AlzaPlus+ pet P&G MS v hokeji_CZ

Postroje pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Zviera
Pes
(249)
Mačka
(4)
Veľkosť zvieraťa
Malé
(119)
Stredné
(132)
Veľké
(81)
Obrie
(13)
Všetky plemená
(7)
Min. obvod hrude
15 cm
85 cm
-
Max. obvod hrude
25 cm
123 cm
-
Materiál
Nylon
(146)
Polyester
(111)
Kov
(28)
Neoprén
(26)
Plast
(24)
Farba
Béžová
(2)
Camo
(5)
Čierna
(32)
Červená
(27)
Fialová
(2)
Hnedá
(3)
Modrá
(22)
Oranžová
(2)
Ružová
(16)
Sivá
(2)
Tyrkysová
(1)
Viacfarebná
(5)
Vínová
(4)
Zelená
(13)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Postroj pre psa je okrem vodítka neoceniteľnou pomôckou pri každodennom venčení. Popruhy pre psa na rozdiel od obojka lepšie rozkladajú ťažnú silu a sú tak ideálnym riešením nielen pre majiteľov neustále ťahajúcich psíkov. Zaujíma vás, čím sa od seba líšia jednotlivé vyhotovenia a podľa akých parametrov vyberať?

Pokračovať

Prečo je postroj pre psa lepší ako klasický obojok?

Postroj pre psa obopína jeho hruď a dokáže ťažnú silu oveľa lepšie rozložiť. A naopak, klasický obojok sa pripína psovi len okolo krku a najmä pri ťahaní ho môže škrtiť. Postroje pre psov sú preto podstatne pohodlnejšie a bezpečnejšie, nech už ide o psa akéhokoľvek vzrastu. Vďaka postroju nebude váš štvornohý priateľ trpieť bolesťami krku ani sa škrtiť.

Postroj pre psa vyberajte vždy podľa veľkosti a účelu, na ktorý ho chcete používať.

Ako vybrať postroj pre psa? Najprv si ujasnite účel

Premýšľate, ako si vybrať postroj pre psa, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim účelom? Postroj na psa do auta, popruhy pre psa na venčenie a postroj na behanie sa diametrálne líšia, preto by ste sa mali nad jeho používaním pred kúpou dobre zamyslieť, prípadne si vybrať niektorý z multifunkčných modelov.

Športové postroje pre psov využijete pri behaní aj bicyklovaní

Športové postroje pre psov na behanie alebo bicyklovanie sú ideálne pre všetky aktívne plemená. Tento postroj je o niečo kratší ako ostatné typy a končí približne v polovici chrbta. Pes sa vďaka nemu dobre kontroluje a zároveň sa počas pohybu cíti pohodlne. Popruhy na psa na šport vynikajú odolným spracovaním a poskytujú psom primeranú ochranu chrbta a krku.

Postroj pre psa na turistiku

Postroj pre psa na turistiku bude ideálny pre všetkých, ktorí radi berú svojho maznáčika na výlety. Na turistiku so psíkom sú vhodné popruhy s uchytením pri chvoste a s uchytením v strede. Zároveň je dôležité zohľadniť aj podšitie, ktoré nebude psíka rezať, preto bude vhodnejší mäkký postroj pre psa.


Popruhy pre psa možno k psovodovi pripevniť pomocou samonavíjacieho vodítka, ktoré je ideálne na šport a umožňuje vášmu štvornohému miláčikovi držať s vami krok.

Popruhy pre psa na každodenné venčenie musia byť pohodlné

Ak chcete postroj pre psa používať na každodenné prechádzky, môžete si vybrať o niečo lacnejší model. Je to však na úkor pohodlia – aj popruhy pre psa na bežné venčenie musia byť pohodlné a dobre psovi sedieť. Nemusia však byť tak odolné ako postroj na psa na beh alebo ťahanie.

Pri vysokej záťaži využite popruhy pre psa na ťahanie

Nórske postroje pre psov sa hodia najmä pri canicrossu či mushingu. Mávajú dlhé popruhy, ktoré psovi umožňujú oprieť sa do ťahu váhou celého tela a rovnomerne rozložia jeho ťažnú silu. Podobne funguje aj postroj pre psa na obrany, ktorý má ale o niečo kratšie popruhy, vďaka ktorým zaisťuje psovodovi vyššiu kontrolu. Tento bude vhodný aj ako postroj pre huskyho.

Notorického ťahača skrotí postroj pre psa proti ťahaniu

Hocikedy môže byť ťahanie psa pri chôdzi na vodítku nežiadúce. Ak ho chcete odnaučiť takému správaniu, vyskúšajte popruhy na psa proti ťahaniu. Vďaka dômyselnému umiestneniu upínacieho oka spredu na hrudi vám pomôžu odnaučiť vášho psa ťahať.

Bezpečnosť počas jazdy zabezpečia popruhy pre psa do auta

Popruhy pre psa do auta sú vhodné, ak plánujete cestovať so svojím štvornohým miláčikom. Počas jazdy totiž zabezpečia, že pes zostane po celý čas na svojom mieste. Opraty pre psov do auta bývajú buď opatrené upínacím mechanizmom rovnako ako bezpečnostný pás, alebo preň majú vyhradenú úchytku.

Postroj pre Huskyho
Vychádzkový postroj pre psa na venčenie

Postroj pre do auta
Popruhy pre psa do auta

Dôležitým parametrom je veľkosť. Postroje pre psov musia dokonale sedieť

Postroje pre psov sú k dispozícii pre trpasličie plemená aj obrovské psy. Aby bol postroj pre vášho psa skutočne pohodlný, musíte zmerať obvod krku a hrudníka psa – obzvlášť opatrní buďte pri meraní psov s dlhou alebo hustou srsťou. Celkové spracovanie a odolnosť postroja zodpovedá veľkosti psa.

  • Postroje pre šteňatá sú ideálne na prvé skúsenosti na vodítku, pretože najmä v začiatkoch môžu mať psy tendenciu ťahať sa. Tento postroj pre psa XS je obvykle vyrobený z jemných a ľahkých materiálov, aby malo šteňa maximálne pohodlie.
  • Postroje pre malých psov doprajú komfort malým plemenám. Spôsob zapínania býva najčastejšie na pracku a úchytka je výrazne menšia, než v prípade postrojov pre veľké psy.
  • Postroje pre stredných psov sú o niečo odolnejšie a rovnako ako ostatné varianty majú prispôsobenú dĺžku popruhov vzrastu psa. K dispozícii je ich celý rad, vyberať si môžete z mnohých materiálov aj farebných vyhotovení.
  • Postroje pre veľkých psov mávajú široké psie popruhy a kvalitne spracovaný spôsob uchytenia, ktorý odolá ťahu veľkého psa. Niektoré môžu mať zvýšené vystuženie na hrudi, ktoré zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri pohybe.

i

Nastaviteľné popruhy na psa prispôsobte jeho aktuálnej veľkosti

Vďaka povoľovaciemu mechanizmu môžete upraviť popruhy na psa na mieru tak, aby vždy zodpovedal aktuálnej veľkosti. Možnosť nastavenia oceníte najmä pri šteňatách, v prípade ktorých sa veľkosť mení zo dňa na deň. Po celý čas ich mladosti vám tak postačia jedny popruhy pre psa.

Postroje pre psov môžu mať dva systémy montáže

Postroje pre psov sa líšia aj spôsobom nasadzovania. Postroje pre psov typu H sú najbežnejšou voľbou. Obopínajú hrudník a krk psa, nasadzujú sa cez hlavu, sú spojené dvoma pásmi a k vodítku sú pripojené pomocou krúžku na chrbte. Psí postroj v tvare V sa nasadzujú cez predné nohy a zapínajú sa za zátylkom. Je vhodný pre pokojnejších psov, pretože tento spôsob obliekania môže byť s hravým psom veľmi náročný.

Postroj pre psa na mieru
Postroj pre psa typu H

Postroj pre psa Y
Postroj pre psa Y tvaru

Ak vyberáte postroj pre psa, zohľadnite aj materiál

Postroj pre psa by mal byť odolný, priedušný a zároveň príjemný na dotyk. Každý majiteľ navyše ocení aj to, ak bude mať ľahkú údržbu. Pri výbere je preto rovnako dôležité zohľadniť aj materiál.

  • Nylonové postroje pre psov patria k najobľúbenejším. Sú priedušný a umožňujú jednoduché nastavenie veľkosti. Navyše si môžete vyberať z rozmanitého množstva dizajnov.
  • Kožené popruhy na psa vynikajú vysokou mierou odolnosti a kvalitou spracovania. Kožený postroj pre psa máva vyššiu cenu a jeho nevýhodou môže byť horšia odolnosť voči nepriaznivým vplyvom počasia.
  • Psí postroj so sieťovinou je veľmi priedušný, čo pes ocení nielen v horúcom počasí.
  • Postroje pre psov vyrobené z polyesteru a polyméru ponúkajú vysokú odolnosť a pohodlné nosenie za príjemnú cenu.

A čo pohodlie? Psie popruhy môžu byť aj vystužené

Pre zvýšenie komfortu pri nosení môžu byť psie popruhy vybavené podšívkou. Hodí sa najmä na športové aktivity, kedy je telo psa viac namáhané. Nevystužené postroje pre psov nemusia byť pre psa vyslovene nepohodlné, ale hodia sa skôr na pokojné vychádzky a pre psov, ktorí neťahajú.

Zamerajte sa aj na dizajn – postroj pre psa môže byť krásnym doplnkom

Postroj pre psa rozhodne nemusí byť nudný. Práve naopak, dizajnové postroje pre psy sú k dispozícii vo mnohých vyhotoveniach farbách. V ponuke tak objavíte popruh pre psa všetkých farieb alebo také, ktoré budú ladiť s farbou srsti psíka alebo s vaším oblečením.

Fantázii sa medze nekladú a preto okrem základných farieb nájdete v našej ponuke aj postroj pre psa ružový, mentolový a tiež rôznofarebné varianty, napr. s motívom piána, dúhovým a pod.

Reflexné postroje pre psov sú veľmi praktické

Postroje pre psov môžu byť tiež zdobené rôznymi ornamentmi, od jemných odtlačkov labiek alebo kociek až po farebné vzory. Veľmi praktické sú reflexné prvky, ktoré zvyšujú viditeľnosť psa a zvyšujú jeho bezpečnosť počas prechádzok za zhoršených svetelných podmienok. Reflexný postroj na psa by mal byť súčasťou výbavy každého majiteľa psa.

Postroj na psa s vreckami oceníte počas dlhých prechádzok

Originálnym a zároveň praktickým kúskom je psí postroj s vreckami, ktorý si obľúbite najmä počas dlhých prechádzok. Môžete do nich napríklad uložiť maškrty alebo tréningové pomôcky a vaše ruky tak zostanú voľné.

Vodítko môže, ale nemusí byť súčasťou postroja pre psa. Pred nákupom si túto informácie overte.


Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
253 položiek
5,0
Red Dingo Postroj vystužený žltý
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 46cm do 63cm, šírka popruhu: 2.5cm, materiál: nylon a polyester, pre malé, stredné a veľké plemená
Super cena
Od  25,90 € Ušetríte 2,10 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps005nad
4,0
M-Pets HIKING Postroj na trek modrý veľkosť M
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 40cm do 75cm, šírka popruhu: 2.5cm, materiál: nylon a polyester, čierna a modrá farba, pre stredné plemená
19,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0499
4,3
Red Dingo Postroj vystužený tyrkysový
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 46cm do 63cm, šírka popruhu: 2.5cm, materiál: nylon a polyester, pre malé, stredné a veľké plemená
Super cena
Od  25,90 € Ušetríte 2,10 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps003nad
4,0
M-Pets HIKING Postroj na trek modrý veľkosť XL
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 50cm do 110cm, šírka popruhu: 2.5cm, materiál: nylon a polyester, čierna a modrá farba, pre veľké plemená
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0501
4,0
M-Pets HIKING Postroj na trek modrý veľkosť S
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 35cm do 60cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: nylon a polyester, čierna a modrá farba, pre stredné plemená
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0498
ROGZ postroj Fast Fit modrý 2 × 63 cm
Postroj pre psa, reflexný, na obvod hrudníka do 63cm, šírka popruhu: 0.2cm, materiál: nylon, pre veľké plemená
6,70 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk3330
5,0
CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Moss
Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 38.3cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast
Od  21,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0392nad
5,0
CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Black
Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 38.3cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast
Zľavnené -8 %
23,90 € 25,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0373nad
5,0
CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Ruby
Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 33.9cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast
Od  21,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0405nad
CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Light Tan
Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 55.5cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast
Zľavnené -13 %
21,90 € 25,28 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0385nad
5,0
CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue
Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 33.9cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast
23,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0379nad
BabyAuto Pets Travel fix systém S čierny
Postroj pre psa, bezpečnostný, na obvod hrudníka od 25cm do 55cm, materiál: polyester, kov a PVC, čierna farba, pre malé plemená
371,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0497
M-Pets URBANSTYLE postroj s vôdzkou pre mačku pruhovaný
Postroj pre mačku, typ H, na obvod hrudníka od 30cm do 42cm, šírka popruhu: 1cm, materiál: polyester, viacfarebná farba, vzor: prúžky
7,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0506
BabyAuto Pets Travel fix systém M čierny
Postroj pre psa, bezpečnostný, na obvod hrudníka od 40cm do 95cm, materiál: polyester, kov a PVC, čierna farba, pre stredné plemená
371,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0496
5,0
Red Dingo Postroj vystužený žltý M 46 – 63 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 46cm do 63cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: nylon a polyester, pre stredné plemená
29,89 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps015
5,0 10×
Red Dingo Postroj vystužený tmavoružový S 37 – 52 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 37cm do 52cm, šírka popruhu: 1.5cm, materiál: nylon a polyester, pre malé a stredné plemená
26,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps007
5,0 10×
Red Dingo Postroj vystužený sivý S 37 – 52 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 37cm do 52cm, šírka popruhu: 1.5cm, materiál: nylon a polyester, pre malé a stredné plemená
26,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps009
5,0 10×
Red Dingo Postroj vystužený červený M 46 – 63 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 46cm do 63cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: nylon a polyester, pre stredné plemená
32,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps011
Rukka Car Isofix Belt bezpečnostný autopas čierny
Pás do auta pre psa materiál: Textil,
Cenová bomba
Od  10,14 € Ušetríte 1,43 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0442nad
5,0 10×
Red Dingo Postroj vystužený tmavoružový XS 31 – 43 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 31cm do 43cm, šírka popruhu: 1.2cm, materiál: nylon a polyester, pre malé plemená
30,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps002
4,3
Red Dingo Postroj vystužený tyrkysový XS 31 – 43 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 31cm do 43cm, šírka popruhu: 1.2cm, materiál: nylon a polyester, pre malé plemená
24,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps003
5,0 10×
Red Dingo Postroj vystužený tmavoružový M 46 – 63 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 46cm do 63cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: nylon a polyester, pre stredné plemená
32,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps012
5,0
Red Dingo Postroj vystužený žltý XS 31 – 43 cm
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 31cm do 43cm, šírka popruhu: 1.2cm, materiál: nylon a polyester, pre malé plemená
24,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps005
5,0
M-Pets HIKING Postroj na trek camouflage veľkosť S
Postroj pre psa, nastaviteľný a dizajnový, na obvod hrudníka od 35cm do 60cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: polyester, camo farba
17,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPps0502

Postroje pre psov

Postroje pre psov

V kategórii Postroje pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 253 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné postroje pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie postroje pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie postroje pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii postroje pre psov recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií