Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pre mačky – polnočná modrá

Zobraziť katalóg
Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pre mačky – polnočná modrá
4,2 7 hodnotení
GPS lokátor pre zvieratá, kompatibilný s Android a iOS, poplatok za službu: áno, svetelná indikácia, notifikácia pri opustení predvolenej oblasti a vrátane SIM karty, výdrž až 5,0 d
Kód:  TRAd2203 Produktové číslo:  TRAMINDB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pre mačky – polnočná modrá Predaj skončil

Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pre mačky – polnočná modrá

Sledujte pohyb vašej mačky odkiaľkoľvek

Vďaka GPS lokátoru Tractive GPS Tracker môžete v reálnom čase sledovať pohyb vášho domáceho maznáčika a zobraziť jeho zmenu umiestnenia na displeji smart mobilného zariadenia v internetovom vyhotovení. GPS lokátor pre mačku Tractive využíva množstvo pokročilých funkcií s možnosťou nastavenia virtuálneho plotu, zobrazenia histórie pohybu alebo monitorovania dennej aktivity mačky.

Kľúčové vlastnosti lokátoru Tractive GPS Tracker pre mačky

  • GPS lokátor domácich maznáčikov s integrovanou SIM kartou a GPS modulom
  • Tractive GPS Tracker ponúka funkčnú funkciu virtuálneho plotu s upozornením
  • Prostredie zariadenia umožňuje sledovať polohu zvieraťa v reálnom čase
  • Výdrž batérie až 5 dní na jedno nabitie, jeho nabíjanie prebieha cez USB kábel
  • Tractive GPS filtruje svetelnú signalizáciu a má vodotesné prevetrávanie
  • Odporúčané pre mačky s hmotnosťou vyššou ako 4 kg
  • Mobilná aplikácia (iOS, Android)
  • Mesačná tarifná platba za GSM služby od 4,50 eur

Lokátor Tractive GPS Tracker pre mačky má odolnú konštrukciu

Batéria na jedno nabitie vydrží až 5 dní v závislosti od pokrytia a využitia lokátora. GPS pre mačku plne funguje pomocou USB kábla za menej ako 2 hodiny. Tractive Tracker je navyše vodoodolný (IPX7) a navyše odolný nárazom, takže je vhodný aj pre hravejších miláčikov.

Tractive GPS Tracker umožňuje nastavenie virtuálneho plotu

GPS lokátor pre mačku Tractive GPS Tracker umožňuje nastaviť bezpečnú zónu (tzv. Virtuálnu zápletku) a vymedziť tak pohyb vášho maznáčika na dvore či záhrade. Pokiaľ mačka túto zónu opustí, budete ďalej informovaní na vašom smart mobilnom zariadení. Lokátor ponúka aj technológie na hľadanie hľadáčikov pomocou aktívneho svetla alebo zvukového signálu.

Živé sledovanie vašej mačky

Premýšľali ste niekedy o tom, kde sa pohybujú vaši miláčikovia, keď práve nie ste blízko? Tractive GPS Tracker vám umožňuje sledovať aktuálnu polohu mačky.

Možnosť zobrazenia histórie

GPS lokátor pre mačku Tractive GPS Tracker zaznamenáva históriu pohybu vašej mačky (kocúra), ktorú si potom môžete zobraziť na prehľadnej mape.

S lokátorom Tractive GPS Tracker môžete sledovať činnosť vašej mačky

GPS lokátor Tractive Tracker ukladá informácie o pohybe a aktivite vašich mačiek, vďaka čomu budete presne vedieť, koľko má pohybu a v akej je kondícii.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je součástí obojek pro kočku? z obrázků a popisu není jasné, jak jej zvířeti upevnit

Ak vojde macka do domu, pod strechu, kde nie je chytitelny signal GPS, co ukazuje aplikacia na mape? Ze nema GPS a nevie, kde je, alebo ukaze poslednu zachytenu suradnicu GPS aj s informaciou, ze to je 2 hodiny stara informacia a nove data o polohe nema? Dakujem.

Dobrý den, obojek jsem vrátila, kočka ležela u mě v křesle a lokátor neustále ukazoval, že běhá po zahradě a opouští bezpečnou zónu. Obojek je vrácený měsíc a stejně se mi snaží aplikace strhnout platbu, jak to předplatné zruším? Nikde to nevídím a nebo to je jen anglický odkaz nikam....

Dobrý den, již po třech měsících praskla spona k uchycení lokátoru na obojek. Lze u vás koupit novou?

Dobrý den, včera jsme zakoupili a zaktivovali a nestačím se divit. Kocour nebyl od té doby vůbec na zahradě a leží v kuchyni s obojkem na krku a podle GPS běhá ze zahrady na zahradu. Můžete mi vysvětlit, kde je problém? Děkuji

Dobrý den, je technicky možné si dát do zařízení svou paušální sim s internetem? Děkuji

Dobrý den, jaká je prosím vhodná velikost obojku? Aby lokátor nepadal. Děkuji

Dobrý deň, chcel by som používať tento lokátor na stráženie pred krádežou a sledovanie polohy môjho motorového člna zakotveného na jazere. Otázka: Aký je plošný rozsah, resp. kruhový polomer virtuálneho plota, ak dôjde krádežou k zmene polohy člna?, teda po zmene polohy o koľko metrov mi príde notifikácia o pohybe člna? U niektorých podobných zariadení je možnosť voľby vymedzenej oblasti prednastavená iba kruhom s polomerom min. 100m, čo považujem za nechcene veľký priestor na stráženie pred krádežou. Ľubomír Zagiba, Košice

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry trackeru? Děkuji

Dobrý den, chtěl by se zeptat jak je to s tím poplatkem za službu a celkově s poplatky spojenými s provozem.

12
Diskusia a poradňa k Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pre mačky – polnočná modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive GPS CAT 4 LTE – Tracker a monitor aktivity pro kočky – půlnoční modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tractive GPS CAT 4 LTE - Tracker und Aktivitätsmonitor für Katzen - mitternachtsblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tractive GPS CAT 4 LTE - Nyomkövető és aktivitásfigyelő macskáknak - éjkék színű.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií