Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

PETWANT W2 Smart Fontain UV Green

Zobraziť katalóg
PETWANT W2 Smart Fontain UV Green
2,3 3 hodnotení
Dávkovač vody – inteligentná fontánka s filtráciou pre domácich miláčikov, objem 1.5 litra vody, 5-zložkový uhlíkový filter, UV sterilizácia, tichý prevádzka, ľahké čistenie - 16,23 €/ks
Kód:  PWT_008 Produktové číslo:  PETWANT W2 UV Pink

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PETWANT W2 Smart Fontain UV Green Predaj skončil

PETWANT W2 Smart Fontain UV Green

.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!
Objem
1 500 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Rozmery

Objem
1 500 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, našla jsem tuto fontánu a také PETWANT W2-N , chápu to tedy správně, že je ve fontánách rozdíl nejen v ceně, ale hlavně že tato má to UV čištění? ¨ Mohla bych poprosit přímo o odkaz na filtry do této fontány....děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal po jak dlouhé době je třeba vyměnit ve fontánce filtr a zda na potřebu vyměnit filtr přístroj nějak upozorní? Díval jsem se, že náhradní filtry nejsou k dispozici... budou filtry na alze doskladněny? a jestli se náhodou nejedná o doprodej a poslední kusy tohoto typu fontánky. Nerad bych objednal fontánku ke které v dohledné době již nebudou dostupné filtry... to by mi pak bylo k ničemu. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k PETWANT W2 Smart Fontain UV Green
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PETWANT W2 Smart Fontain UV Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PETWANT W2 Smart Fontain UV Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PETWANT W2 Smart Fontain UV Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PETWANT W2 Smart Fontain UV Pink.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií