Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Petkit Fresh Element Mini biela

Zobraziť katalóg
Petkit Fresh Element Mini biela
3,0 1 hodnotení
Dávkovač krmiva – automatický dávkovač krmiva Petkit Fresh Element Mini ponúka luxusný dizajn a inovatívne patentované technológie. Tento podávač je dodávaný s novou a vylepšenou metódou dodávania potravín, ktorá zaisťuje presnejší a pružnejší stravovací plán pre vášho domáceho maznáčika. Verte tomu alebo nie, tento podávač je presnejší ako podávač Petkit Fresh Element. To znamená, že vaše domáce zviera bude kŕmené včas a bude pre nich presné množstvo. Tiež s našou novou mini veľkosťou môžete umiestniť toto zariadenie kdekoľvek vo vašom dome a nezaberie veľa miesta
Kód:  PETd1 Produktové číslo:  P42217 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Petkit Fresh Element Mini biela

Automatický dávkovač krmiva Petkit Fresh Element Mini ponúka elegantný dizajn aj inovatívne patentované technológie, vďaka ktorým zaisťuje presnejší a pružnejší stravovací plán pre vášho domáceho maznáčika. Ten bude kŕmený vždy včas a kŕmenie pre neho bude nachystané v optimálnom množstve. Okrem toho zaručí taktiež správne časové rozostupy a dokonca vás informuje o stave krmiva v zásobníku. Dávkovač môžete navyše ovládať na diaľku pomocou smart aplikácie, rovnako ako manuálne. Vnútri dávkovača sa ukrýva box s objemom 2,8 l so zásobníkom na krmivo. Silikónové sitko boxu chráni krmivo pred kontamináciou a sušiče zase pred vlhkosťou. Dávkovač krmiva Petkit tak dokonale zamedzí strate kvality krmiva.

Kľúčové vlastnosti dávkovača krmiva Petkit Fresh Element Mini bieleho

  • Automatický dávkovač krmiva vhodný pre mačky
  • Nachystá kŕmenie vždy včas a v optimálnom množstve
  • Zaručí správne časové rozostupy medzi kŕmením
  • Informuje o stave krmiva v zásobníku
  • Box s objemom 2,8 l so zásobníkom na krmivo
  • Silikónové sitko boxu chráni krmivo pred kontamináciou
  • Integrovaný sušič zabraňuje vlhnutiu krmiva
  • Silikónový lem tesne uzatvárajúci priestor s krmivom
  • Bezpečnostný senzor zamedzujúci privretiu labky do dvierok
  • Petkit Fresh Element Mini s možnosťou ovládania na diaľku pomocou aplikácie
  • Aplikácia dostupná pre operačný systém iOS aj Android
  • Nastavenie automatického dávkovania krmiva aj možnosť manuálneho ovládania
  • Farebné vyhotovenie: biele

Dávkovač krmiva s úplne bezpečným použitím

Po celom obvode zásobníka aj vonkajších dvierok sa nachádza silikónový lem, ktorý tesne uzavrie priestor s krmivom. Automatické dvierka sa pritom otvárajú len vtedy, keď nastane čas kŕmenia. Akonáhle je porcia krmiva v miske, dvierka sa opäť spoľahlivo uzavrú. Vďaka bezpečnostnému senzoru sa navyše nestane, že by dvierka privreli labku vášho domáceho maznáčika. Senzor rozpozná, že sa v priestore dvierok nachádza objekt, dvierka sa okamžite zastavia a uzavrú sa až vtedy, ak je priestor zase priechodný.

Petkit Fresh Element Mini možno ovládať na diaľku, automaticky aj ručne

Aby ste mohli dávkovač krmiva Petkit Fresh Element Mini ovládať na diaľku, je potrebné si stiahnuť do svojho inteligentného zariadenia aplikáciu. Aplikácia je pritom dostupná pre iOS aj Android a pomôže vám napríklad aj s výberom správneho príjmu kalórií. Stačí do nej zadať dáta o váhe vášho domáceho maznáčika, aktivite a plemene. Špeciálny algoritmus následne vypočíta optimálny režim pre vašu mačku. Dávkovač umožňuje nastavenie automatického dávkovania, pre ktoré nastavíte veľkosť porcie, ich počet a časové rozostupy. Samozrejmosťou je aj možnosť manuálneho ovládania. Vďaka Petkit Fresh Element Mini tak dostanú vaši domáci maznáčikovia svoju stravu vždy včas a v správnom množstve.

Objem:
2,8 l


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy Hotovo!
Objem
2 800 ml Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy Hotovo!

Rozmery

Objem
2 800 ml Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Petkit Fresh Element Mini biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petkit Fresh Element Mini bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petkit Fresh Element Mini, fehér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií