Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela

Zobraziť katalóg
PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela
PC skrinka ATX, 5x 5.25", 6x 3.5", 12x 2.5", 2x USB 3.0, 5x 140mm ventilátor, bez zdroja, priehľadná bočnica, čierno-biela
Kód:  PHan7c Produktové číslo:  PH-ES813P_SWT Stránky výrobcu
PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela Predaj skončil

PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela

Ukončite kompromisy. Postavte počítač snov! K tomu potrebujete priestor. Veľa priestoru. A presne taký potenciál vám dá séria Enthoo Primo. Je jedno, či chcete špičkovú grafiku, hromadu diskov a SSD, pretože tu si môžete dovoliť všetko naraz. Veža plných rozmerov (Big Tower) je tým najlepším, čo môžete svojmu budúcemu počítaču poskytnúť k rozvíjaniu schopností do najvyššej miery. Už žiadne obmedzovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný priestor pre realizáciu nadupaného PC
  • Čistý a elegantný dizajn s hliníkovými panelmi
  • Priehľadná bočnica na perfektne organizovaný interiér
  • Prepracované chladenie vzduchom (filtre a 5 140 mm ventilátorov)
  • Pripravená na rozsiahly systém vodného chladenia
  • LED osvetlenie s ovládaním (LED pásiky a LED ventilátory)

Nič nie je problém

Mimoriadne veľká skriňa znamená prakticky nulové hranice pri vyberaní hardvéru. Rovno do nej môžete zvoliť aj extra veľkú základnú dosku formátu eATX, kde nájdete zvyčajne najviac rozhraní a hlavne slotov, z ktorých plynú ďalšie možnosti upgradov o karty s rôznymi funkciami. Potešiť sa môžete aj absolútne najvýkonnejšími modelmi grafických kariet, či už dávate prednosť hrám alebo zložitým grafickým projektorom.

Bezpečné prostredie pre hardvér

Je jasné, že výkonný systém sa musí patrične chladiť. V tejto skrini spoľahlivo schladíte čokoľvek. Už v základe je vybavená piatimi sofistikovanými 140 mm ventilátormi, ale nájde sa v nej priestor až pre 11 ventilátorov pri súčasnej konfigurácii. Pokiaľ chladenie vzduchom vašim predstavám nevyhovuje, je čas zvoliť účinnejšiu metódu. Prichádza na rad vodné chladenie. Pre túto cestu sú k dispozícii dokonca 4 pozície, kam umiestnite aj obrí, 480 mm výmenník tepla.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHANTEKS Enthoo Primo Ultimate čierno-biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Phanteks Enthoo Primo Ultimate černo-bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Phanteks Enthoo Primo Ultimative schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Phanteks Enthoo Primo Ultimative schwarz-weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Phanteks Enthoo Primo Ultimate fekete-fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií