AlzaPlus+ pet Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MAC's Cat Morčacie, Hovädzie a Kačacie pre mačiatka 800 g

Zobraziť katalóg
MAC's Cat Morčacie, Hovädzie a Kačacie pre mačiatka 800 g
4,7 3 hodnotení
Konzerva pre mačky – pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,8 kg, hovädzia, kačacia a morčacia príchuť, tuky 5,5%, bez obilnín - 0,50 €/100 g
Kód:  KRMK0047 Produktové číslo:  4027245008734
MAC's Cat Morčacie, Hovädzie a Kačacie pre mačiatka 800 g Predaj skončil

MAC's Cat Morčacie, Hovädzie a Kačacie pre mačiatka 800 g

Mäsová konzerva pre mačiatka – 96 % mäsa. Z toho min. 70 % svaloviny: morčacia min. 35 %, hovädzia min. 20 % a kačacia min. 15 %, doplnené vybranými živočíšnymi produktmi: morčacie srdcia, morčacia pečeň, hovädzie srdce, hovädzie držky, hovädziapečeň, kačacie srdcia, kačacia pečeň, 2 % mrkvy, minerálne látky, taurín.

Vhodné aj pre mimoriadne citlivú, vyberavú a maškrtnú mačku alebo mačku s problematickým príjmom krmiva – pri chorobe, vysilení, nechutenstve, starobe, dojčení, gravidite. Na dosiahnutie maximálnej výstavnej kondície aj udržanie zdravia do vysokého veku.

Základné a kompletné krmivo poskytuje mačiatku všetko potrebné na dosiahnutie kvalitného zdravého života. Dodávajú všetky potrebné živiny vrátane taurínu, sú obohatené o minerálne látky. Prevencia chorôb močových ciest je samozrejmosťou v každej MAC´s receptúre.

Všetky mačacie konzervy a kapsičky MAC´s sú Grain Free – bez obilia. Chovateľ preto môže bez obáv vyberať chute a meniť rôzne druhy MAC´s konzerv a kapsičiek, a tým rôzne mäso podľa chute mačky.
Mačky uprednostňujú viac chutí v jednej dávke mačacieho krmiva, preto konzervy MAC´s obsahujú zvyčajne dva rôzne druhy mäsa v jednej dávke. Výsledkom je mimoriadna chutnosť a príťažlivosť pre každú mačku.

Konzervy a kapsičky pre mačky MAC´s sú tiež kedykoľvek využiteľné ako prídavok čistého mäsa k akémukoľvek krmivu, ako ochutenie, obohatenie, alebo priamo ako maškrta a výchovný prostriedok, pre ten najlepší vzťah medzi mačkou a jej človekom.

Neobsahujú „formed meat“, falošné mäso zo živočíšnych odpadov, neobsahujú žiadne škroby, želé a iné plniace a slepujúce látky, žiadne pridané cukry a sirupy. Bez náhradiek, bez chémie. Žiadna pridávaná voda. Žiadna konzervačná, farbiaca a ochucovacia chémia, len chuť prirodzených kvalitných surovín – mäsa.

Nefalšovaná mäsová konzerva pre mačiatka, obsahuje 96 % pravého mäsa. Poctivý nemecký výrobok, rovnaký pre nemeckú aj slovenskú mačku.

Zloženie krmiva pre mačiatka

Mäso (min. 35 % morčacie, min 20 % hovädzie, min 15 % kačacie) a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (morčacie srdcia, morčacia pečeň, hovädzie srdce, hovädzie držky, hovädzia pečeň, kačacie srdcia, kačacia pečeň), mrkva (2 %), minerálne látky, taurín.

Analytické zložky

Hrubý proteín 12 %, oleje a tuky 5,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubý popol 1,8 %, vlhkosť 78 %


Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Mačiatko/Junior Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace Hotovo!
Príchuť (Protein)
Hovädzia, Kačacia, Morčacia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Mačiatko/Junior Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Hovädzia, Kačacia, Morčacia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Konzerva Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,8 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Mokré Hotovo!
Obsah tukov
5,5 % Hotovo!
Obilniny
Bez obilnín Hotovo!
Kukurica
Bez kukurice Hotovo!
Sója
Bez sóje Hotovo!
Vitamíny
Vitamín E Hotovo!

Analytické zložky

Hrubá vláknina
0,4 % Hotovo!
Hrubý popol
1,8 % Hotovo!
Vlhkosť
78 % Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAC's Cat Morčacie, Hovädzie a Kačacie pre mačiatka 800 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAC's Cat Krůtí, Hovězí a Kachní pro koťata 800g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií