AP+ nový vizuál Aplikace

Tractive GPS Tracker pre mačky

Zobraziť katalóg
Tractive GPS Tracker pre mačky
3,0 4 hodnotení
GPS lokátor pre zvieratá, kompatibilný s Android a iOS, poplatok za službu: áno, svetelná indikácia, notifikácia pri opustení predvolenej oblasti a vrátane SIM karty, výdrž až 5,0 d
39,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  TRAd01 Produktové číslo:  TRKAT1
Tractive GPS Tracker pre mačky 39,90 € Zánovné

Tractive GPS Tracker pre mačky

Tractive GPS Tracker pre mačky je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Sledujte pohyb vašej mačky odkiaľkoľvek

Pomocou GPS lokátora Tractive GPS Tracker môžete v reálnom čase sledovať pohyb vášho domáceho maznáčika a zobraziť jeho zmenu umiestnenia na displeji inteligentného mobilného zariadenia v internetovom vyhotovení. GPS lokátor Tractive využíva množstvo pokročilých funkcií s možnosťou nastavenia virtuálneho plotu, zobrazenia histórie pohybu alebo monitorovania dennej aktivity mačky.

Kľúčové vlastnosti lokátora Tractive GPS Tracker pre mačky

  • GPS lokátor domácich maznáčikov s integrovanou SIM kartou a GPS modulom
  • Tractive GPS Tracker ponúka funkčnú funkciu virtuálneho plotu s upozornením
  • Prostredie zariadenia umožňuje sledovať polohu zvieraťa v reálnom čase
  • Výdrž batérie až 5 dní na jedno nabitie, jeho nabíjanie prebieha cez USB kábel
  • Tractive GPS filtruje svetelnú signalizáciu a vodoodolným prevetrávaním
  • Odporúčané pre mačky s hmotnosťou vyššou ako 4 kg
  • Mobilné aplikácie (iOS, Android)
  • Mesačná tarifná platba za GSM služby od 4,27 €

Lokátor Tractive GPS Tracker pre mačky má odolnú konštrukciu

Batéria na jedno nabitie vydrží až 5 dní v závislosti od pokrytia a využitia lokátora. Zariadenie plne funguje pomocou USB kábla počas menej ako 2 hodín. Tractive Tracker je navyše vodoodolný (IPX7) a navyše odolný nárazom, takže je vhodný aj pre hravejších miláčikov.

Tractive GPS Tracker umožňuje nastavenie virtuálneho plotu

Zariadenie Tractive GPS Tracker umožňuje nastaviť bezpečnú zónu (tzv. Virtuálnu zápletku) a vymedziť tak pohyb vášho maznáčika na dvore či záhrade. Pokiaľ mačka túto zónu opustí, budete ďalej informovaní na vašom smart mobilnom zariadení. Lokátor ponúka aj technológie pre hľadanie hľadáčikov pomocou aktívneho svetla alebo zvukového signálu.

Živé sledovanie vašej mačky

Premýšľali ste niekedy o tom, kde sa pohybujú vaši miláčikovia, keď práve nie ste blízko? Tractive GPS Tracker vám umožňuje vidieť aktuálnu polohu mačky.

Možnosť zobrazenia histórie

Lokátor Tractive GPS Tracker zaznamenáva históriu pohybu vašich mačiek (kocúra), ktorú si potom môžete zobraziť na prehľadnej mape.

S lokátorom Tractive GPS Tracker môžete sledovať činnosť vašej mačky

GPS lokátor Tractive Tracker ukladá informácie o pohybe a aktivite vašich mačiek, vďaka čomu budete presne vedieť, koľko má pohybu a aký je tvar.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je součástí balení i obojek?

Dobrý den, chlupatec přišel ráno v šest hodin bez trackeru. V kolik hodin ho v noci ztratil nevím ale když jsem šel tracker hledat, tak mě v živém sledování stále hlásil pohyb i když chlupatec byl doma a tracker stoprocentně v pohybu nebyl. Nakonec jsem tracker našel ale kdyby byla slabší baterie tak myslím bych měl smůlu. Není mě to jasné, přeci když tracker leží na zemi tak na display mobilu by neměl být žádný pohyb když je avizováno, že se jedná o okamžitou polohu nebo maximálně se zpožděním několika vteřin. Stalo se mě to již po třetí a pokaždé byl tracker v pohybu i když bylo jasné že v pohybu není.

Má obojek nějakou pojistku odepnutí proti zaseknutí kočky např. v plotu?

Dobrý den, proč je potřeba, aby zvíře vážil alespoň doporučené 4 kilogramy?

.

Dobrý den . Jaká je cena provozu sim karty napřed. Na měsíc. Děkuji.

Jakou to má přesnost určení polohy? Metr mebo méně či více?

dobry den, da se tohle pouzivat i offline, bez te simky, abych to rano dal kocce a vecer si do mapy vytahl, kde vsude chodila ?? nebo neco jineho co tohle umi ?? jde mi hlavne o historii pohybu.

Dobrý den, jaka je výdrž baterie ?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií