Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips BT6600B

Zobraziť katalóg
Philips BT6600B
5 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový prenosný, kompatibilný s vybranými modelmi iPhone/iPad, USB port, Bluetooth, NFC, vstavaný mikrofón, RMS 2x 8W, čierny, vodeodolný
Kód:  JPI403t Produktové číslo:  BT6600B/12 Stránky výrobcu

Philips BT6600B

Modernými technológiami "nadupaný" prenosný reproduktor Philips, ktorý produkuje pôsobivý priestorový zvuk všetkými smermi, nech už ho umiestnite kamkoľvek. Svojimi rozmermi a najmä svojou nízkou hmotnosťou je predurčený pre to, aby ste ho mohli mať neustále pri sebe či už doma alebo vonku. Špičková vstavaná batéria okrem napájania samotného reproduktoru zvládne nabiť aj váš mobilný telefón. V pozadí nezostáva ani vodeodolná konštrukcia v modernom dizajne, ktorý sa zapáči ako pánom, tak aj ženám.

Vďaka dvojitým 1,75"zliatinovými reproduktorom budú tóny vašej hudby znieť vždy vyvážene a v perfektnej kvalite. Duálne protiľahlé pasívne reproduktory neskôr rozšíria a zdôraznia basy, takže ak si potrpíte napríklad, na elektronickú muziku, budete pri počúvaní v siedmom nebi.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth a NFC na jednoduché prenášanie súborov
  • Výstupný výkon 2× 8 W RMS
  • MultiPair - spárovanie až so 3 zariadeniami naraz
  • Vodeodolné prevedenie na prehrávanie hudby kdekoľvek
  • 1,75" dvojité neodymové reproduktory pre prirodzený zvuk
  • Vstavaná Li-Ion batéria
  • Integrovaný mikrofón na konferenčné hovory
  • Možnosť dobíjania mobilných telefónov

Bezdrôtové streamovanie hudby cez Bluetooth

Súčasným trendom bezdrôtových reproduktorov je predovšetkým dôraz na prehrávanie súborov z mobilných zariadení. Philips samozrejme nestojí bokom, takže aj BT6600B je vybavený týmto prenosovým rozhraním s dosahom až 10 metrov, s ktorým ľahko rozozvučíte miestnosť zo svojho iPodu, iPhonu, či iPadu a ďalších mobilných zariadení, ktoré tento protokol podporujú.

Pokročilá technológia na spracovanie zvuku zlepšuje prehrávanie hudby tak, aby každá nota znela s absolútnou presnosťou a každá pauza bola naplnená absolútnym tichom. Táto technológia optimalizuje výkon kompaktných reproduktorov tak, aby bolo dosiahnuté maximálne jasného, čistého a silného zvuku bez skreslenia.

Prehrávajte hudbu z 3 zariadenia súčasne

Funkcia MultiPair umožňuje spárovanie reproduktora až s tromi zariadeniami súčasne. Jednoducho tak možno prehrávať hudbu z akéhokoľvek prístroja bez toho, aby ste sa museli obťažovať s pripájaním a odpájaním jednotlivých zariadení. Toto skvelé riešenie využijete na zdieľanie hudby s priateľmi alebo prehrávanie hudby, ktorá je uložená na rôznych zariadeniach.

Chytré párovanie NFC

Pomocou technológie NFC spárujete svoje Bluetooth kompatibilné zariadenia jedným dotykom. Stačí len kliknúť na múdry telefón podporujúci NFC, čím aktivujete párovanie a streamovanie hudby môže začať. Navyše NFC je úsporná prenosová technológia, takže si budete istí, že vám telefón vydrží na batériu dlhšie.

Spoločne s reproduktorom dostanete v jednom balení i nabíjaciu stanicu, ktorú pripojíte do akejkoľvek zásuvky. Možno tak nabíjať reproduktor aj počas prehrávania hudby. Integrovaný akumulátor zvládne dodávať energiu až po dobu 12 hodín. Vďaka vstavanému mikrofónu možno tento reproduktor tiež použiť ako hands free sadu, s ktorou vyriešite vaše telefónne hovory. Pri prichádzajúcom volaní sa hudba stlmí a vy tak môžete volajúcim odpovedať priamo cez reproduktor.

Doplňujúce informácie:

Zvuk:
Výstupný výkon (RMS): 2 × 8 W
Reproduktory: 2 × 1,75"
Zvukový systém: Stereo
Ovládanie hlasitosti: rotačné

Bluetooth:
Profily: A2DP, AVRCP, HFP
Dosah: Priama viditeľnosť, 10 m

Odolnosť proti vode:
IPX4

Dodávané príslušenstvo:
Nabíjací dok reproduktora
USB adaptér
USB kábel pre nabíjanie z PC

Napájanie:
Typ batérie: Lítium-iónová (vstavaná)
Prevádzkový čas batérie: 12 hodín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je lepší než JBL flip 3? Díky

Diskusia a poradňa k Philips BT6600B
Príslušenstvo pre Philips BT6600B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT6600B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT6600B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT6600B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT6600B.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií