Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Zobraziť katalóg
Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition
Dron - Kvadrokoptéra, odporúčaný vek od 14 rokov, štvorvrtuľová s kamerou 720p, ovládanie cez WiFi (dosah až 50 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad alebo telefóny so systémom OS Android, 2x HD batéria s kapacitou 1500mAh
Kód:  PR101k Produktové číslo:  PF721003BI

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Túžite kedykoľvek vzlietnuť a zaobstarať fotografie alebo video z vtáčej perspektívy? Túžite zobraziť Zem zhora, vo vysokom rozlíšení, a podeliť sa o svoje skúsenosti s každým na internete? Maximum tejto zábavy spolu s rozvojom priestorového povedomia vám poskytne nová inovovaná a limitovaná edícia obľúbenej kvadrikoptéry. Výbava tejto edície umožňuje stabilný let až 36 minút, streamovanie videa v HD rozlíšení a ovládanie až na 50 m z mobilného zariadenia, lepšiu orientáciu v priestore a tri sady farebných vrtúľ. Kvadrikoptéra je určená pre vonkajšie aj vnútorné použitie.

Nahrávanie a zdieľanie v rozlíšení 720p / 30fps

Kvadrikoptéra má v sebe zabudovanú HD kameru. Zábery sú snímané širokouhlým objektívom s uhlom 92° diagonálne. Súčasťou je aj druhá vertikálna QVGA kamera so snímkovou rýchlosťou 60 fps. Videá sú kódované do formátu H.264, obrázky sa ukladajú do JPEG súborov a dáta sa prenášajú priamo na váš smartphone, alebo tablet. Zdieľajte svoje videá na YouTube a svoje fotografie na Picassa. S riadiacou aplikáciou bezdrôtového pripojenia je všetko jednoduché a rýchle. USB plug-in umožňuje ukladať väčšie súbory a väčšie množstvo záberov do pripraveného USB slotu na váš flash disk.

Intuitívne ovládanie

Stiahnite si bezplatne aplikáciu na ovládanie FreeFlight z App Store a ste pripravení k štartu. Stačí len nakloniť váš smartpnone či tablet a kontrolovať letovú dráhu kvadrikoptéry. Kvadrikoptéra sa okamžite stabilizuje a očakáva vaše dotyky na obrazovke vášho zariadenia. Ponechajte si len prácu pilota. Systému automatického riadenia letu a integrované senzory, uľahčujú vzlietnutie a pristátie. Systém je vybavený exkluzívnym a patentovaným režimom absolútnej kontroly, ktorá sa prispôsobí vašim schopnostiam, takže lietanie je pre úplných začiatočníkov. Vyberte cieľ na mape a pošlite kvadrikoptéru na cieľ, alebo ju nechajte vrátiť na miesto, odkiaľ vzlietla.

Vysoká stabilita a odolná konštrukcia

Integrovaný snímač tlaku ponúka najvyššiu možnú stabilitu, čo umožňuje kvadrikoptére automaticky udržať svoju pozíciu bez ohľadu na dosiahnutú výšku. Kvadrikoptéra je tiež schopná odolávať rýchlosti vetra až
15 kilometrov za hodinu.
Buďte odvážni a robte saltá jednoduchým stlačením dvakrát na obrazovke ovládacieho zariadenia. Kvadrikoptéra ponúka vysoko kvalitnú konštrukciu zo špičkových materiálov s 30% nylonových vlákien a odolné telo tvorené nosným krížom. Prípadné nárazy redukuje penová izolácia, ktorá chráni hlavne vnútorné diely a ochranný kryt z EPP.

WiFi pripojenie

Vďaka WiFi pripojeniu môžete kvadrikoptéru ovládať pomocou iPhone, iPod Touch aj iPad a tiež pomocou telefónu alebo tabletu s operačným systémom Android. (Kompatibilné modely: iPhone 3G, 4, 4S, 5, 5c, 5s, iPad 2. generácie, 3. generácie, s Retina displejom, mini, mini 2, Air, iPod touch 4. generácie a 5. generácie 16/32 GB / 64GB). Staňte sa súčasťou komunity pilotov - zaobstarajte svoje letové informácie (dáta, miesta, fotky a videá) a zdieľajte ich s celosvetovým pilotným spoločenstvom pomocou AR.Drone Akadémie. Objavte pilotov vo vašom okolí a prehliadajte videá od pilotov z celého sveta.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Hlavné telo AR.Drone 2.0
Vnútorný ochranný EPP trup (Power Edition)
Vonkajšie aerodynamický trup (Power Edition)
Obojstranná páska na rýchle opravy
Tri ďalšie sady štyroch vrtúľ (červená, tyrkysová, oranžová)
Dve HD batérie s kapacitou 1500 mA (až 36 minút letového času)
Rýchlonabíjačka so sadou kompatibilných zástrčiek
Viacjazyčný manuál

Ďalšie voliteľné doplnky:
Parrot letový zapisovač s palubným GPS.
Free software QGround Control, alebo FreeFlight (Windows, Linux a Mac OS X) vám umožní vytvoriť si vlastný letové plány tiež vopred v 3D a kvadrikoptéra bude automaticky sledovať trasu.


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
HD Hotovo!
Počet batérií na chod drona
2 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
HD Hotovo!
Počet batérií na chod drona
2 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 800 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den dá se spárovat s manuálním ovladačem , popřípadě jakým ? děkuji

Gjyjrar j v

Dobrý den, je možno si tento model před nákupem vyzkoušet? Jde mi pouze o kontrolu připojení ke smartphonu. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition
Príslušenstvo pre Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií