Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ pet AlzaBoxy Q1

Postroj Hurtta Casual červený 80 cm

Zobraziť katalóg
Postroj Hurtta Casual červený 80 cm
5 2 hodnotení
Postroj pre psa, nórsky, na obvod hrudníka od 70cm do 80cm, materiál: neoprén, pre veľké plemená
Kód:  CHPrk1642 Produktové číslo:  6410329328121

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Postroj Hurtta Casual červený 80 cm Predaj skončil

Postroj Hurtta Casual červený 80 cm

Ako správne zmerať psa

Hurtta postroje na psy sú vhodné pre aktívne prechádzky všetkých psov, zvlášť vhodnými sú potom pre psov, ktorí majú ťažkosti s chrbtom a krkom. Keď pes na vodítku silne ťahá, priliehajúci pás rozdeľuje tlak rovnomerne cez hrudník, čím zamedzuje nadmernému tlaku na psie stavce. Vďaka širokému čalúneniu a ergonomickému strihu je postroj na psov pohodlný a nedráždi srsť ani pokožku. Ľahko a rýchlo sa nasadzuje. Vyrobené z odolného neoprénu, s reflexnými prvkami.

    

Vlastnosti

  • Vhodný pre psov s problémami v oblasti krku a chrbta
  • Vysoko odolný neoprén
  • Reflexný
  • Nastaviteľný
  • Prateľný v práčke
  • Farba: červená
  • Veľkosť: 80 cm
    

Materiály

Mäkko čalúnený postroj nórskeho typu. Toto čalúnenie je priedušné, avšak neprepúšťa vodu a nenamŕza. Popruh pre psov je s úpravou proti špineniu na báze nanotechnológií – membránovej štruktúry známej z horolezeckého športu.

Použité plastové spony sú masívne, pevné a ľahko sa s nimi manipuluje. Veľmi praktická je tiež „rukoväť“ za krkom psa, slúžiaca ako na pripútanie na kovové oko, tak aj na jednoduché uchopenie psa rukou. Postroj má po stranách reflexné pruhy, ktoré zvyšujú bezpečnosť psa za tmy. Kovové oko je v čiernej farbe a je silné. Výrobky Hurtta sú mimoriadne praktické a funkčné, zhotovené z najmodernejších materiálov s využitím posledných poznatkov úžitkovej vedy.

    

Ako vybrať veľkosť

Pre zvolenie správnej veľkosti popruhu na psa zmerajte obvod hrudníka psíka za prednými nohami. Miery uvedené pri postroji (napr. 60 cm) značia maximálny obvod hrudného pásu postroja. Ak teda má váš psík obvod hrudníka napr. 55 cm, vyberte veľkosť 60 cm alebo 70 cm v prípade mohutnejšieho hrudného koša. Voľte veľkosť popruhu na psov s aspoň minimálnou rezervou v obvode hrudníka.


Meranie klasický postroj

Meranie norský postroj

Parametre a špecifikácia

Zviera

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Veľké Hotovo!

Postroj

Typ postroja
Nórsky Hotovo!

Rozmery

Min. obvod hrude
70 cm Hotovo!
Max. obvod hrude
80 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Postroj Hurtta Casual červený 80 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Postroj Hurtta Casual červený 80cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií