AD homeoffice AD homeoffice

PHILCO PMD 2501BIX

Zobraziť katalóg
PHILCO PMD 2501BIX
Mikrovlnná rúra vstavaná, 900 W, výkon grilu 1000 W, objem 25 l, 8 programov, 5 úrovní výkonu, 3 režimy kombinovaného varenia, rozmrazovanie podľa času/váhy, priemer otočného taniera 31 cm, varenie vo fázach, detský zámok
Kód:  FAC27210b Produktové číslo:  PMD2501BIX Stránky výrobcu

PHILCO PMD 2501BIX

Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom je ideálnou voľbou na bezproblémovú prípravu každodenných pokrmov. Ponúka vnútorný objem 25 l, veľký 31 cm otočný tanier a až 8 automatických programov. Vo svojom antikorovom vyhotovení bude pôsobiť naozaj fantasticky, a to ako v modernej, tak aj v retro kuchyni.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná mikrovlnná rúra
  • 8 automatických programov
  • 5 úrovní výkonu
  • Rýchly štart
  • Kombinované varenie
  • Varenie vo fázach
  • Časovač na 95 minút
  • Detský zámok
  • Krásny antikorový dizajn

Ohrev, varenie, grilovanie

Špičkové technológie poskytujú vysoký používateľský komfort a na jednoduché ovládanie je tu pripravený otočný ovládač, tlačidlá a LED displej, ktorý v nečinnom stave ukazuje aktuálny čas. Súčasťou je samozrejme časovač, kde si jednoducho nastavíte čas ohrievania až na 95 minút. Využiť možno nielen mikrovlnné varenie, ale aj gril alebo kombinované varenie, a to hneď v troch režimoch. Obľúbený je rýchly štart, počas ktorého mikrovlnná rúra vyvinie počas prvých 30 sekúnd 100 % výkon a výrazne tak urýchli prípravu. Rozmrazovanie si môžete zvoliť buď podľa hmotnosti, alebo času.

Automatické programy

Automatické menu vám výrazne uľahčí prípravu jedla. Stačí v pohotovostnom režime otočiť gombíkom, vybrať program, zvoliť hmotnosť potraviny a môžete začať. Ľahko si pripravíte napríklad pizzu, mäso, zeleninu, ryby alebo napríklad aj pukance pre dokonalú pohodu počas sledovania filmu. Rodiny s malými zvedavcami ocenia detský zámok, ktorý zablokuje možnosť zmeny funkcií. Otváranie dvierok je riešené stlačením tlačidla.

Funkcie:
Minútka, Grilovanie, Kombinované varenie, Rýchle varenie, Rozmrazovanie podľa hmotnosti, Rozmrazovanie podľa času, Detský zámok, Automatické menu

Automatické menu:
Pizza, Mäso, Zelenina, Pasta, Zemiaky, Ryby, Nápoj, Popcorn

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PMD 2501BIX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PMD 2501BIX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philco PMD 2501BIX.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií