Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED

Zobraziť katalóg
Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED
4,4 10 hodnotení
čelová, 3x AAA (nie je súčasťou balenia)
Kód:  PNX312a Produktové číslo:  CSV-7L
Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED Predaj skončil

Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED

Pri športových aktivitách, hrách v temnom prostredí alebo napríklad len v noci využite služby tohto LED svetla od spoločnosti Panlux. Zariadenie sa veľmi dobre nosí na hlave vďaka trom príjemným a poddajným popruhom. Tie sa dajú veľmi ľahko nastaviť podľa veľkosti hlavy. Na zadnej strane produktu je umiestnená batéria, ktorá je napájaná pomocou troch batérií AAA (nie sú súčasťou balenia).

Svietidlo samotné je energeticky úsporné. Ľahko sa dá nastaviť uhol svietenia pomocou pásky. V prípade potreby si môžete zvoliť z troch intenzít svietenia: 50 percent, 100 percent a prerušované svietenie. Batéria vám môže poskytnúť až celých 15 hodín svietenia. Celkom sedem LED diód s chromatickosťou 6400 k a svetelným tokom 75 lumenov vytvorí dostatočný kužeľ svetla na preskúmavanie nočnej prírody.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne svietidlo do prírody
  • Príjemné nosenie na hlave
  • Plne nastaviteľné pomocou popruhov
  • Jednoduché nastavenie smeru a sily svietenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panlux CSV-7L MONTE čelovka 7LED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panlux CSV-7L MONTE 7 LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panlux CSV-7L MONTE 7 LED.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií