PET AD homeoffice

PHILCO PC 455 Adora

Zobraziť katalóg
PHILCO PC 455 Adora
Chladnička kombinovaná, A++, 187 cm, objem 351/104 l, No Frost, Multi flow cooling system, FreshZone 39 litrov, mraziaca kapacita 14 kg/24 hod., sklenené dvere s dekorom dreva
Kód:  FAC2717m Produktové číslo:  PC455 Stránky výrobcu

PHILCO PC 455 Adora

Kombinovaná chladnička Philco ponúka komfort a štýlový dizajn v celej šírke spotrebiča. Vďaka svojmu vyhotoveniu zapadne do akejkoľvek kuchyne či reštaurácie, kde bude robiť ideálneho spoločníka na spoľahlivé uskladňovanie potravín. Aj napriek svojmu veľkému objemu 455 litrov patrí svojou spotrebou 309 kWh/rok do úspornej energetickej triedy A++, takže šetrí aj peňaženku. Určite poteší aj nízkou hlučnosťou, ktorá sa pohybuje na hranici 44 dB.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková chladnička v luxusnom vyhotovení
  • Energetická trieda A++
  • Sklenené dvere s dekorom dreva
  • Veľký úžitkový objem
  • FreshZone
  • Systémy No Frost a MultiFlow

Praktická vo všetkých smeroch

Celý priestor je skvele vyriešený vďaka efektívne usporiadaným policiam a priehradkám. Budete tak mať svoje potraviny vždy krásne zorganizované a starostlivo uskladnené. Chladiacu časť rozdeľujú 3 police z tvrdeného skla a permanentné zásuvky, ktoré udržia vašu zeleninu vždy čerstvú. Súčasťou je aj špeciálna zásuvka FreshZone s objemom 39 l, v ktorej je udržiavaná teplota 0-5 °C. Je tak určená na uloženie chúlostivých potravín, ako sú delikatesy či mäso. Na dverách sa nachádzajú priehradky na fľaše a iné drobnosti. V mraziacej časti nájdete 2 zásuvky, do ktorých s prehľadom uložíte aj väčšie potraviny. Určite prekvapí aj mraziaca kapacita 14 kg/24 h. Samozrejmosťou je prítomnosť osvetlenia pri otvorení dverí a možnosť ich otočenia na pravú či ľavú stranu.

Inteligentná technológia

Nielen luxusný dizajn a veľký objem, ale aj špeciálne technológie vytvárajú ideálne podmienky na uschovávanie potravín. Skvelý systém MultiFlow zaisťuje perfektne rozdelenie chladného vzduchu rovnomerne po celom vnútornom priestore a potraviny tak vydržia oveľa dlhšie čerstvé. Vďaka technológii No Frost je zabránené tvorbe námrazy, čo prináša úľavu od neustáleho odmrazovania a čistenia interiéru. Údržba je úplne jednoduchá!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PC 455 Adora
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PC 455 Adora.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií