Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Archív - Adventné kalendáre pre mačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
4 položky
Predaj skončil
Objednávací kód: KRMpa0573
3,7
Trixie Adventný kalendár pre mačky
Adventný kalendár pre mačky – plný lahodných mačacích maškŕt na každý adventný deň; v kalendári nájdete hviezdičky s kuracím mäsom, rybičky s lososom, kolieska s lososom, zvončeky s kuracím mäsom, kvietky s lososom a mäsové guľôčky
Predaj skončil
Objednávací kód: KRMpa0572
5,0
Falco Adventný kalendár pre psov a mačky 24× 120 g
Adventný kalendár pre psov – a mačky, obsahuje 24 konzerv: 6× kocky chudej svaloviny 120g, 6× hovädzie stehno 120g, 6× kuracie prsia 120g, 3× losos filet 120g, 3× morčací filet 120g, bez chemikálií
Predaj skončil
Objednávací kód: KRMrk3093
5,0
Flamingo Adventný kalendár s kuracími pamlskami pre mačky
Adventný kalendár pre mačky – všetkých plemien, rybia, kuracia a kačacia príchuť, 9 druhov pochúťok, hmotnosť 240g
Predaj skončil
Objednávací kód: KRMrk1819
mačkaZákladné vybavenie pre mačiatko Čo všetko je potrebné vedieť a zariadiť pred príchodom nového mačiatka do domácnosti? V článku zistíte, ako urobiť z vášho domova bezpečný priestor pre mačiatko, čo všetko patrí do základnej mačacej výbavy a ako pristupovať k výchove mačiatka.
Ako zabezpečiť mačke žijúcej v byte potrebnú starostlivosť, zábavu, ale aj výchovu, aby ste boli vy aj vaša mačka spokojní a nič vám nechýbalo? To všetko sa dozviete v článku.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií