Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém
3,0 1 hodnotení
Kamerový systém – pripojenie cez ethernet, rozlíšenie až 976 × 582 px, veľkosť disku: 3.5 ", formát 3.5", aplikácia pre OS Android, Windows a iOS v angličtine
Kód:  Evolv19084 Produktové číslo:  DETECTIVE DV4 Stránky výrobcu
EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém Predaj skončil

EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém

Kamerový systém EVOLVEO Detective DV4 je ideálnym nástrojom na ochranu a dohľad v domácnostiach, kanceláriách, obchodoch a ďalších priestoroch. Systém je vybavený 4 CCTV kamerami so záznamom s rozlíšením 720 P a slotom na pevný SATA disk. Pomocou HDMI výstupu môžete sledovať monitorovanie na vašom monitore, zatiaľ čo na internetové sledovanie na iných zariadeniach je k dispozícii LAN výstup. Kamerový systém EVOLVEO Detective DV4 je možné nastaviť na snímanie záznamu v prípade detekcie pohybu, či na kontinuálne monitorovanie, takže ihneď budete mať prehľad o aktuálnej situácii.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému EVOLVEO Detective DV4

  • Kamerový systém obsahuje 4 CCTV kamery so záznamom
  • Varovný e-mail v prípade poškodenia kamery a detekcie pohybu
  • Krytie IP66 na vonkajšie použitie kamerového systému EVOLVEO Detective DV4
  • Prehľadné menu v českom, anglickom a mnohých ďalších jazykoch
  • Rozlíšenie kamier 720 P
  • Operačný systém: linux
  • IR prísvit kamerového systému EVOLVEO Detective DV4 s dĺžkou 25 m na nočné videnie
  • Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie a praktická myš

Odoslanie e-mailu pri strate signálu

V prípade poškodenia kamery a straty signálu z video vstupov dôjde k odoslaniu varovného e-mailu. Okrem vnútorných priestorov môžete kamerový systém EVOLVEO Detective DV4 bez obáv použiť aj vonku, a vďaka IR prísvitu do vzdialenosti 25 m je ideálny na nočné monitorovanie.

České menu na jednoduché ovládanie

Vďaka lokalizovanému OSD menu v českom, anglickom a ďalších jazykoch sú inštalácia a ovládanie kamerového systému EVOLVEO Detective DV4 veľmi jednoduché a prehľadné. Súčasťou balenia je tiež diaľkový ovládač a praktická myš na pohodlné ovládanie na monitore počítača.

Všetky potrebné káble na jednoduchú inštaláciu

Súčasťou balenia kamerového systému EVOLVEO Detective DV4 sú káble s celkovou dĺžkou 18,3 m pre každú zo 4 kamier. Na pripojenie kamery na dlhšiu vzdialenosť je možné originálny pripojovací kábel nahradiť nízko útlmovým koaxiálnym káblom až do vzdialenosti 100 m, a tiež dvojžilovým napájacím káblom s príslušnými koncovkami.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
Ethernet Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
976 × 582 px Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Ethernet Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
976 × 582 px Hotovo!
Zorný uhol
62,2 ° Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
4 Hotovo!

Vlastnosti kamier

Počet kamier
4 Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
976 × 582 px Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
4 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
1 ks Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 ks Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne pripojit externi harddisk pres USB rozhrani, na ktery se bude zaznam ukladat? Jaka je minimalni kapacita? Dekuji

Dobrý den. Potřeboval bych vidět na TV s HDMI vstupem vidět obraz dvou kamer současně - on-line (nepotřebuji záznam). Umí to tento systém? Díky

Zdravím. Keď namontujem kameru na podbitie domu viem snou nastaviť pohľad smerom hore alebo dole alebo nie?

Jaký doporučujete pevný disk pro tento systém? Děkuji

Dobrý den, je možné nějaký kontakt (ideálně telefon) na technickou podporu na nastavení jednotlivých kanálů. Jeden kanál mi jde nastavit a ostatní nejdou. Jedná se o nastavení XVI. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, funguje systém i bez připojení k internetu? Stejně tak nastavení je možné provést bez připojení k internetu? Je menu SW opravdu kompletně lokalizováno do češtiny?

Dobrý den musí se k zařízení dokoupit pevný disk nebo to už má v sobě nějake úložiště

Dobrý den, je možnost připojení bezdrátové kamery k tomuto systému?

Dobrý den, je někde k dispozici montážní návod? Konektory pro připojeni AUDIO vstupu nejdou připojit do jednotky. Děkuji.

Dobrý den, umožňuje zařízení nahrávání ve smyčce, tj. pořídí záznam do naplnění HDD a pak začne automaticky přemazávat od nejstaršího záznamu?

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém
Príslušenstvo pre EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerový systém. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective DV4, DVR-Kamerasystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective DV4, DVR-Kamerasystem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Detective DV4, DVR kamerarendszer.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií