Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HTB885EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB885EGK
4,9 10 hodnotení
SoundBar – 5.1 kanálový, 500W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II / Dolby Virtual Speaker, Bluetooth, NFC, Panasonic Music Streaming, 2×HDMI vstup, HDMI výstup, ARC, optický vstup, diaľkové ovládanie
Kód:  GZ309h1l1c Produktové číslo:  SC-HTB885EGK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HTB885EGK

Ak sa neuspokojíte so zvukovým podaním integrovaných reproduktorov vo vašej televízii, je pre vás SC-HTB885EGK tým pravým riešením. Systém s celkovým výkonom 500 W poskytuje prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok ešte o poriadny kúsok vyššie. Tento 5.1 kanálový vysokokvalitný zvukový systém reprodukuje bohaté zvukové pole, ostrý a čistý dialóg. Počúvanie hudby optimalizovaním hudobného obsahu so zvukovým vyvážením umocní režim Music Sound. Tento jedinečný SoundBar podporuje priechodnosť signálu 4K / 60P a zaručí vám jednoduché prehrávanie obsahu vo formáte 4K.

Vlastnosti

  • Celkový výkon 500 wattov
  • 5.1 kanálový systém
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Bluetooth™ a NFC
  • HDMI Input a out
  • Digital audio input

Domáce kino

Integrované reproduktory a bezdrôtový subwoofer tvoria systém priestorového domáceho kina. Nezaberie vám miesto a umožní vám vychutnať si filmy a obľúbenú hudbu s realistickým zvukom. Doprajte si dynamický a čistý zvuk.

Jedinečný a dynamický zvuk

Novovyvinuté použité reproduktory vytvárajú hladké zvuky stredného až vysokého rozsahu. Soundbar je vybavený zosilňovačom, ktorý potláča kolísanie kvality zvuku, ku ktorej dochádza pri prehrávaní s vysokou hlasitosťou. Obsah rôzneho typu je jasný a ostrý a basy sú dynamické, vrátane dialógov a vokálov. Kombinácia týchto jedinečných technológií vám zaručí vždy dokonale vyvážený zvuk.

Bezdrôtové pripojenie

Využite vymoženosti dnešnej doby a pripojte sa bezdrôtovo. S pripojením Bluetooth získate rýchly prístup ku všetkým vašim obľúbeným hudobným a filmovým záznamom, uloženým vo vašom smartfóne, tablete alebo MP3 prehrávači. Pripojenie pomocou NFC umožňuje zdieľanie iba jediným dotykom. So soundbarom od spoločnosti Panasonic bude pre vás zdieľanie vašich obľúbených melódií tým najväčším potešením.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké má napájení bezdrátový Subwoofer a kde má být nejlépe umístěn. Děkuji

Dobrý den,nejde mi ovladač k Panasonic SC-HTB885EGK. Baterii to není. Prosím čím nahradit ovladač. Děkuji

dobrý den. Lze tento typ namontovat na zeď? Případně je někde lustrační foto? Děkuju

Jak je možné, že cena tohoto soundbaru stále stoupá.. už to nějaky ten pátek sleduji

Dobrý den, rozhoduji se mezi koupi sounbaru panasonic sc-htb885gk a bose cinemate 15, rád bych velmi kvalitní mohutný zvukový projev, prosím o zkušenost a doporučení. S pozdravem Petr

Dobrý den, měl bych dva dotazy. Chtěl bych vědět jestli tento SoundBar je kompatibilní a lehce spárovatelný s TV Panasonic TX-P46G20ES a DVD rekordérem Panasonic DMR-EX645 a zda je Subwoofer bezdrátový?. Díky za odpověď. Petr K.

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB885EGK
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB885EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB885EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB885EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB885EGK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB885EGK.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií