Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dávkovač pre psy a mačky Crunchy

Zobraziť katalóg
Dávkovač pre psy a mačky Crunchy
Dávkovač krmiva – automatická prevádzka, ovládanie pomocou smartfónu, možnosť hlasovej nahrávky do 10s, až 10 porcií denne, batéria ako záložný zdroj energie, pre granule 0.3 až 2cm, kruhový dávkovací mechanizmus, rozmery: 36.1×42.2×32.8cm, váha 2.3kg
Kód:  ReeDG0010 Produktové číslo:  P47891

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dávkovač pre psy a mačky Crunchy Predaj skončil

Dávkovač pre psy a mačky Crunchy

Moderný automatický dávkovač krmiva využijete v prípade, že nemôžete byť v čase podávania potravy nablízku svojmu miláčikovi alebo keď potrebujete granule odmeriavať a podávať rigorózne a v presných intervaloch. Dávkovač pre psov a mačky Pawbo Crunchy sa ovláda inteligentným telefónom. Aplikácia vám umožní mať pod kontrolou nielen kŕmenie, ale aj nutričné údaje, upozorní na nezdravo vysoký príjem potravy, nutnosť doplnenia zásobníka, ale aj slabú batériu. Ľahko tak svojmu štvornohému kamarátovi nastavíte správne dávkovanie, aby nemal hlad, ani netrpel obezitou. Inteligentný dávkovač granúl Pawbo Crunchy so špeciálnym kruhovým dávkovým mechanizmom má záložnú batériu pre prípad výpadku prúdu.

Kľúčové vlastnosti dávkovača krmiva pre psov a mačky Pawbo Crunchy, 6 l

  • Inteligentný moderný automatický dávkovač granúl pre domácich miláčikov
  • Ovládanie je možné aj pomocou smartfónu
  • Pawbo Crunchy umožňuje nastavenie automatického kŕmneho plánu
  • Špeciálny okrúhly dávkovací mechanizmus, v ktorom sa granule nezachytia
  • Vďaka aplikácii Pawbo Crunchy budete mať pod kontrolou nielen príjem potravy, ale aj nutričné údaje
  • Umožňuje nastavenie až desiatich porcií denne
  • Vhodné pre granule 0,3 až 2 cm
  • S dvojúrovňovým vážením
  • Veľký zásobník pojme až 6 l krmiva
  • Dávkovač Pawbo má odnímateľné časti a dobre sa čistí
  • Batéria ako záložný zdroj napájania
  • S možnosťou hlasovej nahrávky po dobu 10 s

Zaistí príjemné kŕmenie

Inteligentný dávkovač granúl pre psov a mačky Pawbo Crunchy je skvelý pre zvieratá, ktoré majú problémy s príjmom potravy. Ak sa váš maznáčik stravuje príliš horlivo, často sa dusí alebo potrebuje menšie a častejšie porcie, jednoducho nastavíte na automate trebárs aj 10 jedál denne s dávkami od 20 g do 120 g. Podávanie potravy môžete vášmu štvornohému priateľovi ešte spríjemniť krátkou nahrávkou vášho hlasu, ktorá tesne pred kŕmením psíka alebo mačičku privolá.

Pawbo Crunchy sa ľahko obsluhuje

Stačí naplniť zásobník s kapacitou 6 l, nastaviť čas a množstvo a máte istotu, že váš maznáčik dostane presne to, čo má. Režim môžete naprogramovať manuálne, ale aj v aplikácii Pawbo Crunchy kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Aplikácia Pawbo Crunchy je kompatibilná pre iOS (od verzie 8.0) a Android (od verzie 4.4). V guľatom dávkovacom mechanizme inteligentného moderného automatického dávkovača Pawbo Crunchy sa granule veľkosti od 0,3 do 2 cm nikdy nezachytia. Všetky časti dávkovača s dvojúrovňovým vážením sú odnímateľné, a vďaka tomu sa ľahko čistia. Tlačidlá aj vstup na adaptér sú umiestnené v spodnej strane prístroja, takže sa k nim pes alebo mačka nedostanú.

Rozmery:
36,1 × 42,2 × 32,8 cm

Hmotnosť:
2,3 kg

Kapacita zásobníka:
6 l


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!
Objem
6 000 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Rozmery

Objem
6 000 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dávkovač pre psy a mačky Crunchy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dávkovač pro psy a kočky Crunchy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crunchy Adagoló kutyáknak és macskáknak.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií