Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic HC-X1E

Zobraziť katalóg
Panasonic HC-X1E
Digitálna kamera – profesionálna, so snímačom veľkosti 1", rozlíšenie snímača 9.46Mpx, 20× optický ZOOM, 3.5" displej, optická stabilizácia obrazu, max. rozlíšenie videa 4K (4096×2160), max. snímkovacia frekvencia 60 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou SD, SDHC, SDXC a microSD do veľkosti 128GB, podporovaný formát JPEG , H.264, MP4, Mov a MPEG, výstup HDMI a A/V (TV výstup), napájací kábel/adaptér, držiak a krytka objektívu v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 5900mAh
Kód:  OP269z2 Produktové číslo:  HC-X1E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-X1E

Kamera HC-X1 vyhotovuje video v rozlíšení 4K rýchlosťou 60 p alebo 50 p, má dvadsaťnásobný optický zoom, najširšie ohnisko 24 mm a snímač veľkosti 1". Už tieto základné vlastnosti ju jasne predurčujú pre profesionálnych tvorcov túžiacich po špičkových parametroch a vysokej obrazovej kvalite. Práve im kamera ponúka celý rad funkcií a tiež praktické riešenie ovládania, ktoré filmovanie maximálne uľahčuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Pôsobivo detailný a plynulý 4K obraz bez kompromisov
  • Zdokonalená optická stabilizácia na ostré videá z ruky
  • Profesionálna práca s obrazom a jeho komplexné nastavenie
  • Inteligentné AF s prispôsobením rýchlosti, citlivosti a oblasti
  • Kompresia videa MPEG-4 AVC/H.264 High Profile (MOV/MP4/AVCHD)
  • Polohovateľný displej a OLED hľadáčik na dokonalý pohľad
  • 2 sloty na karty SD na súbežné alebo postupné ukladanie

Univerzálny pevný objektív

Pre kameru vyvinutý objektív LEICA DICOMAR 4K poskytuje špičkovú kvalitu obrazu v akejkoľvek situácii a za akéhokoľvek svetla. Tiež má jedno z najširších ohnísk zo všetkých kamier na súčasnom trhu, čo tvorcom umožňuje natáčať záznamy v profesionálnej kvalite s minimálnym skreslením bez nutnosti použiť širokouhlú predsádku. Prvenstvo drží aj po stránke spojenia s 1" snímačom typu MOS v rozlíšení 9,46 Mpx. Snímač takejto úrovne je v kamere s pevným objektívom k dispozícii prvýkrát v histórii.

Bezkonkurenčná stabilizácia

Objektív je vybavený mechanizmom 4-Drive Lens System, ktorý značne prispieva ku kompaktnému rázu kamery, pretože s ním možno pohodlne natáčať z ruky. Pohybuje optickými členmi v štyroch skupinách nezávisle od seba. Tým sa výrazne zväčšila oblasť, v ktorej je stabilizácia účinná. To znamená oveľa lepší výkon pri stabilizácii. V režime Full HD sa aktivuje aj hybridný stabilizátor, ktorý k optickej stabilizácii pridáva elektronickú.

Dokonalé ovládanie

Kamera je od počiatku koncipovaná ako profesionálny model s množstvom funkcií, ktoré sú stále po ruke. Na objektíve sa nachádzajú tri prstence na zoomovanie, ostrenie a nastavenie clony. Okrem toho je k dispozícii 13 tlačidiel, ktoré sa nastavia na potrebné funkcie podľa želania používateľa. Prehľad nad scénou udrží displej vstavaný do držadla kamery. Možno ho vyklopiť a otočiť v zvislom smere o 270 stupňov, čo výrazne uľahčuje natáčanie z neobvyklých uhlov. Displej dopĺňa elektronický hľadáčik typu OLED s rozlíšením 1 769 000 bodov a veľmi kvalitným farebným podaním.

Vyspelá vo všetkých smeroch

Okrem špičkového obrazu sa potenciálni záujemcovia môžu tešiť aj na vynikajúci zvuk, ktorý tiež zodpovedá prísnym profesionálnym nárokom. Do výbavy patrí, okrem iného, dvojkanálový XLR vstup na externý mikrofón (nie je súčasťou) alebo linkové nahrávanie s fantómovým napájaním (+48 V). Zvuk sa vo vysokej kvalite nahráva v dvoch kanáloch pomocou 16-bitového lineárneho PCM systému (MOV/MP4) alebo technológie Dolby Digital (AVCHD).

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
9,46 Mpx Hotovo!
Optický zoom
20 × Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
5 900 mAh Hotovo!
Označenie akumulátora
VW-VBD58, AG-VBR59, AG-VBR89G, AG-VBR118G Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
17,3 cm Hotovo!
Výška
19,5 cm Hotovo!
Hĺbka
34,6 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Napájací kábel/adaptér, Držiak, Krytka objektívu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa opýtať či súčasťou balenia je aj mikrofón

dobrý deň koľko váži táto kamera prosím

Dobrý den, je možné u těchto kamer vyměnit objektiv?

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli máte v nabídce i náhradní baterie k této kameře a pokud ano, kolik stojí? A jestli se jedná o originál nebo jiný typ? Kamera má české menu? A dodáváte s CZ manuálem? Máte v nabídce i dálkové ovládání kamery - drátové nebo bezdrátové, kterým by bylo možné ovládat kameru na dálku, ideálně s možností upevnění k rukojeti stativu? Předem děkuji za odpovědi

Dobrý den, byla by možnost ohmatat a vyzkoušet si tuto kameru u Vás na prodejně v Holešově?

Diskusia a poradňa k Panasonic HC-X1E
Príslušenstvo pre Panasonic HC-X1E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-X1E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-X1E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-X1E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic HC-X1E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií