Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K
Bluetooth reproduktor HiFi systém pre viac miestností, 2.1ch, 2x50W + 100W subwoofer, Party Mode, Multiroom, Qualcomm AllPlay, podpora Spotify, WiFi, LAN, NFC, HDMI, AUX, Bluetooth, Music Streaming App pre iOS / Android, čierna
Kód:  GZ309j5 Stránky výrobcu
Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K Predaj skončil

Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K

Set audiozariadenia z rodiny ALL naplní vaše miestnosti kvalitne produkovanou hudbou. Prehrávať môžete takmer akýkoľvek hudobný zdroj vrátane beztrôtových FLAC súborov. Tento luxusný bezdrôtový set sa skladá z prenosného reproduktora ALL2 s neobvyklým dizajnom a ALL3 sadne pod televíziu v obývačke (maximálna nosnosť 50 kg), kde si naplno užijete obľúbené filmy, ale predovšetkým aj hudbu z ľubovoľného multimediálneho zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Set rodiny ALL pre kvalitné a pohodlné prehrávanie hudby
  • Podporuje lokálny stream aj populárne služby (Spotify, Napster, AUPEO!, TuneIn...)
  • Aplikácia Panasonic dáva komfortné ovládacie rozhranie
  • Obe zariadenia podporujú celú škálu formátov vrátane špičkového Flac
  • Prehrávanie prostredníctvom Bluetooth a WiFi
  • Vhodné pre prehrávanie vo viacerých miestnostiach (Multiroom)
  • ALL3 vyzerá ako nenápadný podstavec, ale skrýva búrlivý zvuk 2.1
  • ALL2 je prenosný medzi miestnosťami a so 6 predvoľbami pre obľúbené zdroje

Široká podpora zariadení aj zdrojov streamov

Set ocenia všetci priaznivci streamovanej hudby, kedy nielenže je tento reproduktor kompatibilný so všetkými mobilnými platformami, ale navyše ponúka aj špeciálnu aplikáciu. S pomocou tejto aplikácie môžete ľahko streamovať ľubovoľný obsah do vašich reproduktorov. Prípadne môžete využiť akéhokoľvek poskytovateľa hudby, či už je to Spotify, Napster alebo Allplay. Postačí vám k tomu multimediálny prehrávač s podporou WiFi či Bluetooth.

Do obývačky

ALL3 rozhodne budete počuť aj cez to, že je svojím prevedením veľmi skromný. Tenké telo bude pod vašou televíziou vyzerať ako televízny podstavec, ale tento toho ponúka oveľa viac. Využíva 2 úplne nové reproduktory, kde sa podarilo znížiť skreslenie, zvýšiť ostrosť a frekvenčný rozsah. Prostredníctvom týchto 2 silných reproduktorov a subwoofera prináša výkon domáceho kina až 200 W. Pritom bude oproti klasickým, rozmerným reproduktorom takmer neviditeľný.

Kamkoľvek inde

ALL2 so štýlovým dizajnom, rádiom s hodinami a výkonnými reproduktormi perfektne kombinuje pohodlie s kvalitou zvuku. Znie rovnako dobre, ako vyzerá, a tak si ho radi vezmete do kuchyne aj izbičky. Vnútri skrýva 80 mm, širokopásmový reproduktor pre detailný zvuk, zatiaľ čo subwoofer generuje basy očakávané od oveľa väčších systémov. Šesť tlačidiel hore si nastavíte pre okamžitý prístup k obľúbeným hudobným zdrojom a internetovým rádiám.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL30TEG + SC-K-K-ALL2EG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL30TEG + SC-K-K-ALL2EG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-ALL30TEG-K + SC-ALL2EG-K.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií