Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Patriot Hellfire 480GB

Zobraziť katalóg
Patriot Hellfire 480GB
4,0 1 hodnotení
SSD disk rozhranie M.2, NVMe, NGFF, čítanie až 3000MB/s, zápis až 2400MB/s, 22x80mm
Kód:  DP825b2 Produktové číslo:  PH480GPM280SSDR Stránky výrobcu

Patriot Hellfire 480GB

Zlepšite produktivitu a spoľahlivosť. Patriot Hellfire je ideálnym riešením pre profesionálov, ktorí chcú získať veľmi krátky štartovací čas, okamžitý prístup k dátam a absolútnu odolnosť proti otrasom pri mobilnom používaní. Hellfire v prevedení M.2 je najlepším riešením pre upgrade all-in-one PC zostavy, notebooku alebo do pracovnej stanice či herného PC.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre najnáročnejších užívateľov a ich úlohy
  • Celkové zrýchlenie dátových operácií
  • Mimoriadna priepustnosť rozhrania NVMe PCIe ×4
  • Úplna odolnosť voči nárazom a vibráciám
  • Spoľahlivosť zaistená ochrannými funkciami

Ako žiadny iný

Masívny výkon disku sa zužitkuje cez najnovšie rozhranie NVMe PCIe ×4. Spolu so špeciálnym radičom Phison 5007 prináša Hellfire až 4× vyššie rýchlosti ako bežné SATA SSD. Konkrétne je schopný čítania v tempe až 3000 MB/s. Skalopevné poistenie výkonu potom vykonáva pokročilé mechanizmy, ktoré sa starajú o vyrovnanie opotrebenia. Vďaka tomu disk patrí k jedným z najspoľahlivejších vo svojej triede.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude funkční jako bootovací disk s W 7? děkuji

Je možné použiť tento SSD disk 480 GB rozhranie M.2, NVMe, NGFF, čítanie až 2400MB / s, zápis až 3000MB / s, 22x80mm disk pre túto zostavu Počítač Alza LEGEND by eSuba?

Diskusia a poradňa k Patriot Hellfire 480GB
Príslušenstvo pre Patriot Hellfire 480GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Patriot Hellfire SSD 480GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Patriot Hellfire 480 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Patriot Hellfire 480 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Patriot Hellfire 480 gigabájt.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií