Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SportDOG elektronický obojok Tréner, 500 m

Zobraziť katalóg
SportDOG elektronický obojok Tréner, 500 m
Obojok pre psa výcvikový/elektronický, obvod krku od 12.7cm do 55.88cm, materiál: silikón, oranžová farba, hmotnosť zvieraťa od 3.6kgdo , dosah diaľkového ovládania 500m, výdrž batérie 60 h
Kód:  KRMrk1009 Produktové číslo:  729849164413
SportDOG elektronický obojok Tréner, 500 m Predaj skončil

SportDOG elektronický obojok Tréner, 500 m

Elektronický obojok spoločnosti SportDOG® značky SportTrainer® SD-575E vám pomôže trénovať psa bez použitia vodidla do vzdialenosti 500 metrov. Pri stlačení ovládacieho tlačidla vysielačka vyšle signál, ktorý aktivuje obojok na krku psa. Vysielačka má ľahko čitateľnú OLED obrazovku, ktorá jasne zobrazuje obojok pre vybraného psa, úroveň zvolenej statickej stimulácie a režim, aj stav batérie. Veľké tlačidlá plus/mínus umožňujú prepínanie medzi psami a možnosť meniť stimulačné úrovne, takže SD-575E je mimoriadne vhodný aj na výcvik niekoľkých psov súčasne. Pri správnom použití tréningového zariadenia bude tréning vášho psa jednoduchý a efektívny. Pes sa naučí rôznym povelom, ktoré je niekedy bez vodidla veľmi ťažké naučiť (napr. povel „ku mne“ a pod.). Jedným z najdôležitejších povelov je naučiť psa, aby na zavolanie prišiel k majiteľovi. Ak váš pes nereaguje na vaše volanie a ak navyše má pes tendenciu prenasledovať autá, vtáčiky či dokonca ľudí, 500 m tréner je tréningové zariadenie, ktoré si s tým iste poradí.

Kľúčové vlastnosti

  • Dosah zariadenia 500 m
  • Typ korekcie zvuková, vibračná a statická korekcia
  • 2 boost funkcie
  • Intenzita korekcie poskytuje 10 úrovní na nastavenie impulzov korekcie. Možnosť nastaviť buď momentálnu alebo kontinuálnu korekciu
  • Rozšíriteľný na 3 psov – po zakúpení extra obojkov (SDR-AFE) s použitím všetkých typov korekcie pri tréningu
  • Vodotesný – možno ho ponoriť – do 7,6 m, špeciálna technológia DryTek
  • Batérie dobíjacie pre obojok aj vysielačku
  • Vhodné pre: určené pre psy od 3,6 kg. Vďaka variabilnej veľkosti obojka vhodné aj pre menšie plemená

Tréningové zariadenie

Navyše pomocou tohto tréningového zariadenia dokážete aj staršieho psa odnaučiť už naučeným zlozvykom, ako sú napríklad vyskakovanie na ľudí, hrabanie sa v odpadkoch (alebo alternatívne „rytie záhrady“), nadmerné štekanie, ležanie na vašom obľúbenom kresle pod. Zariadenie je napríklad vynikajúcim pomocníkom aj pri kontrole psa, ak má tendenciu „zbierať odpadky“. Budete schopný na diaľku psovi zadať povel „pusť“ a on či ona vás určite poslúchne ešte pred „prehltnutím sústa“ a po istom čase sa k danému zlozvyku už nevráti. Zariadenie je rozšíriteľné pre tréning až 2 psov po zakúpení extra obojkov (SDR-AFE). K dispozícii máte všetky stimulačné režimy, pretože tlačidlá korekcie sú na boku. Predná strana má tlačidlá pre zmenu úrovne a prepínanie medzi psami. 10 úrovní statickej stimulácie, rovnako ako možnosti vibrácie a tónov vo vybraných režimoch umožňujú prispôsobiť tento systém tak, aby vyhovoval každej situácii alebo temperamentu psa.

Obojok

Používa dobíjaciu lítium-iónovú NiMH batériu (na kompletné nabitie zariadenia postačujú 2 hodiny) s výdržou 40 – 60 hodín. Váha: 125 g. Veľkosť prijímača: 6,6 × 3,3 × 3,1 cm. Veľkosť obojka: nastaviteľný obojok od 12,7 cm do 55,88 cm s šírkou 1,9 cm.

Vysielačka

Používa dobíjaciu lítium-iónovú NiMH batériu (na kompletné nabitie zariadenia postačujú 2 hodiny) s výdržou 50 – 70 hodín. Váha: 132 g. Veľkosť: 18 × 5 × 3 cm. Veľkosť antény: 8 cm.

Obsah balenia


  • Vysielačka s OLED displejom
  • Prijímač na obojku so šírkou 1,9 cm
  • Nabíjačka
  • Svetelné testovacie zariadenie
  • Šnúrka na zavesenie vysielačky
  • Dlhé kolíky korekcie
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Zviera

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Malé, Stredné Hotovo!

Rozmery

Maximálny obvod krku
55,88 cm Hotovo!
Minimálny obvod krku
12,7 cm Hotovo!

Hmotnosť zvieraťa

Minimálna hmotnosť zvieraťa
3,6 kg Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny dosah vysielača
500 m Hotovo!

Napájanie prijímača

Max. výdrž batérie prijímača
2,5 d Hotovo!

Obojok

Typ obojka
Výcvikový/elektronický Hotovo!

Vzor

Vzor
Bez vzoru Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SportDOG elektronický obojok Tréner, 500 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SportDOG elektronický obojek Trenér, 500m.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií