Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0

Zobraziť katalóg
PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0
4,5 2 hodnotení
VR okuliare - inovovaná verzia, kartónové pre smartfón 4" -6", šošovky 34mm, ľahké zloženie, kašírovaný povrch
Kód:  PNB101b5 Produktové číslo:  PBRD-V3F_BEAR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0 Predaj skončil

PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0

Vplávajte do úžasného sveta virtuálnej reality s inovovanými kartónovými okuliarmi od PanoBoardu. Špeciálna kolekcia "The Bear Edition" vás zavedie na miesta, na ktoré by ste sa za normálnych okolností dostali len veľmi ťažko. Vylepšená   konštrukcia a kašírovaný povrch zaručujú maximálny používateľský komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovovaná verzia
  • Jednoduché zloženie - do 5 min
  • Kašírovaný povrch
  • 34 mm šošovky na lepšie zobrazenie
  • Kompatibilné so smartfónmi 4"- 6"
  • Inšpirované Google Cardboard V2.0
  • Indukčné tlačidlo fungujúce nezávisle na zariadení a operačnom systéme

Výborná orientácia v priestore

Vďaka gyroskopu a akcelerometru inštalovanom vo vašom smartfóne od 4" do 6" sa rýchlo zorientujete v priestore. Pohyb telefónu odštartuje virtuálnu cestu za dobrodružstvom.Čerešničku na torte predstavuje existencia indukčného tlačidla, ktoré funguje 100 % nezávisle na zariadení a operačnom systéme.  

Dokonale čistý obraz

Asymetrické bikonvexné šošovky s priemerom 34 mm sú garanciou lepšieho zobrazenia. Zážitky z putovania virtuálnou realitou môžete preto vychutnávať bez deformácií obrazu v krajných častiach. Vyšší zorný uhol má na svedomí celkovú väčšiu kvalitu sledovania, ktorá sa s lacnejšími plastovými okuliarmi nedá nikdy dosiahnuť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pojme LG V 10?

Diskusia a poradňa k PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0
Príslušenstvo pre PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanoBoard "The Bear Edition" - unofficial Google CardBoard V2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanoBoard "The Bear Edition" - inoffizielle Google Karton V2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanoBoard "The Bear Edition" - inoffizielle Google Karton V2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanoBoard "The Bear Edition" - nem hivatalos Google karton V2.0.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií