Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips BT100

Zobraziť katalóg
Philips BT100
4,9 21 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, RMS 2W, pre vybrané modely iPad/iPhone/iPod, Bluetooth, A2DP, AVRCP, HFP, USB, vstup jack 3.5mm, modrý
Kód:  JPI403j3 Produktové číslo:  BT100A/00 Stránky výrobcu

Philips BT100

Vďaka prenosnému reproduktoru Philips BT100 môžete vziať svoju hudbu kamkoľvek so sebou. Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth v4.0 (Alebo predchádzajúce) k nemu ľahko pripojíte akýkoľvek chytrý telefón, tablet alebo podobné zariadenie. Vstavaný mikrofón vám navyše umožní organizovať konferenčné hovory, pri ktorých sa môže do konverzácie zapojiť prakticky ktokoľvek.

Zariadenia, ktoré nemajú vstavaný adaptér bezdrôtovej technológie Bluetooth, môžete pripojiť klasickým 3,5 mm konektorom . Vstavaná li-pol batérie vystačí zariadeniu k až 8 hodinám nepretržitého prehrávania . K neskreslené kvalite prehrávaného zvuku napomáha funkcie anti-clipping, ktorá zachováva dokonalý prednes aj pri vysokých hlasitostiach. To všetko so zabudovanou batériou, ktorú ľahko nabijete z akéhokoľvek portu USB .

Štandardné príslušenstvo:
Kábel USB pre nabíjanie z počítača

Kompatibilita:
iPad: iPad 1, iPad 2, nový iPad, iPad mini, iPad s displejom Retina
iPhone: iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S
iPod touch: 3. generácie alebo novší
Tablety a chytré telefóny so systémom Android: so systémom Android 2.1 a Bluetooth 2.1 alebo novším
Iné zariadenia podporujúce technológiu Bluetooth

Výstupný výkon (RMS):
2 W

Prevádzková doba pri napájaní batérií:
8 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, bol mi doruceny tovar bezdrôtový reproduktor Philips BT100, objednavka c. 162 425 944. K danemu reproduktoru je prilozeny originalny zarucny list Philips. Je potrebne tento zarucny list vyplnit a zaslat vam ho k potvrdeniu a vy mi ho spetne zaslete ? Dakujem. Miklovic Marek Stara Tura

Diskusia a poradňa k Philips BT100
Príslušenstvo pre Philips BT100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT100A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT100A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT100A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT100A.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií