AlzaPlus+ pet Granule pro psy Fitmin

ALAVIS Nutri 200 ml

Zobraziť katalóg
ALAVIS Nutri 200 ml
4,0 4 hodnotení
Doplnok stravy pre psov vhodný pre plemená všetkých veľkostí, forma: olej, hmotnosť balenia: 200g, objem balenia: 200ml, účel: vitamíny a minerály pre celkové zdravie, na srsť a kožu, na zlepšenie kondície a vitality
Zľavnené -7 %
12,90 € 13,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KRMds0023 Produktové číslo:  8594191410363
ALAVIS Nutri 200 ml 13,90 € 12,90 € Momentálne nedostupné

ALAVIS Nutri 200 ml


ALAVIS Nutri je 100 % prírodný lososový olej obohatený o minerály a vitamíny.

ALAVIS Nutri je veterinárny prípravok obsahujúci lososový olej, vitamíny (A, D3, E, biotín) a minerálne látky (Zinok, Selén) na rekonvalescenciu, lepšiu kondíciu, vitalitu, pre kvalitnú, lesklú a zdravú srsť, kožu a pazúriky u psov, mačiek a fretiek.

ALAVIS Nutri obsahuje prírodný panenský olej z lososa najvyššej kvality, ktorý sa skladá z omega 3 mastných kyselín, EPA a DHA a je veľmi dobre vstrebateľný, vďaka čomu je aj veľmi dobre využiteľný. Olej z lososa zlepšuje kvalitu srsti a má tiež pozitívny vplyv na zlepšenie celkovej zdravotnej kondície psa, mačky a fretky. Taktiež má pozitívny vplyv na posilnenie imunity, mozgovej činnosti a kardiovaskulárneho systému.

ALAVIS Nutri podávajte na podporu:

  • Správneho vývoja mláďat
  • Lepšej kondície a vitality
  • V rekonvalescencii
  • Príjmu kŕmenia a vitality pri onkologických a chronických ochoreniach
  • Imunity
  • Liečby dermatologických pacientov
  • Hustoty, kvality a lesku srsti
  • Pri suchej a lámavej srsti či nekvalitnej rohovine pazúrikov
  • Pre lepšiu kvalitu srsti, kože a pazúrikov

Veľkosť balenia: 200 ml

Zloženie

Účinné látky obsiahnuté v 5 ml prípravku ALAVIS Nutri:
Lososový olej: 4 500 mg
Omega 3 mastné kyseliny: 585 mg
EPA: 90 mg
DHA: 135 mg
Vitamín A: 100 UI
Vitamín D3: 100 UI
Vitamín E: 10 UI
Zinok: 10 mg
Biotín: 0,03 mg
Selén: 0,006 mg

Prírodný panenský olej z lososa obsiahnutý v prípravku ALAVIS Nutri je vysoko kvalitný, čistý a čerstvý olej z lososa, ktorý je zdrojom omega 3 mastných kyselín, ktoré sú dôležité nielen na zlepšenie kvality srsti a kože, ale aj na mnoho metabolických procesov v organizme.

EPA kyselina má prírodné protizápalové účinky a tým je okrem iného dôležitá aj na hojenie kožných problémov, ako sú napr. kožné alergie, zápaly kože či iné kožné poranenia.

DHA kyselina napomáha lepšiemu vývoju mozgu u plodu a šteniat a zlepšuje kognitívne funkcie u starých psov. Omega 3 mastné kyseliny si organizmus psa nevie sám vytvoriť, a pretože sú tieto omega 3 mastné kyseliny pre telo veľmi dôležité, tak je potrebné ich do organizmu pridávať.

Olej z lososa má navyše pozitívny vplyv na posilnenie imunity, mozgovej činnosti, kardiovaskulárneho systému a celkovej zdravotnej kondície psov, mačiek a fretiek. Z toho dôvodu je vhodné tento prípravok podávať starším a starým psom, mačkám a fretkám. Vitamín A je dôležitý antioxidant. Je nevyhnutný na správny vývoj buniek, ktoré kryjú vnútorné i vonkajšie orgány, tzn. je dôležitý na obnovu slizníc a kože.

Vitamín A hrá významnú úlohu v imunitnom systéme, najmä v diferenciácii a proliferácii T lymfocytov (biele krvinky). Nemenej dôležitý je vitamín A pri embryonálnom vývoji, pri tvorbe zrakového pigmentu.

Vitamín D3 napomáha vstrebávaniu vápnika v čreve, čo je dôležité na podporu vývoja a zdravia kostí a zubov.

Vitamín E je významný antioxidant, ktorý chráni bunkové membrány pred poškodením voľnými kyslíkovými radikálmi, čím napomáha spomaľovať starnutie a pôsobí ako prevencia proti nádorovým ochoreniam. Má pozitívne účinky na tvorbu pohlavných buniek, zvyšuje plodnosť, podporuje činnosť nervovej sústavy a je dôležitý pre vývoj svalstva.

Biotín (vitamín H) je nevyhnutný pre rast buniek a hrá dôležitú úlohu v aktivite enzýmov, ktoré sa podieľajú na metabolizme organizmu, najmä mastných kyselín, tukov a aminokyselín. Je nevyhnutný pre využitie živín a tím na podporu a rast tkanív a na reprodukciu zvierat. Ďalej podporuje vstrebávanie kyseliny listovej, pantoténovej a vitamínu B12.

Zinok je dôležitý pre rad enzýmov, ktoré sú potrebné pre metabolizmus bunky. Podieľa sa na regulácii rýchlosti bunkového delenia, bunkovej aktivity a bunkového zrenia.

Selén je dôležitým antioxidantom, čím znižuje riziko vzniku nádorového ochorenia. Pôsobí pozitívne na imunitný a kardiovaskulárny systém a znižuje riziko infarktu myokardu a cievnych ochorení.

Zloženie


Hmotnosť psa, mačky, fretkyDenná dávka
0 – 1 kg1 ml
1 – 5 kg2,5 ml
5 – 12 kg5 ml
12 – 24 kg10 ml
24 – 48 kg15 ml
48 a viac kg20 ml


Spôsob použitia: Olej sa podáva denne podľa odporúčaného dávkovania samostatne, do časti krmiva, alebo sa podáva priamo do papule psa, mačky, fretky napr. striekačkou.

Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Ukladajte mimo dohľadu a dosahu detí.

Držiteľ rozhodnutia o schválení: Patron ca, s.r.o., Praha, Česká republika, člen skupiny Lighthouse International Inc., 1st. Canadian Place, M5X 1B5 Ontario, Kanada.

Veterinárny prípravok je schválený ÚŠKVBL pod číslom 114–17/C.


Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!
Hmotnosť
200 g Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Vek zvieraťa
Bez obmedzenia veku Hotovo!

Balenie

Hmotnosť
200 g Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Druh

Účel
Vitamíny a minerály pre celkové zdravie, Na srsť a kožu, Na zlepšenie kondície a vitality Hotovo!
Druh
Olej Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALAVIS Nutri 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALAVIS™ Nutri 200 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií