnomerný strih všetkých fúzov.


Nastavenie dĺžky v 38 krokoch

S dvoma hrebeňovými nadstavcami docielite strihanie fúzov a vlasov na perfektnú dĺžku. Stačí otočiť kruhový volič na požadovanú hodnotu v rozmedzí od 1,0 mm do 20 mm v 38 krokoch a behom okamihu vytvoríte dokonalý účes, alebo strih fúzov. Bez použitia nástavca môžete holiť s výškou 0,5 mm.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ER-GC71
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií