Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HTB488EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB488EGK
5 3 hodnotení
SoundBar 2.1, 200W, bezdrôtový Subwoofer, Bluetooth, Dolby Digital, DTS Digital Surround, VIERA Link, HDMI, optický vstup, diaľkový ovládač
Kód:  GZ309f3 Produktové číslo:  SC-HTB488EGK Stránky výrobcu

Panasonic SC-HTB488EGK

Nestačí vám zvukové podanie, ktoré vám poskytuje televízor, ale zároveň si nechcete kupovať domáce kino, ktoré by vám v obývačke zaberalo veľa miesta? Nový elegantný SoundBar deltovitého dizajnu značky Panasonic predstavuje ideálny kompromis. Ľahko sa zmestí pod televíziu alebo ho možno pripevniť priamo na stenu. Nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne dostatočný výkon a prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok pri sledovaní filmov o niekoľko priečok vyššie ako reproduktory zabudované v televízii.  

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný 2.1-kanálový Soundbar pre maximálny zvukový zážitok
  • Kompaktné rozmery zaručujú, že SoundBar nezaberie nikde veľa miesta
  • Celkový výkon 200 W k vašim ušiam dopraví verný a plný zvuk
  • O silné basy sa postará bezdrôtový subwoofer
  • SoundBar podporuje zvukové formáty DTS Digital Surround alebo Dolby Digital
  • Bezdrôtové streamovanie hudby s telefónu či iných chytrých zariadení umožní technológia Bluetooth
  • Ideálny zvukový systém pre televízie od Panasonic VIERA

Skvelý zvukový výkon v kompaktnom tele

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom sa táto zostava pýši celkovým výkonom 200 W. Tri nezávislé reproduktory skryté v útlom tele spolu s výkonným bezdrôtovým subwooferom naplnia vašu obývačku čistým, bohatým a plným zvukom, ktorý vás vtiahne do sveta premietaného filmu. Aj cez svoje malé rozmery vás bezdrôtový subwoofer prekvapí svojimi plnými a silnými basmi. Tie sú zaručené umiestnením reproduktora v smere k podlahe. Televízor, Blu-Ray alebo DVD prehrávač pripojíte k SoundBaru pomocou HDMI kábla. Medzi podporovanými formátmi zvuku celkom iste uvítate aj DTS Digital Surround alebo Dolby Digital. Aby neboli dialógy medzi postavami vo filme prehlušené okolitými zvukmi, disponuje systém aj funkciou zvýraznenia dialógov.

Streamujte ľahko a bez drôtov

Kto by sa chcel v ére bezdrôtového prenosu obťažovať s káblami? Túto otázku si položil aj výrobca a ako odpoveď pre majiteľov tohto zvukového systému vybavil SoundBar rozhraním Bluetooth. Toto rozhranie skvele poslúži k bezdrôtovému prehrávaniu vašej obľúbenej muziky z mobilných telefónov, tabletov či počítačov.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Maximálny výkon
200 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
200 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,5 cm Hotovo!
Hĺbka
30,3 cm Hotovo!
Výška
33,7 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1,9 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám televizor TX-58EX703E a chtěl bych k němu připojit soudbar ,který bude ovládán dálkovým ovladačem od televize tím pádem jenom jedním .Děkuji za odpověd.

Půjde propojit s televizí Panasonic EX700 uhlopříčka 58 palců aby se ovládal zvuk ovladačem od televize

dobry den mam televizor Panasoniv Viera Starsi typ Plazmovy 2 x HDMI. Ak mam pribpojeny set Top Box na kablovu televiziu na prvy HDMI vstup televizora ako prosim pripojim tento soundbar k mojej zostave ? dakujem za odpoved

Chci si koupit soundbar panasonic a vlastním televizi Panasonic TX-58EX703E . Jaký propojovací kabel?

Dobry den. Kupoval som u vas TV Panasonic TX-55DS500E a budem este objednavat aj gramofon Sony PS-LX310BT. Moja otazka...ak objednam aj tieto repro Panasonic SC-HTB488EGK budu tieto spotrebice vzajomne prepojitelne? Na TV uz mam 2 Hdmi obsadene. Ak ano ako na to? Ak nie tak viete mi poradit soudbar s BT a subvoferom? Dakujem

Dobrý den, lze přehrávat hudbu v soundbaru prostřednictvím bluetooth z Iphone ?

Dobrý den, mám Apple TV připojenou do jednoho HDMI konektoru (TV Panasonic). Když připojím tento soundbar do ARC HDMI, bude přehrávání z AppleTV fungovat přes soundbar?

Dobry den, koupil jsem si tv znacky TCL 65DP600 a shanim k ni plne kompatibilni soundbar. Aby se vse ovladalo ovladacem od tv a nebylo nutne vse zapinat na dvakrat. Je tento soundbar vhodny? Diky

Dobrý Den pojde mi zvuk usb kľúč film DTS ked 55" Panasonic TX-55FX780E nepodporuje zvuk DTS

Zdravím,zajímalo by mne jestli se soundbar spustí automaticky po zapnutí televize Panasonic a jak v tuto chvíli fungují originální reproduktory.Popřípadě jestli stačí propojení HDMI kabelem.

12
Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB488EGK
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB488EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB488EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB488EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB488EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB488EGK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií