Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Peak Design Capture Lens – Canon

Zobraziť katalóg
Peak Design Capture Lens – Canon
5 9 hodnotení
Držiak – na objektívy a ich rýchlu výmenu, bajonet Canon EF
Kód:  PED2001a2 Produktové číslo:  CLC-C-1 Stránky výrobcu
Peak Design Capture Lens – Canon Predaj skončil

Peak Design Capture Lens – Canon

Každý profesionálny fotograf, ale aj amatérsky nadšenec iste vlastní k svojmu fotoaparátu viac objektívov. A vďaka tomu tiež pozná úskalia spojené s ich rýchlou výmenou. Nie vždy totiž máte možnosť si všetko potrebné rozložiť okolo seba, v pokoji objektívy vymeniť a opäť všetko upratať. Často potrebujete, aby výmena prebehla rýchlo a pokiaľ možno jednou rukou. A presne k tomu je určený tento výborný držiak na objektívy.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva bajonety na objektívy
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Jednoduchá manipulácia
  • Možnosť pripevnenia na opasok alebo popruh batohu
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • Určený pre objektívy značky Canon

Jednoduché použitie

Držiak Capture Lens jednoducho pripojíte k vášmu opasku, či popruhu batohu, kde bude pevne držať. Momentálne nepoužívaný objektív naň pripojíte pomocou bajonetového mechanizmu, aký je na fotoaparátoch. Ten tam pevne drží a nehrozí jeho uvoľnenie. Na držiaku sú hneď dve miesta pre upevnenie objektívov. Jeden použijete na objektív, ktorý práve nepotrebujete, a druhý slúži na pripevnenie vymieňaného objektívu. Vďaka tomu je výmena veľmi rýchla, pohodlná a zvládnete ju jednoducho jednou rukou.

Kvalitné vyhotovenie

Ultra pevný a bezpečný držiak udrží objektívy ľubovoľnej veľkosti a váhy od objektívov pre nezrkadlovky po ťažké profesionálne objektívy. Vďaka tomu, že držiak obsahuje dva bajonety, umožňuje pripevnenie až dvoch objektívov naraz alebo je možné nechať jeden bajonet voľný na veľmi rýchlu výmenu objektívov. Je vyrobený z nylonu vystuženého sklenenými vláknami s frézovanými duralovými bajonetmi. V súprave sú dve bajonetové krytky, ktoré bránia preniknutiu prachu a vody do zariadenia.

Obsah balenia:
Lens Kit Adaptér
Capture Camera Clip (bez doštičky, tu možno dokúpiť samostatne)
Imbus kľúč
Vrecko z mikrovlákna

 
Poznámka:
» Všetky obaly a puzdrá na objektívy
» Všetky puzdrá na fotoaparáty

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peak Design Capture Lens - Canon . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Lens - Canon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peak Design Capture Lens - Canon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peak Design Capture Lens lencse tartó - Canon.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií