Siguro kuchyňský robot

Philips CA6502 / 65

Zobraziť katalóg
Philips CA6502 / 65
Napeňovač mlieka objem 120ml, 360 ° otočná základňa, pre šľahanie teplého i studeného mlieka
Kód:  PHI001a Produktové číslo:  CA6502/65 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips CA6502 / 65

Ak patríte medzi vyznávačov kvalitne pripraveného cappuccina alebo ľadového frappé, ste práve na správnom mieste. Tento dizajnovo skvele vyvedený prístroj vám zaistí vždy tú správnu čiapku z peny. Vaša kuchyňa sa stane miestom, kde sa budú diať kúzla. Vaši hostia si zamilujú chvíle strávené vo vašej spoločnosti so šálkou dobrého nápoja s hustou penou.

Kľúčové vlastnosti

  • Na povrchu nezostávajú odtlačky prstov
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Ideálne pre napenenie 120 ml mlieka
  • Jedno tlačidlo pre jednoduché ovládanie
  • Stačí na dve cappuccina
  • Protišmykové nohy zaistia stabilitu
  • Možnosť vytvorenia teplej a studenej peny

Bez nepekných odtlačkov

Zariadenie je opatrené z matného čierneho materiálu, ktorý dokonale doplní interiér vašej kuchyne. To všetko vďaka čistému a minimalistickému dizajnu. Na matnom materiáli nezostávajú odtlačky prstov, protišmykové nohy potom zaistia maximálnu stabilitu na stole. Inteligentné automatické vypnutie zastaví stroj pri plnom napenení mlieka. Pena zo 120 mililitrov nápoja bude pripravená za iba 130 sekúnd. Zariadenie sa dá využiť pri príprave horúceho i chladného mlieka. Skúste do prístroja vložiť dve lyžičky kávy a cukru, túto kombináciu zalejte trochou mlieka a nechajte napeniť. Po doplnení 0,2 dcl chladnej vody dostanete osviežujúce a dokonalé frappé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips CA6502 / 65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips CA6502/65. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips CA6502/65.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií