Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips AC4158/00

Zobraziť katalóg
Philips AC4158/00
5 1 hodnotení
Filter do čističky vzduchu – náhradný HEPA, do čističiek vzduchu Philips AC4080/10, s aktívnym uhlíkom
Kód:  ETT002l Produktové číslo:  AC4158/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AC4158/00

Philips Náhradný HEPA filter

pre radu Philips Combi Series 2000
AC4158/00

Zdravší vzduch s Philips
Tento vysoko kvalitný HEPA filter s aktívnym uhlíkom sme vyvinuli v spolupráci s odborníkmi z Nemecka. Pohlcuje veľmi jemné častice, alergény, baktérie, vírusy i široké spektrum škodlivých plynov, vrátane formaldehydu a zaisťuje tak zdravý vzduch pre vás i vašich blízkych.


Philips Náhradný HEPA filter
 
 

Upozornění na ochranu zdravého vzduchu

Upozornenie na ochranu zdravého vzduchu

Upozornenie na ochranu zdravého vzduchu vám včas pripomenie, kedy filter vymeniť. Keď ho včas nevymeníte, prestane prístroj fungovať, aby sa zabránilo jeho neefektívnej prevádzke pri plnom filtri. Tak vám vždy zaručí zdravý vzduch.

Odfiltruje mimoriadne jemné čiastočky

V kombinácii s HEPA filtrom odfiltruje filter Multi-care mimoriadne jemné čiastočky > 20 nanometrov vrátane baktérií, prachu, alergénov a niektorých vírusov. Podľa publikácií Svetovej zdravotníckej organizácie sú vírusy vtáčej chrípky, bežnej chrípky a baktérie Legionella väčšie ako 20 nanometrov.

Odfiltruje mimořádně jemné částečky
Zámek na ochranu zdravého vzduchu

Zámok na ochranu zdravého vzduchu

Funkcia zámku na ochranu zdravého vzduchu vypne čističku, keď už nemožno zdravý vzduch zaručiť. Akonáhle je jeden z filtrov takmer plný, upozornenie na ochranu zdravého vzduchu vám pripomenie, aby ste ho vymenili alebo vyčistili. Ak používateľ príslušný filter nevymení, prestane prístroj fungovať a uzamkne sa.

Vhodný na kombinovaný zvlhčovač a čističku vzduchu

Tento náhradný HEPA filter je vhodný na kombinovaný zvlhčovač a čističku vzduchu Philips AC4080.

Vhodný pro kombinované zvlhčovače a čističky vzduchu
Snadná instalace

Jednoduchá inštalácia

Na nutnú výmenu filtra vás upozorní priamo zvlhčovač vzduchu. Spustí sa v okamihu, keď je jeden z filtrov takmer plný a je potrebné ho vyčistiť alebo vymeniť. Inštalácia filtra je veľmi jednoduchá.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kdyz prodej skoncil jaky filtr mam dokoupit?

Dobrý den, přístroj se prý automaticky uzamkne a přestane fungovat, pokud po upozornění okamžitě nevyměním filtr. Týká se to jen HEPA filtru nebo i toho druhého filtru? Kolik hodin provozu filtr typicky vydrží? Děkuji, JJ.

Diskusia a poradňa k Philips AC4158/00
Príslušenstvo pre Philips AC4158/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AC4158/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hepa Filter Philips AC4158 / 00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hepa Filter Philips AC4158 / 00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AC4158 / 00.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií