Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Panasonic Toughbook CF-20

Zobraziť katalóg
Panasonic Toughbook CF-20
Notebook m5-6Y57, 1920 x 1200 px
Kód:  AR0024649 Produktové číslo:  CF-20C5119VM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic Toughbook CF-20

The Panasonic Toughbook® 20 is a fully rugged, lightweight laptop that easily detaches to become a 10.1" tablet. And it only takes one hand. The detachable laptop features a durable MIL-STD-810G and IP65 design along with a magnesium alloy chassis, so it can take the abuse of most any job site. At only 3.9 pounds, this 2-in-1 machine is good on the go. The clever built-in handle also functions as a kickstand, providing on-the-job flexibility. And even as the workday gets longer, power won't be a problem. The optional bridge battery allows hot swap battery replacement without disruption. The gloved multi touch display is sunlight-viewable, making this hybrid laptop perfect for rugged outdoor environments. With this detachable laptop tablet at your side, you can handle anything the workday throws at you.

Parametre a špecifikácia

Typ procesora
Intel Core M Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Hmotnosť
1,77 kg Hotovo!
Šírka
272 mm Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core M Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,77 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
272 mm Hotovo!
Hĺbka
33 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic Toughbook CF-20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Toughbook CF-20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Toughbook CF-20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Toughbook CF-20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic Toughbook CF-20.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií