AlzaPlus+ pet Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lacné potreby na odchov mláďat hlodavcov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Zviera
Morča
(1)
Škrečok
(1)
Králik
(1)
Myš
(1)
Činčila
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné potreby na odchov mláďat hlodavcov, respektíve všetky potreby na odchov mláďat hlodavcov zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je BEAPHAR Súprava na odchov mláďat, ktorý stojí 6,89 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
1 položka
3,7
BEAPHAR Súprava na odchov mláďat
Súprava na odchov – mačiatka a hlodavce, výbava na kŕmenie novonarodených mláďat alebo pre zvieratá v rekonvalescencii či choré zvieratá
7,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPrk3610
chov králikovAko chovať králiky? (NÁVOD) Starostlivosť a chov králikov vyžaduje neustálu starostlivosť o samotné zvieratká. Pred zaobstaraním je potrebné nakúpiť všetky dôležité veci, bez ktorých sa králik nezaobíde. O aké veci ide a ako sa starať o králika, sa dozviete v našom článku.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné potreby na odchov mláďat hlodavcov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie potreby na odchov mláďat hlodavcov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii potreby na odchov mláďat hlodavcov recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií