Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ pet Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Krmivo pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Zviera
Pes
(3184)
Mačka
(189)
Pes a mačka
(61)
Vek zvieraťa
Šteňa/Junior
(434)
Mačiatko/Junior
(50)
Dospelý/Adult
(1905)
Senior
(249)
Bez obmedzenia veku
(1081)
Veľkosť zvieraťa
Malý pes
(578)
Stredný pes
(524)
Veľký a obrí pes
(458)
Malá mačka
(51)
Veľká mačka
(53)
Všetky plemená
(2298)
Aktivita zvieraťa
Nízka aktivita
(317)
Normálna aktivita
(3103)
Vysoká aktivita
(321)
Kastrovaný pes
(82)
Kastrovaná mačka
(7)
Gravidné a dojčiace
(318)
Príchuť (Protein)
Kuracia
(902)
Hovädzia
(484)
Jahňacia
(392)
Hydinová
(350)
Rybia
(309)
Typ krmiva
Granuly
(1384)
Maškrty
(799)
Konzerva
(561)
Vrecúško
(192)
Sušené mäso
(135)
Hmotnosť balenia
0,01 kg
30 kg
-
Konzistencia
Suché
(2187)
Polovlhké
(414)
Mokré
(711)
Najnovšie objednávky

Kvalitné krmivo pre psov je základom pre úspešný chov a zdravie vášho chlpatého priateľa. Malo by obsahovať optimálny podiel živočíšnych bielkovín, tukov, sacharidov a tiež vitamínov a vlákniny. Viete, ako vybrať krmivo pre psa podľa veku a veľkosti plemena alebo aké nároky na psie krmivo má gravidná suka? Poradíme vám.

Pokračovať

Granule, konzervy, kapsičky – aké krmivo pre psa vybrať?

Vo všeobecnosti sa krmivo pre psa delí na suché (granule) a mokré (šťavnaté kapsičky, konzervy a iné.). Mokré a suché krmivo pre psa sa líši najmä podielom jednotlivých živín. Najmä vlhké krmivá pre psov pozostávajú z veľkej časti z vody, preto je potrebné podávať ich vo vyšších dávkach alebo ich kombinovať s granulami. Aké krmivo pre psa nájdete v ponuke?

  • Granule pre psov sú z hľadiska výživy najvyváženejšie a môžu tvoriť hlavnú časť potravy. Ľahko sa skladujú, podporujú silu chrupu a nie sú tak aromatické ako kapsičky/konzervy. Najlepšou voľbou sú superprémiové granule pre psov.
  • Konzervy pre psov sú aromatické, a tým pádom veľmi lákavé. Takéto jedlo pre psa môže byť hlavnou zložkou potravy – ale obsah konzervy tvorí z veľkej časti voda, takže nejde o príliš ekonomický variant.
  • Kapsičky pre psov slúžia na spestrenie jedálnička alebo ako potrava pre psa na cestách. Sú k dispozícii v mnohých príchutiach, takže ich môžete ľubovoľne obmieňať. Odmenou vám potom bude spokojný pes.
  • Maškrty pre psov sú ideálne na motiváciu vášho domáceho miláčika k výcviku a môžu tiež spestriť jeho každodennú stravu. Pes ich môže používať aj na posilnenie chrupu, na to sú ideálne napríklad sušené mäsové pochúťky.
  • Paštéty pre psov sú rýchlou voľbou, keď chcete rýchlo pripraviť výdatné jedlo pre psa, ktoré obsahuje všetky dôležité živiny. Je to jednak obľúbená pochúťka, ale aj chutné spestrenie klasickej potravy.
  • Krmivo pre šteňatá je svojím zložením mierne odlišné ako strava pre psa. Šteniatka potrebujú pochopiteľne viac energie na rast, avšak v malých dávkach, čo im granule pre psov junior zabezpečia. Kapsičky alebo granule pre šteňatá vyberajte vždy podľa veľkosti plemena.

    • Mlieko pre šteňatá je určené najmä pre novorodené šteňatá, ale aj pre gravidné alebo dojčiace suky a pre psy v rekonvalescencii. Zabezpečuje optimálny rast a zdravie a je tiež veľmi ľahko stráviteľné.

Ak máte doma aj mačku, určite vás poteší, že niektoré krmivá pre psov sú vhodné aj pre ňu.

Zamerajte sa na zloženie – akých 7 zložiek by malo krmivo pre psov určite obsahovať?

Krmivo pre psov by malo obsahovať základné zložky, ktoré poskytnú vášmu domácemu miláčikovi všetko, čo potrebuje – konzervačné látky a farbivá do krmiva pre psov rozhodne nepatria. Ak má váš domáci miláčik problémy s hmotnosťou, vyberte si diétne žrádlo pre psov. Vždy dbajte na to, aby mala strava pre psa jasne špecifikovanú konkrétnu zložku nie len „obilniny“, „mäso“, „živočíšny tuk“, ...).

  1. Bielkoviny by mali byť najmä živočíšneho pôvodu, t. j. z mäsa (jahňacie, kuracie, hovädzie, ryby, ...).
  2. Sacharidy sa počas trávenia menia na cukry a stávajú sa zdrojom energie (zemiaky, kukurica, obilniny, ...).
  3. Tuky živočíšneho pôvodu sú dôležitou súčasťou krmiva pre psov (ryby, kuracie, hovädzie, bravčové mäso atď. ).
  4. Vláknina podporuje správnu funkciu čriev. Dodáva totiž krmivu objem a vyvoláva pocit sýtosti.
  5. Vitamíny urýchľujú biochemické reakcie a podieľajú sa na metabolizme (A, B1, B2, B6, B11, B12, C, D, E, K).
  6. Minerály slúžia ako na stavbu kostí a tkanív, tak aj ako biokatalyzátory (vápnik, fosfor, sodík, draslík).
  7. Zelenina, esenciálne mastné kyseliny (omega-3 a 6), esenciálne aminokyseliny a prebiotiká.
Zložka Optimálny pomer
Bielkoviny najmenej 18 %
Sacharidy len malé množstvo
Tuky 9 až 20 %
Vláknina približne 4 %

Kvalitné krmivo pre psa obsahuje predovšetkým mäso

Kvalitné krmivo pre psa by malo obsahovať obzvlášť vysoký podiel mäsa. Je dôležité rozlišovať medzi čerstvým a sušeným mäsom – čerstvé mäso obsahuje až 80 % vody, takže jeho množstvo v potravinách nie je také veľké, ako sa uvádza. Skutočne kvalitná potrava pre psa by mala obsahovať aspoň 30 % živočíšnych bielkovín z mäsa.

i

Výrobca krmiva pre psov musí na obale uvádzať jeho zloženie. Jednotlivé zložky sú zoradené podľa ich percentuálneho zastúpenia (najviac zastúpená zložka je na prvom mieste). Zo zákona je povinné uvádzať obsah bielkovín, tukov, vlákniny a niektorých vitamínov a minerálov.

  • Povinne sa uvádza aj obsah popola – nejde o popol pridaný do krmiva pre psov, ale o hodnotu, ktorá udáva, koľko popola zostane po tom, ako sa úplne spáli potrava pre psa.

Hľadáte lacné krmivo pre psa? Bazár nemusí byť ideálnym riešením. Ak nechcete potrápiť vašu peňaženku, no potrebujete krmivo pre psov, akcia ponúkne nový tovar za výhodné ceny.

Z akého druhu mäsa sa vyrába krmivo pre psov?

Krmivo pre psov môže byť vyrobené z rôznych druhov mäsa, z ktorých si vyberie aj ten najväčší jedák. Medzi klasické patria najmä kuracie, hovädzie, kačacie, rybie, morčacie alebo bravčové príchute. Obľúbená je aj zverina, jeleň alebo diviak, ďalej ryby (tuniak, sleď, treska, kapor, ...), ale aj nezvyčajné a zaujímavé príchute, ako je klokan, sob alebo kôň.

Ak chcete pre svojho psa to najlepšie, holistická potrava pre psa je jasnou voľbou. Ide o ľahko stráviteľné organické psie krmivo pripravené len z mäsa zvierat chovaných v priaznivých podmienkach.

Podľa čoho si vybrať správne krmivo pre psov? Seniori a juniori musia byť rozmaznávaní

Krmivo pre psov určené pre staršie psy je svojím zložením odlišné ako psie krmivo určené pre šteňatá. Okrem veku by ste však mali zvážiť aj to, či hľadáte granule pre malé alebo veľké plemená, ako aj fyzickú aktivitu zvieraťa. Poznáte výživové nároky aktívneho psa alebo gravidnej či dojčiacej suky? Pripravili sme pre vás prehľad, ktorý vám pomôže rýchlo a jednoducho vybrať žrádlo pre psov.

  • Šteňa/junior je pes vo veku 0 – 24 mesiacov, v závislosti od plemena. Junior strava pre psa podporuje správny rast a vývoj kĺbov, čo je v tomto období nevyhnutné. Ideálny je vyšší obsah bielkovín a stredný obsah tuku, čo krmivo pre psov junior spĺňa.
  • Starý pes/senior má pomalší metabolizmus a zvýšené riziko ochorenia. Senior jedlo pre psa alebo vlhké krmivo pre psa seniora preto podporujú imunitný systém a majú nižšiu energetickú hodnotu. Krmivo pre psov seniorov im ponúkne všetko, čo potrebujú, no nezaťažia ich trávenie.
  • Aktívny pes má so zvyšujúcou sa fyzickou záťažou vyššie energetické nároky, a práve tomu by malo zodpovedať aj psie žrádlo. Pes by mal dostávať dostatočný počet kalórií spolu s kvalitnými bielkovinami, ktoré pochádzajú z mäsa.
  • Gravidná a dojčiaca sučka tiež potrebuje jedlo pre psa s dostatočným obsahom kalórií. Najmä v období laktácie potrebuje sučka až 8× vyšší energetický príjem ako sučka bez laktácie v rovnakom veku.
Veľkosť plemena Hmotnosť v dospelosti Dosiahnutie dospelosti
Malé plemená do 10 kg 10. – 12. mesiac
Stredné plemená do 25 kg 12. mesiac
Veľké plemená do 45 kg 15. – 18. mesiac
Obrie plemená nad 45 kg 24. mesiac

Ak máte aktívneho psa v záťaži alebo staršieho psa, neváhajte mu zaobstarať takú potravu pre psa, ktorá obsahuje kĺbovú výživu. Takéto jedlo pre psa napomáha regenerácii kĺbov a je tiež účinnou prevenciou proti ich opotrebovaniu.

Krmivo pre psa musí byť nielen kvalitné, ale aj podávané v správnom množstve

Akonáhle si vyberiete kvalitné krmivo pre psa, je potrebné zvoliť správne množstvo, ktoré je zvyčajne uvedené na obale výrobku. Najlepší spôsob, ako zistiť, či vaše zviera prijíma dostatok potravy, je občas ho zvážiť a vďaka tomu zistiť, či priberá na váhe alebo nepriberá. Ak je pes stále príliš chudý, navýšte jedlo pre psa o 10 %.

Ako zistíte, či vášmu domácemu miláčikovi vyhovuje krmivo pre psa?

Po niekoľkých týždňoch by ste mali byť schopní určiť, či krmivo pre psa vyhovuje. Spoznáte to podľa lesklej a mäkkej srsti, tmavej a pevnej stolice, dychu bez zápachu, psovi nechýba chuť do jedla a netrpí únavou.

Niektorí domáci miláčikovia majú špeciálne požiadavky na krmivo pre psov

Ak váš domáci miláčik trpí určitými zdravotnými problémami, je potrebné vybrať špeciálne krmivo pre psov.

  • Hypoalergénne krmivá pre psov zabraňujú nadmernému nadúvaniu, zvracaniu a ďalším nepríjemným príznakom alergií na niektoré zložky potravín. Najčastejšou je alergia na lepok, ktorý je nahradený napríklad zemiakmi.
  • Krmivo pre psov, ktoré sú obézne a kastrované je špeciálne vyvinuté tak, aby obsahovalo menej kalórií. To znamená, že obsahujú väčšie množstvo vlákniny a celkovo menej tukov a sacharidov.
  • Strava pre psa s inými zdravotnými problémami by mala byť vybraná individuálne. Pri zápale žalúdka znížte množstvo tukov, na zvýšenie imunity je možné zvýšiť množstvo byliniek. Diabetici potrebujú taktiež špeciálne upravené psie žrádlo.

V akom množstve kúpiť krmivo pre psov? Výhodnejšie sú veľké balenia

Ak už viete, že vybrané krmivo pre psov bude mať u vášho domáceho miláčika úspech, kúpte mu rovno veľké balenie. Nielenže sú granule pre psov 20 kg alebo 15 kg strava pre psa cenovo výhodnejšia, ale odpadajú vám aj starosti s neustálym nakupovaním. Odporúča sa však striedať príchute, aby zvieraťu neprestalo jedlo pre psa chutiť.

i

Barely na granule sú ideálnym pomocníkom pri skladovaní krmiva pre psov. Nielenže sa zbavíte nevzhľadných vrecúšok, ale aj dávkovanie bude oveľa jednoduchšie.

Pripravte domáce krmivo pre psa – ako na to?

Krmivo pre psa pochádza z priemyselnej výroby a nie je možné mať 100 % kontrolu nad jeho zložením. Chceli by ste radšej svojmu štvornohému priateľovi variť? Je na vás, čo všetko bude domáce psie krmivo obsahovať.

  • Základom sú živočíšne bielkoviny a tuky, bez ktorých sa nezaobíde žiadne domáce žrádlo pre psov.
  • Zelenina, ovocie a prípadne obilné výrobky sú zdrojom vlákniny a sacharidov.

Rozhoduje u vás pri výbere krmiva pre psa cena? Akcie zahŕňajú výpredajové položky. Ak vás zaujímajú názory ostatných zákazníkov na krmivo pre psa, recenzie vám povedia viac a pomôžu vám vybrať to najlepšie.

Prirodzené krmivo pre psov – BARF alebo inak surová strava

Čo možno označiť za úplne prírodné krmivo pre psov? BARF alebo surová strava je ideálnou alternatívou k už namiešaným kŕmnym zmesiam. Takéto jedlo pre psa spočíva v strave pozostávajúcej najmä z čerstvého mäsa, kostí, zeleniny a ďalších doplnkových zložiek, ktoré neprechádzajú žiadnou tepelnou úpravou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Propesko mix mäsa 48 × 100 g Na sklade > 10 ks
Kapsička pre psov – určená pre dospelých psov všetkých plemien s normálnou aktivitou, hovädzia, jahňacia, morčacia a kuracia príchuť, hmotnosť balenia 4,8 kg, bez konzervantov
12,90 €

2.
Sušené mäso pre psov – na čistenie zubov, na posilnenie žuvacích svalov a výcvikové, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hovädzia a kačacia príchuť, tuky 2 %
8,59 €

3.
Granuly pre psov pre veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 27 %, tuky (kurací) 14%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky
35,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
3 482 položiek
Pedigree DentaStix small 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 187×
Pedigree DentaStix small 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre malé plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky 1,8% - 0,23 €/ks
Cenová bomba
6,40 € Ušetríte 1,29 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1036
Pedigree DentaStix large 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 187×
Pedigree DentaStix large 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky (živočíšny) 1,8%, diétne - 0,34 €/ks
Cenová bomba
9,59 € Ušetríte 1,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1037
4,9 42×
Brit Premium by Nature Adult L 15 kg
Granuly pre psov pre veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 27 %, tuky (kurací) 14%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,39 €/1 kg
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1346
4,8 23×
Taste of the Wild High Prairie Canine 12,2 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 12,2 kg, hrubé bielkoviny 32 %, tuky 18%, bez obilnín, s antioxidantmi - 4,34 €/1 kg
Cenová bomba
52,90 € Ušetríte 5,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk2877
Propesko granule Vitalita 10 kg - Granuly pre psov Varianty
4,6 98×
Propesko granule Vitalita 10 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 10 kg, receptúra: hydinová a hovädzia, tuky (hydinový) 9% - 1,39 €/1 kg
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: KRMrk1822
4,9 89×
Brit Premium by Nature Adult M 15 kg
Granuly pre psov pre stredne veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (kurací) 15%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,33 €/1 kg
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1337
4,9 214×
Brit Premium by Nature Sensitive Lamb 8 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 8 kg, receptúra: jahňacia a kuracia, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (kurací) 13%, s kĺbovou výživou, sensitive - 3,49 €/1 kg
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1357
4,7 24×
Friskies Balance 15 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia - 2,26 €/1 kg
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMsv0043
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Mobility Squid 150 g
Maškrty pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, s kĺbovou výživou, bez obilnín
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,77 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1930
Pedigree DentaStix medium 28 ks - Maškrty pre psov Varianty
4,9 187×
Pedigree DentaStix medium 28 ks
Maškrty pre psov – na čistenie zubov a na posilnenie žuvacích svalov, pre stredne veľké plemená s normálnou aktivitou, receptúra: hovädzia a kuracia, hrubé bielkoviny 9 %, tuky (živočíšny) 1,8%, diétne - 0,34 €/ks
Super cena
9,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1038
4,9 22×
N&D grain free pumpkin dog adult mini lamb & blueberry 2,5 kg
Granuly pre psov pre malé plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 2,5 kg, receptúra: jahňacia, čerstvé mäso v sušine 22%, hrubé bielkoviny 28 %, tuky (živočíšny) 18%, s kĺbovou výživou, bez obilnín, s antioxidantmi a hypoalergénne - 10,36 €/1 kg
Super cena
25,90 € Ušetríte 2 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0348
4,9 214×
Brit Premium by Nature Sensitive Lamb 3 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 3 kg, receptúra: jahňacia a kuracia, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (kurací) 13%, s kĺbovou výživou, sensitive - 3,63 €/1 kg
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1356
Brit Training Snack S 200 g - Maškrty pre psov
Varianty
4,8 78×
Brit Training Snack S 200 g
Maškrty pre psov – výcvikové, pre malé plemená s vysokou aktivitou, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 15,3 %, tuky (kurací) 7,8%
Cenová bomba
Od  2,51 € Ušetríte 0,39 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1371
4,8 43×
Brit Premium by Nature Junior M 15 kg
Granule pre šteniatka pre stredne veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 31 %, tuky (kurací) 18%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,53 €/1 kg
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1333
4,9 89×
Brit Premium by Nature Adult M 8 kg
Granuly pre psov pre stredne veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 8 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (kurací) 15%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,74 €/1 kg
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: KRMrk1336
4,9 143×
Brit Care Dog Functional Snack Dental Venison 150 g
Maškrty pre psov – na posilnenie žuvacích svalov a výcvikové, pre všetky plemená s normálnou aktivitou, receptúra: divinová, čerstvé mäso v sušine 26%, hrubé bielkoviny 26 %, tuky (lososový) 5%, bez obilnín, morské riasy
Cenová bomba
Od  3,54 € Ušetríte 0,59 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1931
4,9 53×
Royal Canin mini adult 2 kg
Granuly pre psov pre malé plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 2 kg, receptúra: hydinová, hrubé bielkoviny 27 %, s antioxidantmi - 7,95 €/1 kg
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1454
4,7 10×
Brit Premium by Nature Adult XL 15 kg
Granuly pre psov pre veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 28 %, tuky (kurací) 16%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,46 €/1 kg
36,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: KRMrk1352
5,0 27×
Platinum natural lamb rice jahňacie s ryžou 5 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená nízkou aktivitou, hmotnosť balenia 5 kg, receptúra: jahňacia, čerstvé mäso v sušine 70%, tuky (živočíšny) 14%, s kĺbovou výživou, s obsahom juky - 7,38 €/1 kg
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk0059
4,9 40×
Platinum natural beef potatoes hovädzie so zemiakmi 5 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 5 kg, receptúra: hovädzia, čerstvé mäso v sušine 70%, tuky 16%, s kĺbovou výživou, bez obilnín, s antioxidantmi, hypoalergénne a s obsahom juky - 6,58 €/1 kg
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRMrk1487
4,8 52×
Brit Premium by Nature Adult S 8 kg
Granuly pre psov pre malé plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 8 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 28 %, tuky (kurací) 16%, s kĺbovou výživou, s obsahom juky - 2,99 €/1 kg
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1330
4,8 13×
N&D low grain DOG Adult M/L Lamb & Blueberry 12 kg
Granuly pre psov pre veľké plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 12 kg, receptúra: jahňacia, čerstvé mäso v sušine 20%, tuky 18%, s kĺbovou výživou, bez GMO a s antioxidantmi - 5,58 €/1 kg
66,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk0390
4,7 17×
Brit Premium by Nature Senior L+XL 15 kg
Granuly pre psov pre veľké seniorné plemená nízkou aktivitou, hmotnosť balenia 15 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 27 %, tuky (kurací) 14%, s kĺbovou výživou, s antioxidantmi a s obsahom juky - 2,46 €/1 kg
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: KRMrk1348
Propesko granule Wellness 10 kg - Granuly pre psov Varianty
4,6 98×
Propesko granule Wellness 10 kg
Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 10 kg, receptúra: hydinová a jahňacia, tuky (hydinový) 9% - 1,39 €/1 kg
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: KRMrk2626

Krmivo pre psov

Pes domáciAkého psa pre seniora Pes je pre seniorov skvelým spoločníkom, ktorý ich udrží v dobrej psychickej a fyzickej kondícii. Prečítajte si, aké sú ideálne plemená pre dôchodcov a na čo by ste sa mali pri výbere zamerať.
Xiaomi vo svojej širokej ponuke domácich spotrebičov nezabúda ani na našich štvornohých miláčikov a prichádza s novinkami – fontánou pre stály prístup k čerstvej pitnej vode a dávkovačom krmiva pre mačky a menšie až stredné psie plemená. V čom spočívajú výhody týchto...
Čo riskujete, ak si zaobstaráte psa z množiarne? Aké sú najčastejšie praktiky majiteľov množiarní? Poradíme, na čo si máte dať pri nákupe šteňaťa pozor.
sponzorovaný článokKrmivo s hmyzom? Cesta, ktorú ocenia psi aj planéta Úškrny bokom! Predstava hmyzu ako bežnej súčasti nášho jedálnička nám možno naháňa husiu kožu, ale určite by sme ju nemali hneď odsudzovať. Otvára nám totiž cestu k ekologickejšej strave. A nielen nám. Hmyzie bielkoviny sa dostali už aj do misiek našich psích...
Doprajte svojmu psíkovi odmenu v podobe tréningových maškŕt AKINU, ktoré vynikajú poctivou mäsovou chuťou a sú špeciálne prispôsobené do malých kúskov, aby ich psík mohol rýchlo zjesť. Teraz máte navyše možnosť v špeciálnej akcii od 7. 6. – 13. 7. 2021 získať pri...
Kedy je najlepšie začať s výchovou šteňaťa a jeho socializáciou? A čo všetko by sa malo šteňa naučiť? Aké sú základné pravidlá výcviku a ako šteňa motivovať, aby ho výcvik bavil? Dozviete sa v našom článku.
Viac článkov Všetky články

Krmivo pre psov

V kategórii Krmivo pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 3482 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné krmivo pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie krmivo pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie krmivo pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii krmivo pre psov recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií