Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Fotoaparáty Panasonic Lumix

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Panasonic
(20)
Veľkosť snímača
Full Frame
(10)
Micro 4/3
(7)
1"
(3)
Rozlíšenie snímača
10,2 Mpx
47,3 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
6K
(9)
5K
(1)
4K
(10)
Funkcie displeja
Pevný
(1)
Otočný/výklopný
(17)
Otočný/výklopný o 180° (Selfie)
(2)
Dotykový
(20)
Živý náhľad (Live View)
(7)
Typ pamäťovej karty
SD
(20)
SDHC
(20)
SDXC
(20)
CFexpress Type B
(1)
XQD
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Fotoaparáty Panasonic Lumix sú osadené spravidla kvalitnou technológiou a precíznymi objektívmi Leica, ktoré dopomáhajú k získaniu tých najlepších ostrých snímok. Na výber sú k dispozícii klasické kompaktné fotoaparáty, ultrazoomy či bezzrkadlovky. Vďaka tomu sú fotoaparáty modelového radu Panasonic Lumix určené ako pre začínajúcich fotografov, tak aj pre tých pokročilých. Z foťákov radu Lumix si preto vyberie úplne každý. Či už ste celoročne na cestách, trávite voľné víkendy v prírode a na horách alebo občas fotíte na rodinných oslavách.

Pokračovať

V čom sa líšia fotoaparáty Panasonic Lumix od konkurenčných značiek Canon, Sony, Olympus, Nikon a ďalších

Koncept fotoaparátov Panasonic Lumix spočíva v tzv. „Point and Shoot“ technológii, čiže „Zamier a odfoť“. Vďaka tomu ponúkajú všetky foťáky radu Lumix používateľsky prívetivé ovládanie a tým zároveň aj jednoduchú manipuláciu s fotoaparátom. Práve preto sú digitálne fotoaparáty Lumix veľmi obľúbené najmä u začínajúcich a amatérskych fotografov, ktorí foťák využijú len sporadicky. Hlavným a významným rozdielom fotoaparátov Panasonic Lumix od konkurenčných radov Canon Powershot, Nikon Coolpix či Sony CyberShot sú objektívy Leica, ktorými je spravidla osadená väčšina modelov fotoaparátov.

Fotoaparáty modelového radu Panasonic Lumix – porovnanie

ModelLumix DMC-FT30Lumix DMC-TZ57Lumix DMC-GX80Lumix DMC-GH5S
Typ fotoaparátaOdolný kompaktný fotoaparátDigitálny kompaktný fotoaparátBezzrkadlovkyBezzrkadlovky
SnímačCCD 16,1 Mpx
(1/2,3")
CMOS 16 Mpx
(1/2,3")
Live MOS 16,84 Mpx
(4/3")
Live MOS 10,2 Mpx
(4/3")
Hľadáčik/displej2,7" LCD displej3" výklopný LCD displejelektronický hľadáčik
výklopný dotykový 3" OLED displej
elektronický hľadáčik
výklopný dotykový 3" OLED displej
Sériové snímanie1,3 sn./s10 sn./s8 sn./s60 sn./s
Maximálna ISO1 6003 20025 60051 200
VideoHDFull HD4K4K
Výdrž batérie250 snímok350 snímok290 smímků440 snímok
Hmotnosť144 g248 g426 g660 g
i V našom fotomagazíne nájdete podrobný článok o Panasonic Lumix GX9 (recenzia) a dlhočakávanom Panasonic Lumix GH5S. Dozviete sa v ňom, ako tieto obľúbené modely bezzrkadlovky obstáli pri dlhodobom praktickom používaní a čo od nich môžete očakávať.

Outdoorový fotoaparát Panasonic Lumix DMC-FT30

Kompaktný fotoaparát Panasonic Lumix DMC-TZ57

Bezzrkadlovky Panasonic Lumix DMC-GX80

Bezzrkadlovky Panasonic Lumix DMC-GH5S

Panasonic Lumix DMC-FT30

Panasonic Lumix DMC-TZ57

Panasonic Lumix DMC-GX80

Panasonic Lumix DMC-GH5S

Panasonic LUMIX DMC-FT30

Digitálny kompakt LUMIX DMC-FT30 je malý, ľahký, odolný voči prachu, vodotesný do 8 m, mrazuvzdorný do -10 °C a odolá pádu z 1,5 m. Možno ho tak zaradiť medzi obľúbené outdoor fotoaparáty. Veľkou výhodou je jeho širokouhlý objektív, čo sa hodí najmä pri fotografovaní pod vodou alebo v stiesnených podmienkach horských stien či prírody. Ponúka inteligentný zoom 232 mm, snímač CCD s 16 Mpx a prehľadný 2,7" LCD monitor, na ktorom si môžete premietať vytvorené snímky či videá. Natáča v rozlíšení HD a vo formáte MP4. Preto si potom všetky výsledné súbory môžete prehrať v počítači, smartfóne alebo na televízore.

Panasonic LUMIX DMC-TZ57

Panasonic Lumix DMC-TZ57 je ideálny fotoaparát na zhotovovanie perfektne dokonalých selfie fotografií, vďaka výklopnému monitoru o 180° smerom nahor. Samozrejmosťou je aj objektív s výkonným 20× optickým zoomom, ktorý dokáže priblíži objekty na dosah ruky, takže budete môcť bez obmedzení zachytiť rozhodujúce momenty pri športových zápasoch alebo prirodzený výraz ľudí a zvierat. Veľkou výhodou je dispozícia bezdrôtovej siete WiFi, vďaka ktorej môžete okamžite odosielať a zdieľať svoje fotografie na sociálnych sieťach.

Panasonic LUMIX DMC-GX80

Bezzrkadlovka Panasonic Lumix DMC-GX80 je ideálna voľba, ak hľadáte fotoaparát, s ktorým môžete robiť dokonalé ostré fotografie plné detailov bez nutnosti vláčenia ťažkej digitálnej zrkadlovky. Pomocou duálneho stabilizátora obrazu a rýchleho zaostrovania vám už neutečie žiadny dôležitý okamih. Samozrejmosťou je obrazový snímač s rozlíšením 16 Mpx, Live View Finder hľadáčik a ohromujúci výkon 4K videa. Bezzrkadlovka LUMIX DMC-GX80 disponuje aj novou funkciou Post Focus, s ktorou môžete fotiť a zaostrovať kedykoľvek sa vám zapáči.

Panasonic LUMIX DMC-GH5S

Digitálna bezzrkadlovka Panasonic Lumix DC-GH5S je stvorená na natáčanie vysokokvalitných videosekvencií v 4K rozlíšení so snímkovou frekvenciou až 60p. So svojím 10,2 Mpx snímačom s vysokou citlivosťou až 51 200 ISO zaobstaráte kvalitné a ostré snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. Fotoaparát je ďalej vybavený špičkovým OLED LVF elektronickým hľadáčikom s vysokým rozlíšením 3 680 tisíc bodov. Nechýba ani možnosť pripojenia fotoaparátu Lumix DC-GH5S k mobilnej aplikácii Panasonic LUMIX Image, ktorá dovoľuje vzdialené ovládanie spúšte a záznam videa. Hlavnou výhodou fotoaparátu LUMIX GH5S je jeho robustná konštrukcia s tesnením na každom kĺbe a ovládacom prvku, vďaka ktorej odolá mrazu až -10 °C, striekajúcej vode a prachu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
20 položiek

Fotoaparáty Panasonic Lumix

V kategórii Fotoaparáty Panasonic Lumix máme práve teraz na Alza.sk celkom 20 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fotoaparáty Panasonic Lumix Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie fotoaparáty Panasonic Lumix Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fotoaparáty Panasonic Lumix Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fotoaparáty Panasonic Lumix recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií