Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Peak Design Capture BINO

Zobraziť katalóg
Peak Design Capture BINO
5 9 hodnotení
Držiak – na ďalekohľady
Kód:  PED2002c1 Produktové číslo:  CBIN-1 Stránky výrobcu
Peak Design Capture BINO Predaj skončil

Peak Design Capture BINO

Držiak Peak Design Capture BINO je špeciálne určený na držanie ďalekohľadu. Umožní vám pohodlné a bezpečné nosenie ďalekohľadu buď na opasku, alebo na popruhu akéhokoľvek batohu bez ohľadu na fyzickú aktivitu. Držiak je kompatibilný so všetkými ďalekohľadmi so štandardným 1/4" - 20" statívovým závitom. Jeho zámok je pevný a odolá sile až 90 kg. Ďalekohľad pripevníte a uvoľníte z držiaka jednoduchým stlačením tlačidla. Po vysunutí z držiaka môžete ďalekohľad pripevniť k statívu so systémom ARCA. Rýchloupínacia doštička funguje ako statívová hlava.

Hlavné prednosti

  • Pohodlné a bezpečné nosenie ďalekohľadu
  • Kompatibilný so všetkými ďalekohľadmi
  • Dostatočne pevný
  • Ľahké uvoľnenie a pripevnenie
  • Kompatibilný so statívmi ARCA
  • Vhodný pre akékoľvek opasky a popruhy
  • Poistka tlačidla na uvoľnenie
  • Vyrobené z materiálov odolných voči poveternostným vplyvom

Skvelý pomocník na držanie ďalekohľadu

Držiak môžete pripevniť na akékoľvek opasky a popruhy, ako sú ramenné a bedrové pásy, popruhy lezeckého sedáka alebo detské nosidlá do šírky 7,6 cm a hrúbky 1,3 cm. Je vybavený poistkou tlačidla na uvoľnenie, ktorá zabraňuje riziku krádeže alebo nežiaducemu uvoľneniu. Vďaka jeho extrémne nízkej hmotnosti sa vám bude ďalekohľad pohodlne nosiť. Držiak je vyrobený z odolnej zliatiny hliníka, zadná doska je z plastu tvrdeného sklenými vláknami. Tieto materiály sú vysokoodolné voči nepriaznivému počasiu a poveternostným vplyvom. Kúpte si tohto špičkového pomocníka na jednoduché a bezpečné nosenie vášho ďalekohľadu.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Capture BINO . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Bino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Bino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peak Design Capture BINO távcső tartó.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií