Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

PHILCO Victoria 50

Zobraziť katalóg
PHILCO Victoria 50
Digestor ostrovčekový dekoratívne, 3 rýchlosti, výkon odsávača 603m3 / hod., hlučnosť 67dB, len recirkulácia, halogénové osvetlenie 2x20W, podsvietené tlačidlá
Kód:  FAC27210z Produktové číslo:  Victoria50 Stránky výrobcu

PHILCO Victoria 50

Priestorový odsávač pár v tvare zrezaného kužeľa značky Philco sa stane ozdobou každej modernej kuchyne.Funguje na princípe recirkulácie a ponúka reguláciu sacieho výkonu v 3 stupňoch. Jeho předností je vysoký výkon, jenž stačí na odsátí 603 m3 vzduchu za hodinu. Ovládanie je riešené podsvietenými tlačidlami. O dostatočné osvetlenie pracovnej plochy sa postarajú dve 20W žiarovky.Mastné nečistoty sú zachytávané uhlíkovým filtrom VI1 1. Hlučnosť odsávača je 67 dB.

kľúčové vlastnosti

  • Priestorový odsávač pary
  • Funguje na princípe recirkulácie
  • Trieda energetickej účinnosti B
  • Účinnosť filtrácie tukov C
  • Osvetlenie 2 × 20 W
  • Výkon 603 m3/h
  • 3 rýchlosti
  • Hlučnosť 67 dB

Priemer odťahu:
120 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máte k digestoři i filtr? Který to je? Děkuji, Aneta Veselá

Diskusia a poradňa k PHILCO Victoria 50
Príslušenstvo pre PHILCO Victoria 50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO Victoria 50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philco Victoria 50.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií