Doručení zdarma AlzaPlus maličkosti sk

PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4

Zobraziť katalóg
PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth s donglom, pre PC a PlayStation 4, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, menič 50 mm, výdrž batérie až 16 h
Kód:  pdpps4h4 Produktové číslo:  708056057503
PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 Predaj skončil

PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4

Všetci hráči sa zhodnú, že nie je dôležité len grafické spracovanie hry, ale aj čisto podaný zvuk. Tieto Herné slúchadlá majú náušníky v žiadanom vyhotovení, dostatočne zakryjú ucho, ale aj tak zostávajú kompaktné. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou bezchybnej izolácie okolitých ruchov. Herné slúchadlá používajú konektor 3,5 mm Jack. Sú obohatené o integrovaný mikrofón. Úroveň hlasitosti možno upravovať pomocou integrovaného ovládača. Tento model dokáže dokonca aj prijímať hovory. Skladby je možné prepínať jednoducho a rýchlo pomocou ovládača na týchto herných slúchadlách. Ak ste často na cestách, iste využijete skladaciu konštrukciu. Otočná mušľa zaistí perfektné usadenie slúchadiel. Štuple sú vymeniteľné. V balení nájdete okrem hráčskych slúchadiel aj puzdro na ne. Pri plnom nabití vydržia fungovať až 16 h. Moderným prvkom je jednofarebné podsvietenie. Herné slúchadlá Performance Designed Products sú predurčené na platformu PC a PlayStation 4.

Hlavné rysy herných slúchadiel PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4

  • Hmotnosť herných slúchadiel Performance Designed Products je 658 g
  • Štýlová čierna a modrá farba
  • Zabudované tlačidlá na ovládanie hlasitosti
  • Používajú konektor 3,5 mm Jack
  • Konštrukcia herných slúchadiel: uzatvorená
  • Výdrž batérie na plné nabitie je až 16 h
  • PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 dostali do výbavy podsvietenie, ktoré je jednofarebné
  • Boli navrhnuté pre PC a PlayStation 4

Herné slúchadlá Performance Designed Products majú aj mikrofón

Nielen herní nadšenci určite radi využijú užitočný mikrofón. Mikrofón herných slúchadiel Performance Designed Products obstará ničím nerušené spojenie so spoluhráčmi, priateľmi či rodinou. Jeho sklápacia konštrukcia nijako neprekáža, keď ho práve nepoužívate. Jeho odnímateľné riešenie vôbec neprekáža, keď ho práve nepotrebujete. Budete schopní mikrofón na týchto hracích slúchadlách stlmiť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné náušníky Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
50 mm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
16 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
658 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdo servisuje tato sluchátka v Praze ? Díky. JH

dobrý chcel by som sa spýtať ze ako sa pripájajú ku ps4 musím mať ku ps4 hub kde ich pripojím alebo je to teda kábel. V popise sa píšu obidvoje tsk neviem. ďakujem za odpoveď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mají tyto sluchátka prostorový zvuk.Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tyto sluchátka podporují na PS4 možnost změnit si hlasitost pro Chat/hru (jak wireless tak přes kabel? Aby jsem si mohl ztlumit chat a dát více zvuk ze hry. Popřípadě jaká jsou sluchátka na PS4, která to podporují? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat z jakého materiálu je vystélka ear padů. Na některých ilustračních fotografiích je koženka na jiných zase látka. Můžete prosím upřesnit o jaký materiál se tedy jedná? Děkuji

Diskusia a poradňa k PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4
Príslušenstvo pre PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PDP Afterglow AG9 + PS4 Wireless Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PDP Afterglow AG9 + PS4 Wireless Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset - PS4.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií