Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB

Zobraziť katalóg
Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB
3,4 6 hodnotení
Nabíjačka batérií na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie typu NiMH, indikácia nabíjania a časovač na ukončenie dobíjania
Kód:  HM370e43 Produktové číslo:  BQ-CC61  Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB Predaj skončil

Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB

Nabíjačka Panasonic Eneloop CC61E naraz pojme štyri AA alebo AAA batérie. Napájaná je pomocou USB portu a za 10 hodín plne nabije štyri AA batérie. Na nabíjačke sú umiestnené dva LED indikátory, ktoré signalizujú stav nabíjania. Vďaka svojej veľmi ľahkej konštrukcii a malým rozmerom je táto nabíjačka vhodná pre cestovanie.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Panasonic Eneloop CC61E

  • Nabíjanie batérií cez USB port
  • Plne nabije 4× AA batérie za 10 hodín
  • Nabíjačka Panasonic CC61E podporuje AA alebo AAA články
  • 2× LED indikátory nabíjania
  • Veľmi ľahká konštrukcia, ideálna pre cestovanie

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,5 cm Hotovo!
Výška
6,6 cm Hotovo!
Hĺbka
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,07 kg Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,5 cm Hotovo!
Výška
6,6 cm Hotovo!
Hĺbka
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,07 kg Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!

Vlastnosti

Doba nabíjania
10 h Hotovo!
Funkcie
Indikácia nabíjania, Časovač na ukončenie dobíjania Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

v popise je uvadzane, ze disponuje casovacom ukoncenia dobíjania, viete mi povedat ako sa nastavuje časovač alebo ako funguje? nabijacka nema ziadne tlacitka, alebo sa automaticky vypne po 10 hodinach? za odpoved vopred dakujem

Dobrý deň, pokiaľ bateria má hodnotu napr. 2 000 mAh a nabíjačka nabíja len 1 000 mAh, znamená to, že bateriu nabíjačka nenabije do 2 000mAh alebo ju nabije ale bude to trvať dlhšie? Ďakujem

Hello, the manual says that if battery is more than 2000mAh, it will not charge it fully. I also bought Panasonic 2700 batteries but I dont see any compatible charger on alza, which one you recommend? Thanks!

Umi nabijecka nabijet baterie i po jednotlivych kusech nebo musi byt vzdy v parech?

Níže není odkaz do neznáma, to jsou STRÁNKY s NÁVODEM od firmy Panasonic-eneloop na její nabíječky. Klikni zde: Odkaz do neznáma Odkaz s návody ještě jednou, ale v textové podobě: www. panasonic-eneloop.eu/cz/návod-k-použití-nabíječku To divné slovo nabíječku tam skutečně je v tomto tvaru.

dobry den. obsahuje balenie aj adapter a kabel alebo nie? dakujem

Dobry den, chcem sa spytat, co to znamena, ked vlozim baterie do nabijacky aj jedna z LED diod zacne blikat... Znamena to, ze jedna z baterii je vadna, alebo ma len nizke napatie po vybiti? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB
Príslušenstvo pre Panasonic eneloop nabíjanie článkov cez USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop nabíjení článků přes USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Eneloop-Zelle USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Eneloop-Zelle USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A Panasonic eneloop cellájának töltése USB-n keresztül.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií