Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Passport 2.0

Zobraziť katalóg
Passport 2.0
1,0 1 hodnotení
Šijací stroj elektronický, overlockový steh, automatický navliekač nite, voľné rameno, navinutie cievky, šitie dvojitou ihlou, nastavenie dĺžky stehu, nastavenie šírky stehu a osvetlenie, automatické navliekanie nite, počet programov na šitie: 70, počet druhov stehov: 70, druh stehov: základný, dĺžka stehov 5mm, šírka stehov 7mm
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PfaSC789 Produktové číslo:  PFF23

Passport 2.0

Šijací stroj Passport 2.0 poteší svojimi funkciami aj skutočne náročných používateľov. Ponúka 70 druhov stehov, medzi ktorými nájdete stehmi na rovné šitie, quilting, overlockové či okrasné. Na stroji je integrovaná tabuľka stehov, ktorú jednoducho vysuniete, vyberiete príslušný steh a nastavíte. Voľné rameno umožňuje pohodlné šitie rukávov a nohavíc a iste oceníte aj automatickú gombíkovú dierku šitú na jeden krok alebo zabudovaný navliekač ihly. Polohovanie ihly je pritom možné hore aj dole a takisto si môžete zvoliť rýchlosť šitia. Na stroji možno šiť bez použitia pedálu pomocou tlačidla Start/Stop. Stroj disponuje tiež displejom, ktorý zobrazuje číslo zvoleného stehu, zatiaľ čo dvojité osvetlenie zabezpečí skvelé osvetlenie pracovného priestoru.

Kľúčové vlastnosti šijacieho stroja Passport 2.0

  • Šijací stroj na príležitostné aj profesionálne šitie
  • Ponúka 70 druhov stehov
  • S integrovanou tabuľkou stehov
  • Voľné rameno na pohodlné šitie rukávov a nohavíc
  • Automatická gombíková dierka šitá na jeden krok
  • So zabudovaným navliekačom ihly
  • Možnosť polohovania ihly hore aj dole
  • Možnosť voľby rýchlosti šitia
  • Šijací stroj umožňuje šitie bez pedálu
  • Displej zobrazujúci číslo stehu
  • Dvojaké osvetlenie pre dokonalé osvetlenie pracovnej plochy
  • Unikátny LTD systém pre rovnomerné podávanie látky zhora aj zospodu
  • Passport 2.0 s niekoľkými druhmi pätiek a bohatým príslušenstvom
  • Farebné vyhotovenie: bielo-čierne

Passport 2.0 s unikátnym IDT systémom

Šijací stroj je vybavený unikátnym systémom IDT, ktorý absolútne rovnomerne podáva látky zhora aj zospodu. To oceníte najmä pri šití jemných a naopak veľmi ťažkých materiálov v niekoľkých vrstvách, pretože systém zabraňuje posunu viac vrstiev látok medzi sebou. Pri zapošití dokáže systém naproti tomu pracovať obrátene a materiál je tak jemne posúvaný späť a opäť dopredu.

S bohatým príslušenstvom

Súčasťou stroja je základná pätka, pätka pre slepý steh, zipsová, vyšívacia pre IDT systém, pre stehy s dĺžkou do 1 mm a pre obšívanie gombíkovej dierky. Vo vybavení stroja nechýba podložka, skrutkovač, sada ihiel, krytka cievky nite, parátko, štetec, vodítko aj pevný plastový kryt. Šijací stroj Passport 2.0 je tak určený na príležitostné aj profesionálne šitie.

Hmotnosť:
6,3 kg


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
70 Hotovo!
Počet šijacích programov
70 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
70 Hotovo!
Počet šijacích programov
70 Hotovo!
Druhy stehov
Základný, Dekoratívny Hotovo!
Dĺžka stehov
5 mm Hotovo!
Šírka stehov
7 mm Hotovo!
Navliekanie nite
Automatické Hotovo!
Gombíková dierka
Automatická jednokroková Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Prídavný stolík je súčasťou balenia?

Diskusia a poradňa k Passport 2.0
Príslušenstvo pre Passport 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PFAFF Passport 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reisepass 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reisepass 2.0.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií