AD homeoffice AD homeoffice

PHILCO PLD 1261-5T

Zobraziť katalóg
PHILCO PLD 1261-5T
Práčka plnená zhora vrchom plnená, A + / A / B, náplň 6kg, 58dB, 1200 otáčok, LED displej, 11 programov, Rýchle pranie 60 min., odložený štart, panel v českom jazyku, rozmery (VxŠxH): 85x40x60 cm, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAG1000c Produktové číslo:  PLD 1261-5T Stránky výrobcu
PHILCO PLD 1261-5T 250,72 € Použité

PHILCO PLD 1261-5T

PHILCO PLD 1261-5T je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vrchom plnená práčka sa vďaka malej šírke vojde aj do priestorovo náročných inštalácií, kde by sa klasická práčka jednoducho nevošla alebo nešla otvárať. Napriek tomu zvládne na jedno vypranie spracovať až 6 kilogramov bielizne. Práčka spadá do úspornej energetickej triedy A +, takže vám nielen výborne vyperie, ale ušetrí aj peňaženku. Hlavnými devízami tohto výrobku je teda jeho cena, energetická úspornosť a spôsob konštrukcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Šírkou len 40 cm sa zmestí aj do stiesnených priestorov
  • Celkom 11 programov pre rôzne typy pranie
  • Kontrola vyváženia pre hladký chod bez skákanie
  • Jednoduchá obsluha pomocou displeja a panelu v českom jazyku
  • Nízka energetická náročnosť šetrí peniaze

Žiaduce vlastnosti

Pre optimálne čistenie rôznych tkanín máte k dispozícii veľké množstvo programov. Spoľahlivo vyperiete bavlnu, farebné prádlo a nechýba ani program pre šetrné pranie jemnej bielizne. Ak máte veľmi zašpinené oblečenie, zvolíte intenzívny alebo antibakteriálne program. Kontrolu nad nastavením dáva prehledný displej a panel v českom jazyku. Hladký chod v priebehu celého programu stráži kontrola vyváženia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PLD 1261-5T
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií