Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips BM5B

Zobraziť katalóg
Philips BM5B
4,3 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor pre viac miestností, pre vybrané modely iPad/ iPhone/ iPod, bluetooth, 2x repro s basovým portom, čierny
Kód:  JPI403h7 Produktové číslo:  BM5B/10 Stránky výrobcu

Philips BM5B

Vypnuté
2× 2,5" vinutí s basovým portem

2×2,5" vinutie s basovým portom

Reproduktory sú vybavené 2×2,5" vinutím triedy audiophile vytvárajú mocný, miestnosť vypĺňajúci zvuk, zatiaľ čo basové porty rozširujú nízke frekvencie, čo vytvára skutočne pohlcujúci a dynamický zážitok.

Vypnuté
Zvuk ve více místnostech

Zvuk vo viacerých miestnostiach

Reproduktory Izzy môžete ľahko pripojiť k sieti a užiť si počúvanie hudby v rôznych miestnostiach súčasne. Každý reproduktor je možné jedným kliknutím prepínať medzi režimom s jedným reproduktorom na individuálne použitie alebo skupinovým režimom pre počúvanie hudby vo viacerých miestnostiach.

Bezdrôtový reproduktor pre viac miestností

S perfektným bezdrôtovým reproduktorom Philips pre viac miestností môžete prehrávať hudbu bezdrôtovo cez bluetooth. Stačí kliknúť na tlačidlo a 5 kvalitných reproduktorov spustí prehrávanie hudby vo všetkých izbách v rovnaký čas. Jednoduché nastavenie, žiadny router, heslo ani aplikácia.

Vypnuté
Přehrávejte hudbu v jedné místnosti bezdrátově pomocí Bluetooth

Prehrávajte hudbu v jednej miestnosti bezdrôtovo pomocou bluetooth

Reproduktor Philips Izzy vám umožňuje streamovať obľúbenú hudbu z vášho telefónu, tabletu alebo počítača bez ohľadu na to, ktorú hudobnú či rádiovú aplikáciu používate.


Nastavenie jedným kliknutím

K nastaveniu nepotrebujete router, heslo ani žiadne aplikácie. Pre prvé nastavenie stačí dlhé stlačenie tlačidla "SKUPINA" na dvoch reproduktoroch. To isté zopakujte, ak chcete pridať každý ďalší reproduktor.

Vypnuté
Nastavení jedním klepnutím

Vypnuté
Bezdrátový reproduktor Philips BM5B

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový zvukový systém v atraktívnom spracovaní.
  • Neskutočne ľahké spojenie viacerých rovnakých reproduktorov.
  • Skvelá kompatibilita so systémom Android a iOS.
  • 2×2,5"reproduktory pre dynamický zážitok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si bezdrátový hudební systém BM50B/10 na domácí užití. Chci si dokoupit BM5B do altánu na zahradu cca. 20m od BM50/10 a spárovat oba dva přístroje. Je schopen izzilink ještě fungovat na takovou vzdálenost?

Dobrý den který reproduktor je lepší Philips Bm5B nebo Panasonic SC-ALL2EG-K.Děkují

Diskusia a poradňa k Philips BM5B
Príslušenstvo pre Philips BM5B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BM5B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BM5B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BM5B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BM5B.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií