Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HC395EG-S strieborná

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HC395EG-S strieborná
3,5 2 hodnotení
Mikrosystém FM tuner s RDS, CD a MP3 prehrávač, RMS 40W, USB, bluetooth, NFC, Music Streaming, zosilňovač LincsD-Amp, reprobedne z bambusovo-uhlíkových nanovlákien
Kód:  GZ308n31 Produktové číslo:  SC-HC395EG-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HC395EG-S strieborná Predaj skončil

Panasonic SC-HC395EG-S strieborná

Predstavujeme vám novú generáciu veľmi obľúbených mikrosystémov od spoločnosti Panasonic z radu HC39E. Je ňou novinka HC395EG, ktorá je vybavená lepšími technológiami, kvalitnejšou konštrukciou a novým farebným vyhotovením.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth
  • NFC
  • Music Streaming
  • Zosilňovač LincsD-Amp
  • Reprobedne z bambusovo-uhlíkových nanovlákien
  • Duálny pasívny radiátor

Nová generácia dokonalosti

HC395EG je oproti svojmu predchodcovi vybavená perfektnými repro bedňami z bambusovo-uhlíkových nanovlákien. Tie zaisťujú úchvatný prenos zvuku a veľmi ľahkú konštrukciu. To ale samozrejme nie je všetko. Novinkou je hlavne zdokonalené softvérové vybavenie. Skvelý systém MP3 Re-Master zaistí maximálnu kvalitu prehrávanej hudby, ktorú ešte vylepší Pure Direct Sound System.

Hudba odkiaľkoľvek a z čohokoľvek

Mikrosystém SC-HC395EG napriek minimálnym rozmerom produkuje naozaj silný zvuk, ktorým sa môže rovnať mnohým väčším súrodencom. Poradí si nielen s klasickými audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý môžete navyše prostredníctvom USB prehrávať aj z prenosných flash diskov.

Pomocou zabudovaného adaptéra bezdrôtovej technológie bluetooth budete môcť prehrávať hudbu z inteligentných zariadení priamo z pohodlia vášho gauča. Streaming vám ešte uľahčí Panasonic Music Streaming App z portálu Google play. Na párovanie navyše môžete využiť aj technológiu NFC, ktorá nadviaže spojenie po jednoduchom dotyku s požadovaným zariadením.

LincsD-Amp 2. generácie a duálny pasívny radiátor

Druhá generácia zosilňovača triedy D sa postará o vysoký výkon s minimálnym skreslením. Vďaka nemu budete počuť všetky nuansy hudby presne ako na nahrávke. Stačí sa pohodlne usadiť a počúvať zvuk s vyššou hĺbkou a maximálnu zreteľnosťou.

Systém využíva duálny pasívny radiátor, ktorý efektívne odstraňuje nežiadúce vibrácie a zvuky reflexných otvorov. Súčasne reprodukuje silne naozaj hlboké tóny a dopĺňa celú scenériu o najhlbšie pásmo.

Štíhly a elegantný

Idevo ideálneho spoločníka dizajnovo ladenej domácnosti, v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality. V minimalisticky riešených interiéroch iste oceníte možnosť upevnenia na stenu.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
40 W Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka prehrávača
500 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
40 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
500 mm Hotovo!
Výška prehrávača
205 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
92 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, můžu se připojit přes bluetooth ikdyž mam iPhone?

Je možnost buzení rádiem? v určitém čase sutomatické spuštění muziky?

Dobrý den, mohl bych se zeptat, jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými modely 295, 395, 400 (kromě výkonu: 20 nebo 40 W)? Liší se v nějakých funkcích? Děkuji

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HC395EG-S strieborná
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HC395EG-S strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HC395EG-S stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC395EG-S silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HC395EG-S silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HC395EG- S ezüst.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií