AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HC1020EGK čierna

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HC1020EGK čierna
5 2 hodnotení
Mikrosystém FM tuner s RDS, 40W RMS, Multiroom audio, DAB+, CD a MP3 prehrávač, LCD displej, Wi-Fi, Bluetooth, USB, AUX, LAN
Kód:  GZ308s2 Produktové číslo:  SC-HC1020EGK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HC1020EGK čierna

Premýšľali ste nad zaobstaraním moderného mikrosystému do vašej domácnosti. Prečo teda nesiahnuť práve po tomto skvelom produkte. Predstavujeme vám novú generáciu veľmi obľúbených mikrosystémov od spoločnosti Panasonic, ktorá je vybavená modernými technológiami, kvalitnou konštrukciou a disponuje skvelým výkonom 40 W. Digitálny tuner DAB+ prenáša väčšinu staníc v lepšej kvalite, ako bežné FM rádio. S týmto mikrosystémom máte k dispozícii všetko potrebné na naladenie analógového aj digitálneho vysielania.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný mikrosystém od spoločnosti Panasonic
  • Bezdrôtová technológie Bluetooth a WiFi
  • Vybavené CD mechanikou aj USB portom
  • Možnosť inštalácie na stenu
  • Music Streaming so zariadeniami iOS a Android
  • Zosilňovač LincsD-Amp, DAB + tuner
  • Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery

Hudbu odkiaľkoľvek

Pomocou zabudovaného adaptéra bezdrôtovej technológie Bluetooth a WiFi budete môcť prehrávať hudbu z chytrých zariadení priamo z pohodlia vášho gauča. Streaming vám ešte uľahčia Panasonic Music Streaming App z portálu Google play. Mikrosystém napriek svojim minimálnym rozmerom produkuje naozaj silný zvuk, ktorý sa môže rovnať mnohých väčším súrodencom. Poradí si nielen s klasickými audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý môžete navyše prostredníctvom USB prehrávať aj z prenosných flash diskov. Neprekvapí tak ani podpora MP3, AAC, FLAC, ALAC a WAV.

Jednoducho moderná

Novinkou je hlavne zdokonalené softvérové ??vybavenie. Skvelý systém MP3 Re-Master potom zabezpečí maximálnu kvalitu prehrávanej hudby, ktorú ešte vylepší Pure Direct Sound System.

Zosilňovač LincsD-Amp 3. generácie

Tretia generácia zosilňovača triedy D sa postará o vysoký výkon s minimálnym skreslením. Vďaka nemu budete počuť všetky nuansy hudby presne ako na nahrávke. Stačí sa pohodlne usadiť a počúvať zvuk s vyššou hĺbkou a maximálnu zreteľnosťou. Systém tak reprodukuje silno naozaj hlboké tóny a dopĺňa celú scenériu o najhlbšie pásmo.

Pokojne s ním na stenu

Jedná sa o ideálneho spoločníka každej dizajnovo ladenej domácnosti, v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality. V minimalisticky riešených interiéroch iste oceníte možnosť upevnenie na stenu.

Parametre a špecifikácia

Výkon
40 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!
Typ tunera
DAB+ Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
MP3 Hotovo!

Rádio

Typ tunera
DAB+ Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
40 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
420 mm Hotovo!
Výška prehrávača
225 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
102 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DObrý den, nevím kam spravně položit dotaz o pomoc, existuje nějaký přehrávač hifi nebo něco podobného který má bezdrátové reproduktory?? Předem děkuji za odpověď

Mám sluchátka bose a propojení se systémem nefunguje.

Hezký den! Umí tento systém pomocí Bluetooth přenášet zvuk také ze systému do Bluetooth sluchátek? Díky, Karel.

Dobrý deň, je možné na uvedenom mikrosystéme počúvať internetové rádia ?

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HC1020EGK čierna
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HC1020EGK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HC1020EGK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC1020EGK Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC1020EGK Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HC1020EGK fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií