Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips BT55P ružový

Zobraziť katalóg
Philips BT55P ružový
Bluetooth reproduktor – prenosný, 2W, Bluetooth 2.1, výdrž až 6 hodín
Kód:  JPI403i43 Produktové číslo:  BT55P/00 Stránky výrobcu

Philips BT55P ružový

Vezmite si svoje obľúbené hudobné kúsky kamkoľvek so sebou. Bezdrôtový reproduktor Philips BT55P v ružovej farbe ponúka prvotriedne zvukové podanie, ktoré je v tak malom zariadení úplne nevídané. Kompaktné rozmery veľkosti dlane umožňujú mať reproduktor Philips neustále pri sebe. Prenos bezdrôtovým rozhraním Bluetooth vás ušetrí prekážajúcich káblov a nepríjemného hľadanie elektrickej zásuvky. Jednoducho spárujte reproduktor s vaším zariadením a počúvajte svoju obľúbenú hudbu bez obmedzenia a v maximálnom pohodlí. 

Kľúčové vlastnosti reproduktora Philips BT55P

  • Napriek malým rozmerom sa reproduktor pýši bombastickým zvukom
  • Vďaka vstavanej batérii ho môžete mať všade so sebou
  • Reproduktor Philips je plne bezdrôtový a zamotané káble sú už minulosťou
  • Funkcia anti-clipping zabráni nežiaducemu skresleniu zvuku
  • Čerešničkou na torte BT55P je veľmi nízka cena

Nebojte sa hlasitosti s funkciou anti-clipping

Funkcia anti-clipping umožní prehrávať hudbu hlasno a pritom zachováva jej vysokú kvalitu, a to aj pri nízkom stave batérie. Táto funkcia reproduktora sleduje hudobný signál prechádzajúci zosilňovačom a udrží vrcholy v rámci rozsahu. Zabráni tak nepríjemnému poškodeniu reproduktora spôsobeným skreslením. Vy si tak môžete bez obáv vychutnávať hudbu na vysokej hlasitosť podľa vašej ľubovôle.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BT55P ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT55P růžový . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT55P pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT55P pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT55P rózsaszín.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií