PET PET

PHILCO PC 3122

Zobraziť katalóg
PHILCO PC 3122
Chladnička kombinovaná, A ++, 185 cm, objem 226 / 84L, LED osvetlenie, temperované sklenené police, možnosť otočenia dverí
Kód:  FAC2717l Produktové číslo:  PC 3122 Stránky výrobcu

PHILCO PC 3122

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole a celkovým čistým objemom 310 l. Pri výške 185 cm maximálne využíva vnútorný priestor, ako doma sa bude cítiť v stredne veľkých domácnostiach. Vyznačuje sa veľmi nízkou energetickou náročnosťou, preto spadá do triedy A ++. Chladnička na prvý pohled zaujme čistým dizajnom so zapustenými madlami, stane sa veľmi vkusným stredobodom každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporná prevádzka (A ++)
  • Pevné, temperované sklenené police
  • LED osvetlenie
  • Ľahké čistenie tesnenie dverí
  • Dostatok priestoru pre bežnú domácnosť (celkom 310 litrov)
  • Možnosť otočenia dverí

Priestor pre veľké nákupy

Vnútorný priestor rovnomerne osvetlí LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie než bežné osvetlenie chladničiek. Navyše vydržia po celú dobu životnosti spotrebiča. Vnútri nájdeme výškovo polohovateľné, extrémne pevné temperované police zo skla. Poteší široká priehradka napríklad aj na dlhé uhorky a nastaviteľné poličky, kam sa zmestia aj vysoké fľaše. Nechýba jedno tvořítko na led.

Objemný mrazák

Mrazák poskytuje celkom 84 litrov čistého objemu v troch boxoch. Sú úplne priehledné, budete teda mať vždy prehled o uložených potravinách. Mrazák za 24 hodín námrazy 4 kg potravín. Chladnička sa vyznačuje ľahkým čistením tesnenie dverí a možnosťou zmeny smeru otvárania dverí, chladničku teda môžete umiestniť takmer kamkoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PC 3122
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PC 3122.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií