AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic HC-V770EP-W biela

Zobraziť katalóg
Panasonic HC-V770EP-W biela
4,4 3 hodnotení
Digitálna kamera – rodinná, 1/2,3" snímač Live MOS 12.76 Mpx, Full HD (1 920 × 1 080) 20× optický zoom, 3" dotykový displej, SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC, WiFi, optická stabilizácia
Kód:  OP260w9a1 Produktové číslo:  HC-V770EP-W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-V770EP-W biela

Zachyťte všetky jedinečné momenty vo Full HD kvalite. Táto kamera Panasonic HC-V770EP-W je kombináciou jednoduchého ovládania a moderného spracovania. Ako prvá spotrebiteľská kamera na svete využíva funkciu Film HDR. Tá potláča prepálené svetlá a blokované tiene, takže vaše zábery budú veľmi ostré so sýtymi farbami, a to aj za zhoršených podmienok. Širokouhlý objektív zaznamená väčšiu časť pozadia, takže sa vám objekty zmestia do rámčeka, aj keď fotografujete z malej vzdialenosti.

Špičková technológia digitálnej kamery Panasonic HC-V770EP-W

Základom pre kvalitné snímky a záznamy je špeciálny objektív Panasonic s 20× optickým zoomom. Ten je zložený zo štyroch skupín šošoviek, ktoré majú každá svoj vlastný pohon. To má za následok špičkovú kvalitu obrazu aj pri výkonnejšom zoomovaní. Vďaka BSI senzoru v kombinácii s rýchlym procesorom Crystal Engine sa stáva kamera garanciou tej najvyššej kvality. Navyše je vybavená päťosou stabilizáciou (Hybrid OIS+), ktorá zaistí čistý nerozmazaný obraz za takmer akýchkoľvek podmienok. Inteligentná funkcia Level Shot rozpozná nesprávny náklon pri snímaní a automaticky záznam opraví. Pokiaľ je ale náklon žiadúci, možno funkciu nastaviť do troch režimov (silné, normálne a vypnuté).

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Panasonic HC-V770EP-W

  • 29,5 mm širokouhlý objektív Panasonic
  • HDR funkcia pre dokonale vyvážené video aj za zhoršených podmienok
  • 20× optický a 50× inteligentný zoom
  • WiFi a NFC
  • Päťosá stabilizácia obrazu

Bezdrôtový prenos

Kamera má vstavanú WiFi, vďaka ktorej je možné využiť funkciu Twin Camera (dvojité snímanie obrazu). Jednoducho prepojíte váš telefón alebo tablet s kamerou a streamujete formou obrazu v obraze. Môžete tak vyhotoviť naozaj unikátne zábery z rôznych uhlov. To všetko ovládate veľmi jednoducho na 3" dotykovom displeji.


Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Parametre videa

Výstupy

Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 940 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,25 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
535 g Hotovo!
Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
7,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,9 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, USB kábel, HDMI kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má kamera dálkové ovládání ? Lze kameru ovládat na dálku (včetně zoom) Kameru budeme umísťovat na strop, svisle, pro snímání produktů na stole, jaký držák můžete doporučit ? Lze kameru připojit na PC (pro Skype) na ONLINE snímání ? Nebo můžete mi doplnit jinou kameru s dálkovým ovládáním ? Ideálně v bílé barvě ?

Dobrý den, jakou brašnu byste doporučili pro tuto kameru?

Dobrý den, je tato videokamera z kovu nebo plastu, myslím tím tělo videokamery a pokud není, existuje nějaká videokamera, která není z plastu, ale je z kovu, děkuji za odpověd..

jaké externí mikrofony se dají k téhle kameře připojit?

Obsahuje tato kamera podporu live streaming ? Je mozne sa napojit z notebooku (Win/Mac/Linux) a sledovat live streaming ? Tiez ma zaujima, ci sa da z kamery poslat live stream na youtube ?

Diskusia a poradňa k Panasonic HC-V770EP-W biela
Príslušenstvo pre Panasonic HC-V770EP-W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-V770EP-W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V770EP-W weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V770EP-W weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic HC-V770EP-W fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií