PET AD homeoffice

Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný + objektív 12-32mm

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný + objektív 12-32mm
4,5 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát MOS 16 Mpx, dotykový 3 "LCD displej, FullHD video, TTL blesk, SD/SDHC/SDXC, micro HDMI, USB, Li-Ion batéria, WiFi
Kód:  ON080e Produktové číslo:  DMC-GM1KEG-S Stránky výrobcu
Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný + objektív 12-32mm Predaj skončil

Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný + objektív 12-32mm

Brilantná obrazová kvalita

Nekompromisný digitálny bezzrkadlový fotoaparát , ktorý vyniká štýlovým a nadčasovým dizajnom. Hlavnou výhodou je nový Digital Live MOS snímač s 16 Mpx a procesor Venus Engine . S touto kombináciou dosahuje fotoaparát maximálne ISO 25600. Účinné odstránenie šumu pomáha vytvoriť jasné detaily najmä v nočných scénach.

Odolného telo zo zliatiny

Pre rám fotoaparátu bola použitá odolná a ľahká horčíková zliatina . Tým je zaručená vysoká životnosť a nízka hmotnosť celého tela.

Zaostrite aj pri slabom osvetlení

Low Light autofokus v DMC-GM1 zvláda zaostriť aj za horších svetelných podmienok (až-4EV zodpovedajúce noci s hviezdnou oblohou). Aj bez pomocného svetla autofokusu zaostríte na fotografovaný objekt presnejšie.

Rýchle snímanie

Nasnímajte radšej viac obrázkov a vyberte si až potom ten pravý. Vyspelý obrazový procesor Venus Engine prijme zo snímača plnú kvalitu obrazu 16 megapixelov s rýchlosťou až 5 snímok za sekundu alebo až 40 snímok za sekundu s elektronickou uzávierkou . Vysnívanú kompozíciu ľahko zrealizujete cez 3-palcový dotykový displej .

Full-HD záznam videa

DMC-GM1 ponúka záznam videa v rozlíšení 1920x1080 pixelov. Všetko čo natočíte, uloží vo formáte AVCHD alebo MP4 s čistým zvukom . Pri nakrúcaní videa môžete využiť kreatívne režimy P/A/S/M.

Inteligentné režimy

S týmto fotoaparátom nemusíte byť profesionál, ktorý vie všetko správne nastaviť. Pomôžu vám inteligentné režimy iA a iA Plus , ktoré automaticky zistia správnu expozíciu a vyberú optimálnu konfiguráciu nastavení pre dosiahnutie snímky v maximálnej kvalite.

Diaľkovo ovládateľný

Cez Wi-Fi môžete využiť váš tablet alebo šikovný telefón ako diaľkové ovládanie fotoaparátu. Vyfotografované obrázky a natočená videá budete môcť rovno zdieľať na sociálnych sieťach, bezdrôtovo zobraziť na televízore alebo vytlačiť .

Kreatívne možnosti

Kreatívnych fotografov poteší celkom 22 rôznych efektov filtrov a prioritné programy P/A/S/M. Filtre možno využiť aj pri panoramatických fotografiách, čím získate dynamický efekt horizontálnej alebo vertikálnej snímky. Stop Motion Animation umožní vytvoriť rozfázovaný pohyb, ak práve snímate zábery pohybujúceho sa objektu. Naopak veľmi pomalý pohyb zaznamenáte vďaka funkcii Time Lapse Shot .

Široká škála objektívov

Kompletný  ponuka výmenných objektívov pre rad digitálnych fotoaparátov LUMIX G ponúka širokú škálu možností výberu tej správnej šošovky vyhovujúciej vašim fotografickým potrebám. Nájdete tu rôzne ohniskové vzdialenosti od širokouhlých, štandardných, teleobjektívov so zoomom, makro objektívov až po rybie oko, čo pokryje všetky možnosti fotografovania.

Doplňujúce informácie:


Fotoaparát (telo) :
Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný

Objektív:
12 - 32 mm, f 3,5 - 5,6

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
Live MOS Hotovo!
Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Typ snímača
Live MOS Hotovo!
Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/15 680 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku, Mono, Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Dotykový Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
230 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
680 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-GM1 strieborný + objektív 12-32mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-GM1 stříbrný + objektiv 12-32mm.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií