Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic RP-HD6ME-K

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-HD6ME-K
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá 4-40000Hz, citlivosť 99dB, impedancia 44Ohm, repro 40mm, pozlátený 3.5mm jack, kábel 1.2m, mikrofón na kábli
53,12 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GZ820d5 Produktové číslo:  RP-HD6ME-K Stránky výrobcu

Panasonic RP-HD6ME-K

Panasonic RP-HD6ME-K je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Výkonné slúchadlá v luxusnom dizajne sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí okrem kvalitného audio zážitku ocenia aj svojbytný, čistý vzhľad. Slúchadlá majú kompaktnú a ľahkú konštrukciu a sú tak vhodné pre použitie doma aj vonku. Slúchadlá vytvárajú fantastickú kvalitu zvuku, vďaka technológii High Resolution Audio, ktoré znášajú oveľa viac dát než klasické hudobné CD. Užite si melódie vašich obľúbených piesní presne tak, ako chcel sám interpret. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť
  • Kompaktné rozmery
  • Prémiový dizajn a precízna reprodukcia zvuku
  • Možnosť výškového aj horizontálneho nastavenia hlavového mostu pre maximálny komfort
  • Výkonné 40 mm meniče pre bohatými basy s jasnými výškami
  • Kábel, ktorý sa len tak nezamotá

Kábel, ktorý sa nezamotáva

Iste poznáte situáciu, keď vytiahnete slúchadlá z vrecka alebo tašky a čaká vás nepríjemné rozmotávanie. S týmto káblom s dĺžkou 1,2 m sa vám to nestane, namiesto toho sa môžete venovať príjemnejším činnostiam. Koncovka je opatrená 3,5 mm jack konektorom, a tak slúchadlá môžete použiť takmer so všetkým, vrátane smartfónu, tabletu, MP3 prehrávača alebo notebooku. Navyše tu nájdete aj mikrofón. Váš hovor tak ľahko vybavíte bez nutnosti zložiť si slúchadlá z hlavy. 

Kvalitné počúvanie a pohodlné nosenie

O reprodukciu zvuku sa starajú 40 mm meniče s neodymovými magnetmi, ktoré vám sprostredkujú všetko v perfektnej kvalite doma aj na ulici. Pritom je jedno, pri akej hlasitosti si púšťate hudbu. Všetko je ukryté pod pohodlným polstrovaním náušníkov a keď k tomu pridáme aj výstelku hlavového mostu, ich nosenie bude pohodlné aj po dlhých hodinách. Pre maximálny komfort je most vybavený možnosťou výškového aj horizontálneho nastavenia. Tú svoju správnu polohu si zaručene nájdete. 

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic RP-HD6ME-K
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií