AP+ nový vizuál PET

Parrot Swing

Zobraziť katalóg
Parrot Swing
5 1 hodnotení
Dron – 4x vrtule, 60fps, kanón 1 výstrel každých 1.5s, vertikálna stabilizácia, Bluetooth V4.0 BLE, kompatibilita s iOS/Android, ovládač Flypad (výdrž batérie 6 hodín), odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  FTBA008t Produktové číslo:  PF727033AA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Swing

Parrot Swing je jediný minidron, ktorý umožňuje lietať vysokou rýchlosťou s prekvapivou ľahkosťou. Taktiež sa jedná o jeden z málo dronov, ktorý disponuje autopilotom či možnosťou vertikálneho vzletu i pristátia. Vďaka ovládaču Parrot Flypad si budete užívať mimoriadne presné ovládanie a budete si pripadať ako profesionál. S Parrot Swing môžete pretekať, robiť akrobatické kúsky alebo len tak lietať pre zábavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké pilotovanie pomocou ovládača Flypad
  • Stabilizačné senzory
  • Autopilot
  • Dosah až 60 metrov
  • Výdrž batérie až 8,5/7 minút v závislosti na režime lietania
  • Mobilné aplikácie
  • Rýchlosť až 30 km/h

Strieľajte alebo prenášajte predmety

Pre jeho unikátny "X" tvar sa jedná v podstate o dva drony v jednom. S pokročilými funkciami a spoľahlivými letovými senzormi bude vertikálny aj horizontálny štart úplnou hračkou aj pre začiatočníkov. Dron získava rýchlosť tak, že ho nakloníte smerom dopredu, čím viac ho takto nakloníte, tým rýchlejšie poletí. Naviac môžete využit režim Boost, ktorý zaistí, že rýchlosť dosiahne hodnoty až 30 km/h.

Parrot Flypad - jednoduchšie to už nebude

Súčasťou balenia je aj Parrot Flypad, teda ovládač, vďaka ktorému získate na Parrot Swing dokonalú kontrolu. Dosah tohto ovládača činí až 60 metrov v ideálnych podmienkach. Samozrejmosťou je potom možnosť pripevnenia mobilného telefónu s nainštalovanou mobilnou aplikáciou pomocou dodávaného držiaku.

Ovládanie je zabezpečené cez mobilnú aplikáciu FreeFlight Mini - dostupnú pre iOS alebo Android zariadenia. S dronom sa spojí pomocou Bluetooth. Výhodou tejto aplikácie je príjemné používateľské rozhranie, jednoduché prvé spustenie a prihlásenie. Samozrejmosťou je potom ukazovateľ zostávajúcej kapacity batérie či čas letu a mnoho ďalšieho.

Obsah balenia:

  • 1× Parrot Swing
  • 1× USB kábel
  • 4× Doplnkové vrtule
  • 1× Parrot Flypad
  • 1× Držiak mobilného telefónu
  • 1× Manuál
 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
30 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
30 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtel jsem se zeptat. Co znamena v popisu tech 60FPS ? Jakoze k tomu dostanu navic rychlou kameru ? Nebo se Vam akorat nepovedlo spravne prelozit popis od vyrobce ?

Chtěl jsem se zeptat, jestli je možné připojit nějakou přídavnou baterii pro delší let? Pokud ano, prosím o nějaký tip.

Diskusia a poradňa k Parrot Swing
Príslušenstvo pre Parrot Swing Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Swing. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Swing. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Swing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Swing.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií